זה הולך להיות ארוך! (אפשר לדלג)
יש המון המון המון המון אז אני אכתוב את הנבחרים משהו... 1. זמר ישראלי אהוב - ברי סחרוף גם אביתר ויובל (ע"ע משינה) בנאי, גידי גוב, ולאחרונה גיליתי גם את ירמי קפלן . 2. זמרת ישראלית אהובה - אממ אם יש כזאת אז זו בטח תהיה קורין אלאל, או ענבל פרלמוטר נגיד... 3. הרכב/להקה ישראלית אהובה – משינה, אבטיפוס (יש לי גם קשר אליהם!), איפה הילד, כוורת, קספר, החברים של נטשה, מוניקה 4. שיר ישראלי אהוב – אביב גפן – גשם כבד עומד ליפול (גם בגרסה המקורית- של בוב דילן) אביתר בנאי וקורין אלאל - כשזה עמוק אריק אינשטיין – עטור מצחך (אוי זה יפה) ברי סחרוף – עוד חוזר הניגון גידי גוב- הנסיך הקטן דן תורן וחמי רודנר-אימפריות נופלות לאט דניאל סלומון - כולם אוהבים את דניאל מאיר אריאל – צליל מכוון משינה - נגעה בשמיים 5. אלבום ישראלי אהוב - (נכתוב משהו שעוד לא כתבתי, למרות שזה לא האהוב ביותר) חמי רודנר-מלנכוליה אהובתי 6. זמר לועזי אהוב – אממ... נגיד שbeck. 7. זמרת לועזית אהובה – אלאניס, אנוק 8. הרכב/להקה לועזית אהובה – foo fighters, coldplay, counting crows, red hot chilly peppers, REM, nirvana, , ביטלס, פינק פלויד, goo goo dolls, גאנס נ'רוזס, lemon jelly 9. שיר לועזי אהוב - Anouk - Michelle extreme - more than words Foo Fighters - All My Life Foo Fighters - Walking After You Frente - Bizarre Love Triangle Reamonn - Super Girl Semisonic - Secret Smile soundgarden - black hole sun Led Zepelin - Starway to Heaven 10. אלבום לועזי אהוב – זה כבר מעייף. אין לי כוח. ואני חייבת לציין שאני ממש ממש שמחה לראות שלאנשים כאן יש טעם טוב. אצל כל אחד מצאתי משהו שאני אוהבת...fun! אז תמשיכו לאהוב מוזיקה טובה, ובעיקר עברי לידר!!