מה אני עוד שומע?

מייקל21

New member
../images/Emo124.gif מה אני עוד שומע?

חבר'ה נפתחו לרעיון הזה הרבה שירשורים אבל הגיע הזמן לעשות אחד מסודר... שאלון מוזיקה אישי שלא כולל את לידר! (לא חייבים לענות על מה שאין) 1. זמר ישראלי אהוב 2. זמרת ישראלית אהובה 3. הרכב/להקה ישראלית אהובה 4. שיר ישראלי אהוב 5. אלבום ישראלי אהוב 6. זמר לועזי אהוב 7. זמרת לועזית אהובה 8. הרכב/להקה לועזית אהובה 9. שיר לועזי אהוב 10. אלבום לועזי אהוב

אני ראשונה!! ../images/Emo13.gif ..אז ככה...

1.רק עברי 2.אין 3.הדג נחשששש!! 4.כתונת פסים\מספרים\כל השאר של עברי! 5.של הדג נחש!! 6.אין 7.בריטני ספירס....סתם! אין לי! 8.אין 9.זומבי 10.אין.

מייקל21

New member
ואני אהיה ראשון

1. זמר ישראלי אהוב - ברי סחרוף 2. זמרת ישראלית אהובה - איגי וקסמן 3. הרכב/להקה ישראלית אהובה - משינה 4. שיר ישראלי אהוב - 'תיאטרון רוסי' (אביתר בנאי) 5. אלבום ישראלי אהוב - 'אביתר בנאי' (אביתר בנאי) 6. זמר לועזי אהוב - בק 7. זמרת לועזית אהובה - אלאניס 8. הרכב/להקה לועזית אהובה - Muse 9. שיר לועזי אהוב - Unintended (של Muse) 10. אלבום לועזי אהוב - אקסייטר (של דה-פש מוד)

danistal

New member
טוב...

1. זמר ישראלי אהוב - שלמה ארצי 2. זמרת ישראלית אהובה - רונית שחר 3. הרכב/להקה ישראלית אהובה - מוניקה סקס 4. שיר ישראלי אהוב - פצעים ונשיקות 5. אלבום ישראלי אהוב - חום יולי אוגוסט 6. זמר לועזי אהוב - רובי וויליאמס 7. זמרת לועזית אהובה - אנוק 8. הרכב/להקה לועזית אהובה - אין 9. שיר לועזי אהוב - Nobody's wife

ואני פשוט אהיה

1. זמר ישראלי אהוב - רמי קליינשטיין 2. זמרת ישראלית אהובה - רונית שחר 3. הרכב/להקה ישראלית אהובה - החברים של נטאשה 4. שיר ישראלי אהוב - (יש המון) "עד שתעזוב" - ריטה 5. אלבום ישראלי אהוב - רמי וריטה "ההופעה" (הדיסק הישראלי היחיד שלא של עברי, שקניתי בעצמי) 6. זמר לועזי אהוב - בריאן אדאמס/סטינג 7. זמרת לועזית אהובה - סלין דיון (איזב קול!) 8. הרכב להקה לועזית אהובה - רוקסט/K'S CHOICE 9. שיר לועזי אהוב - (יש כל כך הרבה) SHAPE OF MY HEART של סטינג 10 אלבום לועזי אהוב - COCOON CRUSH של K'S CHOISE

ימיממה

New member
אני...../images/Emo20.gif

זמר ישראלי אהוב - ברי סחרוף 2. זמרת ישראלית אהובה - איגי וקסמן-דנה ברגר 3. הרכב/להקה ישראלית אהובה - משינה כמובון! אולי מוניקה סקס... 4. שיר ישראלי אהוב -משינה אחכה לך בשדות.. 5. אלבום ישראלי אהוב -זה קשה מידי יש המון... 6. זמר לועזי אהוב -מרלין מנסון אבל לא ממש טוב לא יודעת 7. זמרת לועזית אהובה - אלאניס 8. הרכב/להקה לועזית אהובה -פינק פלויד:) 9. שיר לועזי אהוב-ארמגדון 10.אלבום לועזי אהוב -קליפורניה צ'לי פפרס

Amir 19

New member
תורי....

1. אביב גפן 2. אין, אבל אם חייב אז קורין אלאל 3. הדג נחש 4. "אני שונא" ו"גן החטאים" של אביב גפן 5. אין לי אלבום אהוב, בכל אלבום שאני אוהב יש כמה שירים יפים ןכמה לא 6. בוב דילן 7. אין, אבל אם חייב אז אבריל ליבינג-avril living 8. רדיוהד-radiohead 9. כריפ-creep 10. אין

וואי!

יש לי ידיד שהוא בדיוק כמוך!! אוהב בדיוק אותם דברים.. הייתי חייבת לידע אותך!

סנטה

New member
או קיי עכשיו אני !

1.אביב גפן 2.דנה ברגר 3.מוניקה סקס/איפה הילד 4.הזמן שלך/היהודים 5.לילות לבנים/אביב גפן 6.רובי וויליאמס 7.אנוק,אלאניס מוריסט. 8.blink182 אממ 9+10 לא יודע !

אוף תמיד זה חייב להיות מסובך?!

1. זמר ישראלי אהוב:בן ארצי, אביב גפן,חמי רודנר 2. זמרת ישראלית אהובה: אמממ..אין.. 3. הרכב/להקה ישראלית אהובה:החברים של נטאשה,כוורת, היהודים 4. שיר ישראלי אהוב:אויי יש מלא..כל עברי כמובן, כל בן ארצי כאשר בעיקר את "כנראה שאהבתי אותך", "אור הירח" של אביב גפן, "הימים שלנו" של היהודים ויש עוד המון.. 5. אלבום ישראלי אהוב: כל עברי (דיי נו אי אפשר בלי!), "מה שקרה" ו-"חיים משל עצמי" שניהם של בן ארצי, "מציאות נפרדת" היהודים וכוורת בפארק מן הסתם של כוורת. אה גם האוסף של החברים של נטאשה. 6. זמר לועזי אהוב: בריאן אדאמס, רובי וויליאמס. 7. זמרת לועזית אהובה:אין... 8. הרכב/להקה לועזית אהובה:counting crows, goo goo dolls 9. שיר לועזי אהוב: angel-robbie williams i do it for you-brayn adams heaven-brayn adams hello-lionel richi iris-goo goo dolls ועוד יש מלא.. 10. אלבום לועזי אהוב:אין אחד שלם אלא רק כמה שירים.

ועכשיו אני ..

1. זמר ישראלי אהוב - עידן רייכל /יהודה פוליקר 2. זמרת ישראלית אהובה - דנה ברגר / ריטה 3. הרכב/להקה ישראלית אהובה - משינה / החברים של נטשה 4. שיר ישראלי אהוב - חורף 73 / הקיץ האחרון 5. אלבום ישראלי אהוב - הפרוייקט של עידן רייכל 6. זמר לועזי אהוב - רובי וויליאמס 7. זמרת לועזית אהובה - אלאניס מוריסט 8. הרכב/להקה לועזית אהובה - אוי יש הרבה - קווין /ביטלס /REM 9. שיר לועזי אהוב - וואוו זה קשה - Queen - love of my life 10. אלבום לועזי אהוב -האוסף השני של קווין

טוב עכשיו תורי..

1. זמר אהוב- רייכל, יזהר אשדות, פוליקר 2. זמרת אהובה- רונית שחר, איגי וקסמן, ריטה 3. להקה ישראלית- משינה, כוורת 4. שיר ישראלי אהוב- הזמן שלך (היהודים) 5. אלבום ישראלי- רייכל, מוניקה סקס (פצעים ונשיקות) 6. זמר לועזי אהוב- ג'ורג' מייקל 7. זמרת- מריה קארי בתקופה הטובה שלה, סלין דיון תמיד 8. הרכב לועזי- קווין המלכים 9. שיר לועזי אהוב- somewere over the raynbow/ dream a litle dream of me 10. אין לי כרגע..

חן j

New member
תורי...(לא הייתי פה הרבה זמן)

1. יהודה פוליקר\גידי גוב 2.שרון חזיז 3.החברים של נטשה, מוניקה סקס 4. כמה שאני אוהב..טוב לא עברי...האם להיות בך מאוהב (יש הרבה) 5.אוי זה קשה..חוץ מעברי לידר אני לא עד כדי כך אוהבת מוזיקה ישראלית..אבל אלבום אחרון שקניתי ואהבתי- הפרוייקט של עידן רייכל. 6. רובי וויליאמס 7.מייסי גריי, מיסי אליוט 8. סטיינד , בלינק 9.LOVE ME של הקרטיגנס, ..take my breath away קיצר יש המון 10. הדיסק השני והאחרון של סטיינד

אז ככה

זמר ישראלי: עברי המלך!!! זמרת ישראלית: אמממ אורית שחף (אבל היא חלק מהלהקה) אז נגיד דנה ברגר להקה ישראלית: היהודים! שיר ישראלי אהוב:פג'ו צבאית- נחשו של מי אלבום ישראלי: האנשים החדשים זמר לועזי: אין... זמרת לועזית: אלאניס מוריסט המלכה!!!!!(כאלו שזה לא היה ברור) להקה: הקרנבריז ופרל ג'ם שיר לועזי אהוב:פורגיבן-אלאניס מוריסט דיסק לועזי:Supposed Former Infatuation Junkie -אלאניס מוריסט!

the hell man

New member
עכשיו אני../images/Emo70.gif אני ראשון../images/Emo70.gif (סתם ../images/Emo8.gif)

זמר ישראלי: מקום 1: עברי כמובן
אח"כ יש את: רמי קליינשטיין, ובן ארצי זמרת ישראלית:
דנה ברגר
אח"כ יש את: איגי וקסמן, שרון חזיז ואם שכחתי מישהי אז מצטער שיר ישראלי אהוב: "כשתמי עוברת דירה" - בייב , "בומביי" - דנה ברגר , עברי לידר - בתי קפה ויש עוד מלא של דנה ועברי שאני אוהב אלבום ישראלי: דנה ברגר - עד הקצה, עברי לידר, רמי קלינשטיין האוסף להקה ישראלית: משינה!!!!!, כוורת, בייב, מוניקה סקס!!!!... זמר לועזי: סטינג, בריאן אדאמס זמרת לועזית: אלאניס מוריסט!!!!!! אבריל לאבין, נטלי אימברוגליה............ להקה לועזית: קראנבריז, נו דאובט, גוד שרלוט........ שיר לועזי: אמממ.....הקראנבריז:זומבי, ANIMAL INSTINCT, אמממממ......אלאניס מוריסט - IRONIC, BABA, JOINING YOU, UR, HANDS CLEAN יש עוד מלא שכחתי עכשיו אלבום לועזי: אלאניס מוריסט - אנפלאגד, אבריל לאבין - לט גו, נו דאובט - הדיסק הראשון!!!!!!!!!!! גוד שרלוט - דה יאנג אנד דה אופלס....... זהוווווווווווו

זה הולך להיות ארוך! (אפשר לדלג)

יש המון המון המון המון אז אני אכתוב את הנבחרים משהו... 1. זמר ישראלי אהוב - ברי סחרוף גם אביתר ויובל (ע"ע משינה) בנאי, גידי גוב, ולאחרונה גיליתי גם את ירמי קפלן . 2. זמרת ישראלית אהובה - אממ אם יש כזאת אז זו בטח תהיה קורין אלאל, או ענבל פרלמוטר נגיד... 3. הרכב/להקה ישראלית אהובה – משינה, אבטיפוס (יש לי גם קשר אליהם!), איפה הילד, כוורת, קספר, החברים של נטשה, מוניקה 4. שיר ישראלי אהוב – אביב גפן – גשם כבד עומד ליפול (גם בגרסה המקורית- של בוב דילן) אביתר בנאי וקורין אלאל - כשזה עמוק אריק אינשטיין – עטור מצחך (אוי זה יפה) ברי סחרוף – עוד חוזר הניגון גידי גוב- הנסיך הקטן דן תורן וחמי רודנר-אימפריות נופלות לאט דניאל סלומון - כולם אוהבים את דניאל מאיר אריאל – צליל מכוון משינה - נגעה בשמיים 5. אלבום ישראלי אהוב - (נכתוב משהו שעוד לא כתבתי, למרות שזה לא האהוב ביותר) חמי רודנר-מלנכוליה אהובתי 6. זמר לועזי אהוב – אממ... נגיד שbeck. 7. זמרת לועזית אהובה – אלאניס, אנוק 8. הרכב/להקה לועזית אהובה – foo fighters, coldplay, counting crows, red hot chilly peppers, REM, nirvana, , ביטלס, פינק פלויד, goo goo dolls, גאנס נ'רוזס, lemon jelly 9. שיר לועזי אהוב - Anouk - Michelle extreme - more than words Foo Fighters - All My Life Foo Fighters - Walking After You Frente - Bizarre Love Triangle Reamonn - Super Girl Semisonic - Secret Smile soundgarden - black hole sun Led Zepelin - Starway to Heaven 10. אלבום לועזי אהוב – זה כבר מעייף. אין לי כוח. ואני חייבת לציין שאני ממש ממש שמחה לראות שלאנשים כאן יש טעם טוב. אצל כל אחד מצאתי משהו שאני אוהבת...fun! אז תמשיכו לאהוב מוזיקה טובה, ובעיקר עברי לידר!!

למעלה