מבקשת המלצה

• פותח הנושא Pocka
  • פורסם בתאריך

Pocka

New member
../images/Emo124.gifמבקשת המלצה

אני על סף גירושין. ללא ילדים עם חצי נכס משותף. עלי להיפגש עם עו"ד ואין לי מושג מה, מי, למה ושוב מי... ואיך... לפני הכל רציתי לשאול אם למישהי כאן יש נסיון עם עו"ד מנעמ"ת - ואם הוא חיובי, אשמח לקבל פרטים והפניה (אני גרה בתל אביב) אגב, גם אם הוא שלילי אשמח לשמוע, ובכלל - האם מישהו יכול להמליץ לי על עו"ד בתחום מעמד אישי (כך זה נקרא בעגה העו"ד) שכמובן עוסק גם במקרקעין...? תודות!!

קאפקייק

New member
בלי הכללות

אבל שמעתי על כמה וכמה ניסיונות לא טובים עם נעמ"ת
אופס, יצא שעשיתי הכללה

free4ride

New member
ממליץ ללכת יחד לעו"ד משותף או גישור

חברה עורכת דין עזרה לנו להכין את החוזה (בלי כסף), לקחה חוזה וערכה אותו אם את רוצה אני יכול לבקש ממנה שתסייע לך תמורת תשלום מועט אנחנו התגרשנו בלי מלחמות עורכי דין בלי מגשרים ובלי כלום יש לנו 2 ילדות ( 10 ו 12) בית ו 2 רכבים משמורת מזונות והכל הלך חלק תוך חודשיים היינו אחרי אצלכם סך הכל יש למכור בית ולהתחלק בכסף ממש לא סיפור הכי חשוב לא להיכנס למלחמות מיותרות שרק ישאירו אותך ממורמרת עם טעם רע בפה עדיף לוותר כדי לפתוח דף חדש בהצלחה

free4ride

New member
אתה ממש טועה, ה"זול" במקרה הזה שווה המון

שווה לי להמשיך לחיות עם עצמי בלי הידיעה ששילמתי למישהו כדי להרוס את הצד השני שהיתה עד לא מזמן אהובתי

Pocka

New member
ובכל זאת...

איש אינו ממליץ לי על שם? מספר טלפון, כיוון... משו? תודה למגיבים. זה גם נתן לי כיוון מחשבה.

free4ride

New member
לא לכאן

שלחתי לך בפרטי תתקשרי ואתן לך את הטלפון של עו"ד

aviavram

New member
מי אמר לשלם? תגיע להסכמה אם

יש עם מי אפילו תוותר בגדר הסביר אם עוד אכפת לך ממנה ואני עני אני לא טועה

למעלה