מבצע 12.

Miss Kitty

New member
../images/Emo124.gif מבצע 12.

כידוע לכן (וכדאי שיהיה ידוע לכן
), ב-20 לחודש הבקסטריט בויז חוגגים 12 שנות פעילות בתור להקה. חייבים לארגן משהו, אפילו משהו קטן, בשביל לחגוג את זה בפורום! להוסיף תמונה שלהם לכל הודעה ולפתוח שרשור 'מזל טוב' ב-20 לא נראה לי מספיק.
צריך לעשות משהו מעניין, בשביל שאני אוכל לבקש מהנהלת תפוז לשים לינק בדף הראשי של הפורומים.. אז עשו טובה, זרקו רעיונות של מה אפשר לעשות!

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחח "מבצע 12"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי את השם../images/Emo6.gif כרגע אין לי רעיונות, אני לא ממש יצירתית כרגע, אז אחר כך../images/Emo3.gif

bhadar

New member
באמת צריך לעשות משו../images/Emo3.gif

אחרי הכל 12 שנה לא הולכות ברגל....
אני לא משו בהצעת רעיונות
אבל אולי איזו תחרות של משו בפוטו שופ או ברכות וכזה?
שנגיד יכנס בתור סמל לעמוד הראשי של הפורום או משו בסגנון?
חחח לא יודעת נו,משו יצירתי
חחח אמרתי לכן שאני גרועה בכאלה דברים
אבל אני מסכימה שצריך לעשות משו
חחח

Shiri from the block

Active member
אם כבר את מסכימה שצריך לשים משו אז יכולת לתרום גם תמונה של בקסטריט בדרך../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

Shiri from the block

Active member
חלילה וחס לכעוס../images/Emo6.gif לא חייבים כל פעם, אבל אפשר מידי פעם לשים../images/Emo3.gif שיהיה לנו פורום מקושט באנשים יפים../images/Emo99.gif

elinor carter

New member
בננות יש עוד שתי שירים חדשים!

מי שמעוניינת אני אשלח לה! בכייף!

sivanick

New member
וואי תודהה

פוסטר המלא
סוף סוף
אני מתה על השיר הזה
ו-forces of nature חמוד לאללה
וגם love is..אבל פחות
אבל באמת, כל שיר שונה מהשני..רואים שיש גיוון באלבום הזה..
אבל קצת באסה שאנחנו שומעים כבר את רוב השירים לפני שהאלבום יוצא..זה קצת הורס את ההפתעה..אבל שיהיה

Shiri from the block

Active member
זה באמת הורס את ההפתעה../images/Emo122.gif זה משאיר לנו רק איזה 6 שירים בערך לשמוע, אלא אם כן יפרסמו את כל האלבום כבר לפני שהוא יצא../images/Emo3.gif

Shiri from the block

Active member
אוקיי זה יפה והכל אבל נמאס לי שעדיין לא שמענו את קווין שר :| אפילו לא ברקע! להרביץ להם../images/Emo10.gif יש לו קול כזה מדהים לבעל החדש שלי../images/Emo7.gif ובקשר לשירים- forces of nature כזה יפה!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני חולה על הסיגנון החדש שלהם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif ו- love is חמודי../images/Emo9.gif איך שניק שר את הבית השני זה כזההההההה מושלם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif בעל מדהים מושלם שלי../images/Emo99.gif ופוסטר גירל מושלם../images/Emo99.gif אומנם הם אמרו שזה יהיה רוק או ר'נ'ב אבל לבנתיים זה עדיין פופ../images/Emo3.gif פופ אחר אבל עדיין פופ חחחח קיצר אהבתי את הכל../images/Emo99.gif

Incomplete Girl

New member
../images/Emo45.gif

קווין לא שר וזה לא פייר
אגב השירים כאלה חמווודיםם ויפיים
ופוסטר...אוי אוי אוי
בנתיים זה השיר האהוב עלי עם אינקומפליט ונבר גון
תודההה שנייי

Shiri from the block

Active member
חח נפתח אגודה לקווין../images/Emo3.gif נעשה עצומה בשביל לגרום לו לשיר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כפרעליו../images/Emo99.gif

למעלה