לתשומת לבכם

ענת1986

New member
../images/Emo124.gifלתשומת לבכם

היום בשעה 20:00, ברי מתארח בצא'ט שבפורום הרשמי
חשבתי שכדאי שתדעו
.

Big bear

New member
נוו מיייילה ../images/Emo2.gif ../images/Emo3.gif

טוב אז מתאים לכם היום לצאט ככה ב21:00 - 21:30 משהו באזור?

בלאט...

בן ואני בדיוק נהיה ביום הסטודנט בחיפה.
נו טוב, רק תמסרו דברים מעניינים שהיו שם...

קודם את נותנת לאנשים לפתח ציפיות

ואז דוחה את העניינים למחר :). (כחסיד פורטיסחרוף, אני שמח לגלות, באיחור אופנתי את הפורום הזה).

ענת1986

New member
../images/Emo140.gifברוך הבא ../images/Emo24.gif

ספר קצת על חסידותך לפורטיסחרוף, וגם על עצמך קצת
מקווים שתהנה עימנו

יש מה להסביר?

ברי פשוט מלך. התחלתי לשמוע אותו, בגלל החיבור שלי לפורטיס אבל אחרי שנים, יוצא שאת ברי אני אוהב יותר (למרות שאסור להפלות בין ילדים).

זה עובד למיש'ו?? ../images/Emo10.gif

הורדתי ג'אווה והכל, אבל הוא רק אומר שהוא מתחבר..

israel1986

New member
היה די נחמד...

למרות שברי נראה כאילו שזה הדבר האחרון שמעניין אותו כרגע. שאלו גם די הרבה שאלות טיפשיות לדעתי - כמעט כל השאלות היו "מה אתה חושב על אביב גפן/שייגעצ/היהודים/U2/REM/אלג'יר/איזבו...". מישהו גם שאל איך הוא אוכל את המילקי שלו

אוווווווווווווווווווווווווווווווווף

זה לא עבד לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Big bear

New member
כן גם לי זה לא עבד...

לא נורא, נקווה שיבוא לבקר שוב בעשור הקרוב
ספרו עוד מה היה??

היי מישהו זוכר אותי?

ספרו מה היה בצ'אט הזה... (וזה שאמר ששאלו אותי מה הוא חושב על כל מיני אמנים... אז פרט פרט כי זה מעניין, ועל אלג'יר בפרט)

israel1986

New member
לא כזה מעניין...

בהתחלה שאלו על אמנים שקשורים אליו - אורן לוטנברג, רע מוכיח וכאלה... השאלה על אביב גפן עוד היתה איכשהו קשורה, כי אביב אמר בכמה הזדמנויות שברי הוא החבר הכי טוב שלו וכל השיט הזה. על כל האנשים שעבדו איתו ברי אמר שהוא אוהב את החומר שלהם. אחר כך שאלו על כל מיני להקות מחו"ל, וברי אמר על רובן שהן בסדר אבל הוא לא מכיר אותן מספיק טוב. הייתה אולי להקה אחת או שתיים שהוא אמר שהוא לא אוהב בכלל.

המממ

New member
ראיתי ממש חצי שניה, אבל בדיוק אז...

ברי אמר שהוא נכנס לפעמים לפורום בתפוז...
(אכן ידעתי באיזו חצי שניה להכנס...) יומטוב ושקט שיהיה לנו!

ענת1986

New member
ומי שאל את השאלה? ../images/Emo8.gif

למרות שכבר ידעתי את התשובה, רציתי לשמוע אותה שוב. בכל מקרה- אני נכנסתי, קראתי כמה דברים, ואז נסעתי להופעה של יוני בלוך. ההופעה למתעניינים הייתה מאוד טובה. קצרה אומנם. הם להקה של חנונים, נורא חמודים כולם, ויוני מקסים פשוט. המוזיקה שלו נהדרת, הכתיבה חכמה, והביצועים טובים.

למעלה