למסירה

../images/Emo124.gif למסירה

1. צצעועים ראשוניים לתינוקות , רעשנים וכד'. 2. מסחטת מיץ לפירות - מ-ד-ה-י-מ-ה- עושה מיץ גזר, תפוחים, וכד' - אשמח לתרום אותה באמת למישהו שישתמש בה ויהנה ממנה.

Digi Lista

New member
צעצועי תינוקות זה טוב.

אם תרצי אני אשמח לקבל קצת מהם עבור ילדים איתם אני עובדת שמבחינת גיל אומנם לא תינוקות אך מבחינת יכולות מוטוריות ושכליות אלה בדיוק הדברים שמתאימים להם(בעיקר אם מדובר בהרבה קולות ואורות וכמובן תחושה)...במידה ולא אז לא נורא,אם יש מישהו אחר שרוצה ויכול להגיע אלייך ולקחת תעבירי לו

Digi Lista

New member
מאיפה את?

אני מהצפון(ליד חיפה). אם את מהאיזור שלי נוכל להיפגש ואקח ישירות אבל אם את מאיזור אחר בארץ נצטרך לבקש עזרה מאנשים כאן בפורום(לי אין רישיון עדיין ככה שזאת בעיה להיגרר בתחבורה ציבורית עם דברים)בתקווה שיהיה מישהו שיסכים לעזור(האמת שיש גם אפשרות של שליחת חבילה בדואר אבל זה נתון לשיקולך)כמו שקורה כאן הרבה מאוד פעמים(בלי קשר אליי,יש פה כמות מדהימה של אנשים מקסימים שלוקחים על עצמם לעזור בשינועים כשצריך
),אני במילא צריכה לדבר עם נירה לגביי איזה משהו שביקשתי שתשמור אצלה...
על הרצון הטוב
אם נראה שאנחנו ממש מסתבכות תרגישי נוח להעביר למישהו אחר
.

נירה63

New member
דגיגה עם ענת או צריפינה לחיפה

דיגה ליסטה גרה באיזור שלנו כאן בצפון ולא תהיה בעיה להעביר אליה.

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif לשתיכן על ההענות../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

במילא אני לא בבית ספר עד ה11.4 שנגמרת חופשת הפסח ככה שמבחינתי כול עוד 'הדג של נועה' מעוניינת לתת ומוכנה לשמור אצלה עוד קצת זמן את צעצועי התינוקות אני אשמח
לא שכחתי גם שאני צריכה לאסוף מנירה משהו שביקשתי ממנה לשמור עבור שני ילדים מסויימים מהבית ספר,פשוט עדיין אין לי רישיון(עובדים על זה...) ולכן אני תלויה בעזרה בשינועים,היתרון היחיד הוא שאנחנו מאותו איזור אז הטרחה קטנה יותר... בכול אופן
גדולה על הענות והרצון לעזור

נירה63

New member
דיגה ליסטה -הדברים ממני הם שלי פרטי

פרטיים מהמחסן שלי כך שאין בעיה הם ישמרו לך.

למעלה