למסירה..

דואגת1

New member
FDA

דרך אגב, למכשיר אין אישור FDA, ואם איני טועה אז לאף אחד אין. בנוסף, עשה מספר דגימות באצבע ובמקום אחר ותראה שיש הבדלים ניכרים, פעם לכאן ופעם לכאן.

לזר

New member
ללא האישור אין אפשרות לשווק את

המכשיר ובטח לא בארץ.

דואגת1

New member
FDA

אם אכן יש אישור, בדוק על מה, ודאי לא על דיוק וכו'. תבדוק עם מנדוזה, יש לו דעה "מצוינת" על המכשירים. כאמור, אין לי דבר נגד מכשיר זה או אחר, פשוט כדאי לשור על פרופורציות, עדיף לכולם, מה עוד שכל אחד וטעמו ונוחיותו,

דואגת1

New member
הענין הוא...

המכשיר אינו טוב יותר ואינו גרוע יותר מאחרים, פשוט לפי הפרסומת שהוא זכה לה, ניתן היה להבין שנפתרו כל הבעיות, ורצוי להעמיד דברים על דיוקם, ובכן... לא בדיוק כצעקתה...הדגם שמופץ איננו המכשיר האולטימטיבי, ומי שיכול להמתין אולי מוטב שימתין להגעת הדגם החדש, שיתפטרו מהסטוק הישן תחילה. (מאוד מפריע לי שהצג אינו מואר),טעות נוספת של החברה, שאינה דואגת למדריכים שיגיעו באופן מסודר למקומות מרכזיים על מנת לתת הדרכה מסודרת, קשה מאוד להגיע אליהם אפילו למי שגר בת"א ואין לו רכב, מה עוד שזה מוצר שהאחיות לא תמיד מכירות. רוב המפיצים האחרים כן שולחים סוכנים למרפאות באופן מסודר ומוכרים במקום "חלקי חילוף". איני באה לשלול, אבל איני סבורה שהמכשיר מעורר התפעלות, ומוטב שיהיו בשוק מספר מכשירים על מנת לעודד את ההתחרות ביניהם.

לזר..

אל לך לזלזל באינטיליגנציה שלי. ואם אני פונה לכאן כדי לשאול איך מתפעלים מכשיר שקיבלתי אתמול זה רק בגלל שאני לא בבית אלא באוניברסיטה והמדריך בעברית לא לידי. חבל חבל חבל שאתה מזלזל כל כך.. עכשיו נזכרתי למה אני לא משתתפת בפורום זה.

לזר

New member
מצטער, אבל נושא כה

חשוב ואת רוצה להפעיל אותנו מרחוק כדי להפעיל את המכשיר? קודם כל מצטער ואם כך, לא את, אלה אני יוצא מהפורום. אני סבור שיש לקחת את נושא המדידה ברצינות ולא להפעיל את האינטליגנציה שלנו מרחוק. ביי ושוב סליחה

אני חוששת שיש פה קצר התקשורת

אנא במטוטא שימרו על רמה נאותה. לזר - כולנו לוקחים את עיניין הסוכרת מאוד ברצינות אחרת לא היינו פה. אבל אם אנחנו נקלים בבעיה, כמה טרווילית שלא תהיה מומלץ ורצוי להתייעץ פה ולא לזלזל ולהתעלם מן הבעיה. אני חושבת שאנני לא חשבה כי תתקל באיזו שהיא בעיה עם מכשיר מדידה לאור נסיונה עם מכשירים כאלה(נכון אנני?). אנני - אני מניחה שמה שלזר התכוון (ותקן אותי אם אני טועה) הוא שרצוי היה לפחות בפעם הראשונה לפני הפעלת מכשיר חדש לקרוא את ההוראות ולראות איך הוא עובד לפני שיוצאים מן הבית. שניכם צודקים - כולנו טועים ואין שום סיבה שמישהו ילך
. מותר לנו גם לא להסכים זה עם זה ולא לשאת את אותן דעות ודרכי פעולה, ועדיין לחיות בכפיפה אחת - זה גם חלק מגורם ההפרייה והלימוד שלנו. אני מבקשת אישית לעשות כאן סולחא
לא להפגע ולא לפגוע- אני חושבת שזו לא הייתה כוונתו של איש.

מתנצלת

אם כעסתי או פגעתי בך, אבל זה מעליב מאוד כשאתה חושב שאני לא מספיק דואגת ואחראית לקרוא את ההוראות. וכן קראתי אותם אתמול בערב, פשוט לא הבנתי איפה צריך להכניס את הקוד.. במכשיר הקודם זה היה פשוט עוד חלק מהסטיקים. ואני לא רוצה שתלך. רק שתבין שלא כולנו נולדנו עם כפית של סוכר בפה (סתאאם) אה, ולזר.. אני מבינה מהר כשמסבירים לי לאט..
אנני

לזר

New member
בסדר, אוהבת שוקולד

כבר אמרתי, אבל שום חוזר ומתנצל. מקווה שהכל כבר עובד לצד הטוב ביותר. להתראות ולהשתמע.

gabizi

New member
לכול מי שיש ציוד רפואי למסירה...

הכתובת - יד שרה , הם ישמחו לקבל כול ציוד רפואי וקל להגיע אליהם הם פרושים בכול הארץ.כנסו לאתר שלהם ומשם תמשיכו לבד...

evgeniy2

New member
ל : אוהבת שוקולד.

אני רואנ שאף אחד ךא ךוקקח את הסטיקים של אקוטרנד. אם את רוצה אני יקח כי אני משתמש בזה ! 0542001238 איסיקיו: 799751 מסנג'ר: [email protected]

seeyou

New member
קופ"ח כללית החליפה לפריסטייל??,

בבקשה תוכלי להסביר - איך או מה צריכים לעשות לשם כך? יוסי

יוסי

אני פשוט הגעתי עם הערכה (כולל התיק של מכשיר) של האקוטרנד סנסור (כולל העט) לבית המרקחת שלי ונתנו לי ערכה חדשה של הפריסטייל (כמו תרופה). אגב, תבקש ישר מהרופא שלך מרשם לסטיקים ולדוקרנים כי מה שמגיע בתוך הערכה מאוד מועט. :) אנני

גם אני קיבלתי את הפריסטייל ורציתי..

רציתי לדעת אם יש איזה מחיר הנחה אם אני קונה את הטיקים דרך הקופת חולים כללית פרטי זה עולה ממש הרבה כסף, הסטיקים (מקלוני הבדיקה) עלו אז שזה יצא בסביבות ה100 או 200 שקל לקופסא מה שהיום יש לי את הACCUTREND Sensor אני קונה קופסא של 50 סטיקים בקופת חולים ב13 שקל האם יש הנחה בקופת חולים לסטיקים של הפריסטייל?

טוב לאחר חיפוש רציני מצאתי את זה...

http://www.metukim.co.il/products/meters.html פה יש הסבר על כל מכשיר ומכשיר חיפשתי ומצאתי את זה וזה כבר ענה לי על השאלה כתוב שם כל מכשיר איזה קופת חולים מסבסדת את המחיר שלו...

evgeniy2

New member
האם אני יכול לקבל גם..

אני עכשיו בקופת חולים מכבי שאני מאוד מאןד אוהב להיות בה. אני עם Accutrend sensor האם אני יכול להחליף גם ל freestyle ללא תשלום או שצריכים להוסיף כסף ? כמה ביכלל עולה המכשיר ?

evgeniy2

New member
אתם לא הבנתם אותי ??!!??!!

אני שואל אם אני יכול להחליף את המכשיר שלי ACCUTREND במכשיר החדש FREESTYLE ??? אם כן אז איך בידיוק ?

למעלה