למסירה..

../images/Emo124.gif למסירה..

שלום כל המתוקים שלי.. אין לי זמן בכלל בכלל בכלל (סיבות טובות ופחות טובות), אבל עדיין חושבת עליכם :) בכל מקרה, היום לקחתי את המכשיר שקופ"ח כללית החליפה לנו (פריסטייל), לא יודעת.. קצת קשה לי להפרד מהישן, אבל נו שויין, אמרו שהוא יותר טוב. בכל מקרה.. יש לי עוד 3 קופסאות סטיקים של הaccutrend sensor, מקווה שככה קוראים לו באמת.. זה שהיה לחברי קופ"ח לפני כן, והמון דוקרנים.. מי שרוצה אני אשמח למסור לו כי חבל לי לזרוק. כמו כן יש לי בבית סטוקים של הגלוקופאז' ויש לי מכשיר שקניתי לעט הזרקה של נובו רפיד (שאמור להקל על ההזרקה).. אז.. אם מישהו רוצה.. נא לשלוח לי מסר :) ותגידו.. הפריסטייל באמת יותר טוב??? אנני

רק גל

New member
גם לי יש את הפריסטייל כבר כמעט

שנה אבל קניתי את זה באופן פרטי כי זה עדיין לא נכנס לקופ"ח בכל מקרה את תרגישי בהבדל,כמות הדם היא קטנה יותר ויש דוקרנים דקים וקטנים יותר שמפחיתים את הכאב זה לפי דעתי היתרונות שיותר חשובים. ואני כמוך גם לא רציתי להחליף את המכשיר בהתחלה אז פשוט יש לי את שניהם למקרה שאם אני חושבת שהפריסטייל לא טוב את יכולה לעשות השוואה.

דואגת1

New member
השוואה

נסו להשוות - קחו דגימה מהאצבע ובדקו בשני המכשירים ותראו את התוצאות, נסו מספר פעמים.

פריסטייל במאוחדת ?

משהו יודעת אם קופ"ח מאוחדת גם תומכת בפריסטייל ? אני קיבלתי בהשאלה את הגלוקומטר של עילית עד סוף ההריון, אך כיוון שברור לי שאצטרך מכשיר גם לאחר ההריון, אולי אני יכולה לרכוש פריסטייל כבר עכשיו ולהקל על עצמי מעכשיו. לפעמים אני צריכה לדקור את עצמי פעמיים-שלוש כדי לבצע בדיקה, עד שיוצא מספיק דם (לפעמים טיפת הדם קטנה מדיי, וכמה שאני מנסה ללחוץ, לא יוצא מספיק, ואני דוקרת שוב). למשהו קרה ? ממה שקראתי נראה לי שהפריסטייל פותר את הבעייה הזו (כי טיפת הדם הדרושה קטנה יותר).

פינה בלב..

סליחה אם אני שואלת ואת כבר סיפרת את זה, אבל אני לא ממש מעודכנת.. למה נראה לך שתזדקקי למד סוכר גם לאחר ההריון? האם נאמר לך כבר שזוהי סכרת תלויית אינסולין? במידה ואת יודעת שתזדקקי למד סוכר גם לאחר ההריון את יכולה לבקש מהרופא שלך לכתוב לך המלצה וייתנו לך את המד סוכר לתמיד.. ככה זה היה אצלי עפ משאבת איסולין. בהתחלה הרופא כתב שאני זקוקה לזה היות ואני רוצה להכנס להריון ואז אושר לי רק לתקופה מוגבלת ואחר כך התעקשתי שהסכרת לא תעבור לי (אני חולת סכרת נעורים) ונתנו לי את המשאבה לתמיד..

בוקר טוב אוהבת שוקולד,

(גם אני אוהבת). הסכרת שלי, על אף שהתגלתה בזמן ההריון, כנראה הייתה שם לפניו, ורק לא ידעתי עליה (התגלתה בשבוע מאוד מוקדם של ההריון - שבוע 7). על אף שלא עשיתי בדיקה לזיהוי סוג הסכרת, הרופאים חושבים שזו סכרת נעורים (לא יודעת למה). בכל מקרה, הבנתי מרופא הסכרת, שאינסולין הוא חומר שטיבעי לגוף, לעומת כדורים שהם רעלים לגוף, כך שנראה לי שאעדיף להשתמש באינסולין, גם אם יתברר לבסוף שאני טייפ 2 (אם אוכל לבחור). בכל אופן, אחרי ההריון, אבקש לעשות את הבדיקה שמאתרת את סוג הסכרת (הבנתי שבהריון הטיפול הוא בכל מקרה רק באינסולין). דווקא את המשאבה נתנו לי לתמיד ...

טיפת דם

כדי שתיצא טיפת דם גדולה ומספיקה - יש לדקור לא בכרית האצבע ממש, אלא יותר לכיוון הצדדים. מומלץ גם לחמם את האצבעות קודם כדי לאפשר זרימת דם טובה.

evgeniy2

New member
../images/Emo124.gif למסירה !!!

מחטים לדוגרן של חברת Medisense יש והדוקרן נשבר ! אז אין לי מה לעשות עם זה ! אז מי שרוצה את זה ליתקשר אליי 054-2001-838 איך המכשיר החדש ? טוב או לא? קל או כבד ? נוח לשימוש ?

evgeniy2

New member
ועוד..

שאלה: איך המשכיר החדש ? הוא טוב או לא ? אפשר תמונות <?

ממממ עוד לא ניסיתי אותו ../images/Emo9.gif

אבל הייתרון הגדול שלו הולך להיות ככל הנראה בטיפת הדם הקטנה שצריך להוציא יחסית לאקוטרנד סנסור.. המינוסים שלו (ועדיין לא משימוש) הם: התיק הלא קשיח שהמכשיר נמצא בו, אין אפשרות לשים שם בנוחות את כל הדברים. הדוקרן שנראה כמו טיפקס גדול- לא בצורת עט.. חוץ מזה, לא נראה כי צריך להיות משהו לא תקין.. נראה לי :) אנסה למצוא תמונות.. מה, אפחד לא רוצה את הסטיקים?? הם עדיין חדשים, לא פתחתי את האריזות..

רק גל

New member
קצת תמונות של המכשיר ,הדוקרן

והסטיקים. החיסרון היחיד הוא שקופסאת הסטיקים היא גדולה יחסית לנרתיק של המכשיר

רק גל

New member
אופס התמונה....

הדוקרנים הצבעוניים הם הדקים יותר יכול להיות שלחלק יש דוקרנים אפורים שהם העבים יותר אבל לא בהבדל משמעותי

אה יש לי שאלה!!

בקופ"ח נתנו לי דוקרנים שנכנסים לתוך העט אבל הראשים שלהם מרובעים ולא עגולים (הדוקרנים בצבע לבן) יש הבדל?? כי קיבלתי את האפורים ותא הצבעוניים יחד עם הערכה והרוקחת אמרה לי שהיא לא סגורה על איזה סוג דוקרנים צריך.. ועוד שאלה.. הצבעוניים יותר יקרים?

רק גל

New member
אממממ

את האפורים גם לי יש כי מקבלים אותם כשקונים את המכשיר אבל אני קיבלתי גם את הצבעוניים בכל מקרה אני קונה את הצבעוניים אני לא ממש חושבת שיש הבדל תלכי לקופ"ח שאת נמצאת בה והם יביאו לך מרשם לדוקרנים האלה ואני לא חושבת שיש הבדל בכל מקרה אני יברר את זה ליתר ביטחון ויכתוב לך מחר בבוקר. את הדוקרנים הלבנים אני לא מכירה אבל את יכולה לנסות ולראות אלא אם כן את רוצה להחליף אותם.אני יבדוק את מה ששאלת וכתוב הכל מחר

לזר

New member
הדוקרן של פריסטייל בנוי בכוונה כך

כדי לאפשר דגימת דם מאמת היד ומקומות אחרים. את העובי של המחט כל אחד צריך להתאים לעורו. המחטים מסומנים לפי מידה הקרויה Gauge (מבוטא גייג') עד היום מקובל המחט של Gauge 30 כמחט הדק ביותר. בקשו מבית המרקחת הפרטית (זה לא יקר) מחטים שיתאימו לדוקרן. בדקו מה מתאים לעורכם וכך תזמינו בעתיד. כל דבר בחיים צריך ללמוד לעומק ככל האפשר. הנה הציוד שאני משתמש כבר יותר משנתיים. http://www.tcb.ac.il/Extra/type1file/equipment.html

דואגת1

New member
מספר הערות

צר לי שעלי לתקן אותך, טייפ 2, בנסיבות מסוימות יש להם אופציה לותר על תרופות או לשנות מינונים, אם הדגימה היא 90 למשל, ליתר דיוק פחות מ 100, ואם במקרה מישהו אכל יותר מדי, או חילה, יוסיף בהתאם לדגימה. לעניות דעתי, יתרונו היחיד של הפרי סטייל הוא בגודל הטיפה לדגימה, דגימות מהאמה וכו' לא מדויקות, בלשון המעטה, עם שיפשוף או בלי שיפשוף, הדגם שמופץ בארץ מיושן, נראה כאילו מישהו מתפטר מסטוק ישן, בארה"ב מופץ דגם חדיש יותר, אני מקווה שהוא מוצלח יותר.

לזר

New member
לא הבנתי מדוע אתה מעוכזב,

כיוון שאם אתה רוצה מדידה לא מדויקת (לדבריך) אתה יכול לקבל אותה גם עם המכשיר החדש (גם הוא מודד על בסיס אותו מנגנון). מה שהחברה עשתה היא פשוט בנתה מודל הייטק של הפריסטייל, תוך הקטנת מידותיו. אני מבקש לא לפזר שמועות לא מבוססות לגבי דיוק המכשיר. במקום זאת, עשו כמוני ודרשו מחברת טראסנס הסברים דרך ה-email. פנו ל-Mr Thomson ותקבלו הביתה את כל הגרפים ונימוקים שהם שכנעו את FDA גם כן. אותכם קל יותר לשכנע (גם אותי) מאשר צוות ה-FDA. תאמין לי בזה לפחות. גם האירופיים משוכנעים במכשיר... הנה ראה למעלה: הגברת לא מצליחה להפעיל את המכשיר גם כאשר יש לה את המדריך בעברית ואתה מדבר על דיוק המכשיר? צריך גם לדעת להשתמש במכשיר בצורה הנכונה. זה נכון אפילו עבור הטוסטר בבית. אגב, גיא (יבואן המכשיר) יכול לספק לכם את התשובות גם כן, משום שהוא נמצא תמיד 2 צעדים לפנינו בארצות הברית ומקבל דוגמיות של כל דבר שיוצא משם ועוד בטרם יוצא מסחרית. אז, נא לבדוק ורק אז לדבר, משום שמדיה אחת פה ומדידה אחת שם לא צריכה לפסול את השמוש במכשיר

לזר

New member
סליחה, לא הבנתי איך זה קרה

זו היתה הדואגת והיא שרשרה תשובתה לשלי, אבל לא לעיניין ככל הנראה. אני דברתי על הדוקרן והתשובה שלך היא על טייפ 2 לעיל? עניתי גם אני לא לעיניין? הסתבכנו. מצטער

למעלה