לכולם

ו ר ד ב

New member
../images/Emo124.gifלכולם ../images/Emo124.gif

לכול מי שרוצה , יש לי מלא אבל מלא קאברים , למי שרוצה ,אני לא רוצה להנות מעמיר לבד , חשוב לי שלכולם יהיה, מי שרוצה שיציין את שם השיר , ואם יש לי את השיר ,אני כבר ידאג להעביר אותו ,נ.ב : אני מאוד מעדיפה ,שזה יהיה מסנגר או אייסקיו , אבל גם מייל יתקבל בברכה , אל תשכחו , שהקרדיט מגיע לגרציה

m1m3

New member
לורד

אם את יכולה לשלוח לי את החידושים שחסרים לי באיסיקיו 298808628 אשמח מאוד תודה...

ו ר ד ב

New member
טוב

יותר קל להגיד מה אין לי , אז ככה , אין לי , לפעמיים , מה אברך ,לא אני הוא האיש ,ועוד אחד שכחתי , את הרוב יש לי , בזכות גרציה נ.ב : את לא אני הוא האיש, יש לי בוודיאו אבל על קלטת לא במחשב

shaisagi

New member
לפעמים ומה אברך

אודה לך אם תוכלי לשלוח לי את שתיהם או לאימייל שלי שהוא [email protected] או לאי סי קיו שהוא: 331690654 תודה מראש שי

ו ר ד ב

New member
יש לכם טעות

סליחה אם הטעתי אתכם , אני רשמתי מה שאין לי , לא מה שיש לי , אבל יש לי הרבה קאברים , אבל לא את השירים הבאים : לא אני הוא האיש , מה אברך , לפעמיים , דואט עם גידי גוב לשמחות קטנות , זה השירים שאין לי , בס"הכ הכל 4 שירים אין לי , חוץ מזה יש לי הכול כולל כול החלומות ,והכול בזכות גרציה , ו1 מסאלי

m1m3

New member
לורד

אם את פנוייה ויכולה להיכנס לאיסיקיו לשלוח לי את הקאברים, אני שם. תודה.

yakeers

New member
אודה לך אם תגיעי אליי

לאייסיקיו: 42274722 או למסנג'ר: [email protected] שנוכל להחליף כמה שירים שלו כי נמחק לי המחשב ונמחקו לי הרבה שירים נדירים שלו.. שאני ממש רוצה.. בתודה מראש.

למעלה