לכולם!!!

chicken007

New member
../images/Emo124.gifלכולם!!! ../images/Emo124.gif

האתר הרשמי של לירון וייסמן עלה לאינטרנט כרגע יש שם רק שני עמודים כי יש טיפה בעיות אך עוד היום בערב יהיה עמוד נוסף של ביוגרפיה.... אודה לכם מאוד אם תכנסו ותחוו דעתכם....
רק כשאתם נכנסים זיכרו! האתר הוא גירסה ראשונה עד שכל הדפים יהיו זמינים ואחר כך הוא יהיה יותר מרשים אך בבקשה כנסו וחוו דעתכם כאן כתגובה להודעה זו... תודה רבה רבה מראש!!!!!

SofyTofy

New member
אין לינק../images/Emo103.gif

וזה לא הרשמי כל עוד אין לך אישור מהסוכן/ת. יש לך

eli9545

New member
זאת הכתובת שלי

זאת הכתובת של האתר שלי והוא לבנתיים לא הרשמי! אבל קיבלתי אישור מלירון!!!!!! אבל תכנסו ותהנו וגם הוא רק בהתחלת דרכו!

mary lou

New member
סחתיין על ההשקעה

למרות שהאתר באמת עוד בהתחלת הדרך, רואים שהוא מושקע... ואהבתי ת'קטע עם "המלאך" אניווי, כל הכבוד- קבלי ח"ח

chicken007

New member
הנה הלינק....

והוא רשמי לחלוטין כי קיבלתי אישור מהסוכן שלה דיברתי עם הסוכנות שלה מספר פעמים וקישרו אותי אליה גם.. אז הוא האתר הרשמי כי אחרת לא הייתי מפרסמת סתם.....

chicken007

New member
אופס... שוב שכחתי לינק... הנה הוא..

אני מקווה שהקישור יעבוד...

tanib

New member
האתר נחמד אבל....

הכתובת "לירון ויסמן" שמצטרפת לשם קצת מעצבנת!!!!!!!! בהצלחה

chicken007

New member
קודם כל תודה רבה!!! אני שמחה שאהבת

הכתובת תתקצר בקרוב זה פשוט שרת שנותן לאכסן המון חומר..... אני עובדת על לשנות אותה אבל כרגע זאת הכתובת..... ובדרך אני גם מקפיצה את ההודעה!!!!

tanib

New member
היי שוב

התקוותני לכתובת שמלווה את העכבר ולא הכתובת של האתר כתובת האתר לא ארוכה.... ושוב בהצלחה
ו

eli9545

New member
אחלה אתר!

יפה מאמי! המון בהצלחה עם האתר!!!! חחחחחחחחח אם תצטרכי עזרה את יכול הלפנות אליי! ביי ויום טוב ממני אלינור

chicken007

New member
תודה רבה!!! כל מי שלא עלה לו להכנס

האתר יחזור לפעילות מלאה מחר או אפילו היום בחצות...... פשוט הורדתי אותו כדי להחניס דברים חדשים תנסו מחר להכנס..... ותודה על התגובות....

למעלה