לידיעתכן

שווערצה

New member
../images/Emo124.gif לידיעתכן

זוכרות את הפניה שלי לרמת מרפא בעניין מיקום חדר בדיקת האולטרסאונד זקיקים ליד הועדה להפסקת הריון? כבר דיווחתי על כך ששבוע לאחר מכן הורידו את הועדה קומה, אם כי סמוך לבדיקות הדם שלנו, וגם על כך היה לחייע'לה מה לאמר לכל העולם ואשתו. היום סוף סוף קיבלתי תשובה, בכתב, והנה היא כלשונה (למעט, כמובן, הפרטים המזהים שלי...): לכבוד גב' שווערצה מ"מ יו"ר ועד העמותה הזכות להיות הורים גב' שווערצה הנכבדה הנדון: מכתבך מתאריך 13 ביוני 2004 גב' עדינה לאוב, מנהלת שלוחת רמת מרפא ברמת גן, קיבלה את מכתבך וביקשה ממני לטפל בפנייתך. ברצוני להתנצל על העיכוב במתן תשובתנו, העיכוב נבע מהצורך לברר את הנושא מול הגורמים הנוגיעם בדבר, אליהם הועבר מכתבך. בנוסף, ברצוני להתנצל על תחושת האי נעימות שחשת בעת ביקורך במרפאות החוץ ברמת גן כפי שהובעה במכתבך. הנהלת רמת מרפא עושה את המכסימום על מנת לתת טיפול ברמה רפואית ובאיכות שירות גבוהה לה זכאים מטופלינו. פנייה כשלך, מאפשרת לנו לבחון את עצמנו ולדאוג לטיפול בנקודות המצריכות התייחסות. לאור מכתבך נערכה בדיקה מחודשת במחלקה הרלבנטית למקרה דנן ותשובתנו כדלקמן: במכתבך תיארת את הסיטואציה בה נכחת וצפית בתחושות וברגשות המעורבים אותן חוו הנשים אשר המתינו יחדיו לחדר הבדיקה אשר יועד הן לצורך קבלת טיפול בפריון והן לצורך ביצוע ועדה להפסקת הריון. אני מסכימה באופן מוחלט עם תוכן מכתבך כי מדובר בשירות/טיפול רפואי כה אינטימי ורגיש ולא ראוי לחלוק אותו בהמתנה משותפת. לאור מכתבך החלטנו מיידית להעביר למחלקה אחרת את ביצוע הועדה להפסקת הריון למניעת הישנות מקרים כבמקרה דנן. הנהלת החברה מצטרפת להתנצלות ומעריכה את הטרחה שנטלת על עצמך להביע בפנינו את התרשמותך משהייתך במרפאות החוץ, הערות לקוחותינו הן כלי חיוני העוזר לנו לקבל היזון חוזר על השירות הניתן ללקוחותינו ומאפשר לנו לשפר את השירות. בכבוד רב אורלי בסן מנהלת שירות לקוחות העתקים: פרופ' יאיר שפירא, מנכ"ל אסותא מרכזים רפואיים מר דני אנגל - ראש אגף שיווק מר עודד מור - מנהל אדמניסטרטיבי, רמת מרפא גב' עדינה לאוב מנהלת מרפאות החוץ

daboki

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo101.gif|../images/Emo101.gif|../images/Emo101.gif|../images/Emo101.gif

היי בנות היה לי דימום מיום שלישי שמיום ליום רק התגבר היום היו לי כאבי בטן מוזרים לא של מחזור וכרגע ירד לי גוש מה זה? הפלה?????????????????????

עינת ב6

New member
daboki../images/Emo24.gif

חמודה שלי...
צריך עוד נתונים... וגם רצוי באמת שתפני לרופא שלך...
מאחלת המון המון בהצלחה
ושיהיה רק טוב!

פינקי33

New member
שוועצה, כל הכבוד../images/Emo45.gifלמרות שאני כבר

לא ברמת מרפא, יישר כח !!!

שווערצה הכוכבת ../images/Emo41.gif

אין כמוך יקירתי. הלוואי וכולנו נהיה תמיד כאלו אכפתיים, וכשמשהו יטריד ויפריע לנו, לא נקבל אותו כמובן מאליו, אלא נפעל בהצלחה לשנותו. חיבוק ענק ממך, ומקווה שלא תזדקקי לשירותי רמת מרפא יותר אף פעם.

Big Mama 1

New member
שווערצה הלוחמת!

כרגיל, מורידה בפנייך את הכובע. אוהבת את הגישה שלך ואת היכולת שלך להזיז דברים.

רחל5

New member
../images/Emo45.gif שיחקת אותה!

האם "תוכנית ההתנתקות" של הועדה להפסקת הריון ממטופלות הפריון אכן יצאה לפועל?

למעלה