לוח הודעות

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחשוב לי מאוד - בקשה לעזרה

האם הירושלמיות שבינכן מכירות בחורה בשם - חנה כהן. היא ניהלה בזמנו או שעדין, את מרכז המידע בארגון הפמיניסטי הירושלמי "קול האשה". אם ידוע לכן מיהי, אשמח אם תקשרו ביננו. המוןןןןן
מראש.

../images/Emo87.gifפורום שין - מנהל חדש../images/Emo87.gif

היי מה המצב? אני חתול בבית משוגעים - המנהל החדש של פורום כדורסל
אתם מוזמנים להיכנס לפורום שלי ולהישתתף בדיונים בפורום על כל סוגי הכדורסל (מכללות, NBA, ליגה אירופית ועוד הרבה ליגות אחרות - אני לא מצליח להזכר בכולן, יש כל-כך הרבה...) אתם מוזמנים גם לתרום ידע משלכם
המשוגע
חמש שניות הייתם שם! זוז!!!!!!!!

gaia20

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנפתח פורום חדש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בשעה טובה נפתח פורום לופוס. לופוס- מחלה כרונית קשה, אוטואמונית, כלומר- מערכת החיסון תוקפת את הגוף.
כולם מוזמנים
גאיה-פורום 337
ותודה לצוות פמיניזם ...

נעמי חזן מתארחת בפורום נוער מרצ....

היום, בשעה 18:00 תתארח חברת הכנסת נעמי חזן בפורום נוער מרצ. בהיותה אחת מחברות הכנסת הפעילות ביותר בכלל ובנושא מעמד האישה בפרט, חשבתי שכדאי להזמין את משתתפות (ומשתתפי) פורום זה לדיון. מצ"ב הודעתי לגבי האירוח וכלליו מפורום נוער מרצ. מקווה לראותכן, אלון, מנהל פורום נוער מרצ.

דיון לגבי פורנוגרפיה החל להתפתח....

עם ח"כ נעמי חזן. כולכן מוזמנות להשתתף...

girlcott

New member
בנתיים....היא הצלחיה לסתור את עצמה

ולכנות פורנוגרפיה ארוטיקה. (!). בושה.

6055104

New member
אשה שולטת בגבר או סאדו מאזו..

שלום לכולכן. כמי שדוגל בשוויון ברור שאני בעד מה שהפורום מיצג. אך תרשו לי לשאול שאלה קצת אינטימית, כמי שנמשך במיניותו אל שליטת האשה בגבר: האם האלמנט של שליטת האשה בגבר מושך את מי מכן? ואם כן , היאך בדיוק הייתן רוצות את אותו גברון שפוט??...... ובתקווה שלא הייתי בוטה מדי.. העבד.

Boojie

New member
לפחות מההיכרות שלי עם הנושא

(ניהלתי פורום סקס בעבר והשתתפתי בכמה פורומי סקס), פשוט אין קשר בין פמיניזם לבין נטיות לBDSM. הפמיניסטית הגדולה ביותר עשויה להיות חובבת הצלפות ולחפש (מבחינה מינית) את המאסטר שישפיט אותה, ומנגד, הגבירה התוקפנית ביותר עשויה להיות טיפוס לחלוטין לא פמיניסטי, שבחייה ה"אזרחיים" תשמש כעזר כנגדו של בעלה וכדומה. למעשה, לפעמים נדמה שהנטייה היא דווקא לנטיות הפוכות מהצפוי בתחום הסקס - כביכול, נשים בוחרות בסקס "לנוח" מהתפקיד היומיומי שלהן - נשים כוחניות ושוויוניות משחקות תפקיד של כנועות וחלשות, נשים כנועות יותר משחקות תפקיד כוחני (אבל כמובן, זה בהחלט לא כלל מוחלט). אצל גברים (ואני מתכוונת דווקא לאלה שאינם שקועים בBDSM) דווקא יש נטייה באחוז עצום להעדיף תפקידי שליטה, ולא כניעה. בכל מקרה, הפורום הזה הוא בהחלט לא המקום לחפש גבירה. נסה בפורום של אתר http://www.bdsm.org.il או בפורום אדונים ומשרתים ב- http://www.heberotic.co.il. אני די בטוחה שיש עוד כמה מקומות ברשת הישראלית, אבל זה לא ממש התחום שלי, מצטערת.

Necrophil

New member
איפה היינו רוצות את העבד שלנו?

מה, אתה מביא ביד עכשיו?...

Boojie

New member
לפני שנים, מישהו בIRC הציע לי

להיות העבד שלי ולנקות לי את הבית. בטמטומי, סירבתי...
מצד שני, אני חושבת שלנקות את הבית שלי ירתיע גם את העבד הצייתן ביותר. נדמה לי שזה מה שמוגדר בחוקה האמריקאית "ענישה מוגזמת ולא אנושית".

Necrophil

New member
../images/Emo6.gif

אבל...היית באמת רוצה להכניס אותו לבית שלך?...

GalGula

New member
פורום סקי בתפוז ../images/Emo13.gif

שלום לכן! נפתח פורום סקי בתפוז. כל מי שבענין - מוזמנת
. להתראות והמשך יום נעים
גל

El Duche

New member
נשים בתנועות לאומניות

הנה אתר חמוד (אל תשאלו אותי איך מצאתי אותו) שמסביר איך "אישה טובה" צריכה להיראות, בעיני גזעני ארה"ב. אנשים כמוהם מוציאים שם רע ללאומנות. לראות ולהזדעזע. נ.ב. זה גם מוכיח את הטענה שלי - שמרנים מתנגדים לפורנו (אתם מסוגלים לתאר את אחת הנשים בתמונה מצטלמת בסרט פורנו?).

.inbal

New member
שימו ../images/Emo23.gif לשני שירשורים שהתפתחו

בפורום מתגייסים בנושא נשים לוחמות ונשים טייסות. אתן מוזמנות להגיב.

עופר ב.ה

New member
כמו שבוג´י אמרה, אל תפתחי ציפיות

בקשר לפורום מתגייסים... זה די צפוי למצוא שם אחוז גבוה של שובניסטים טפשים. ואגב, את מגיבה שם קצת בעדינות מידי לטעמי

Boojie

New member
והשאלה הגדולה,

האם לא הגיע הזמן שאנחנו, כמשתמשים, ובעיקר אנחנו כמנהלות פורומים (חנה, טל, אורין, הייזל, ציפי, ענבל ואם יש עוד מי ששכחתי, ואני די בטוחה שיש) נפעיל לחץ על תפוז לדאוג שהפורום הזה יהיה סביבה קצת פחות עויינת לנשים? אני יכולה לחיות (בערך) עם פורום שאינו פמיניסטי/שוויוני ממש, אבל הפורום ההוא פשוט עויין לנשים, ואף אחד לא ממתן את זה, ואני, למשל, אם הייתי בגיל הרלוונטי, הייתי נמנעת מלהשתמש בו אחרי מפגש אחד. לי נדמה שמנהלי הפורום אמורים להיות מחוייבים לדאוג לכך שהפורום ההוא יהיה ידידותי במידה סבירה לכל אוכלוסיית היעד שלו, לא?

.inbal

New member
תשובה לעופר ובוג´י ביחד

אני לא חושבת שהפורום עוין לבנות. הוא מהווה מקום מפגש ועידוד לכאלו שרוצות קרבי או תפקידים אתגריים אחרים ובו הן מוצאות שותפות. בד"כ הן מקבלות יחס מאוד אוהד ואם אתם גולשים לשם רק כשאני מצביעה על הפורום, אז התמונה מעוותת, כי אני כמובן מפנה רק לדיונים בעייתיים. אני לא חושבת שצריך להגיב בחריפות, כי בוטות תגרום לקטיעת הויכוח. אני מעוניינת שימשיך ולא ייקטע כאוף טופיק שמדרדר במהירות להשמצות. זו במה חשובה מאוד לטפטף בה מסרים מעודדים למתגייסות וחבל לי להתכסח ולחסום את הדיונים האלו.

למעלה