לוח הַעַיִר

• פותח הנושא jgut
  • פורסם בתאריך

jgut

New member
../images/Emo124.gif לוח הַעַיִר

דרושים\דרושות ציוד וטלפונים קניה מכירה וכו' נא לשרשר לפה

zilberm1

New member
שותף להחזקה בפנסיון.

היי חברה ברשותי סוס מקומי נוח וממושמע מחפס שותף להחזקה בפנסיון תמורת רכיבה חופשית. הוצאות ההחזקה יחולקו שווה בשווה. רק אדם רציני ואחראי יענה, אדיף אדם מאזור פתח תקוה.ניתן לכתוב ל- [email protected]

zilberm1

New member
שותף לאחזקת סוס בפנסיון.

היי חברה. אני בעל סוס מקומי נוח וממושמע, מחפס שותף להחזקת הסוס בפנסיון תמורת רכיבה חופשית. הוצאות ההחזקה יתחלקו שווה בשווה. רק אדם רציני ואחראי יענה. ניתן להתקשר ל- 057-7720577

jgut

New member
אני מבקשת ממך להבא

לשרשר להודעת הלוחות ולא לפתוח כל פעם הודעה חדשה

fliperit

New member
לשרשר

זה למצוא את שרשרת ההודעות המתאימה, ולהגיב אליה. לא להוסיף כל פעם הודעה חדשה. למישהו יש את אומנות השרשור?

jgut

New member
הנה עכשיו שירשרת נכון

את התשובה שלך. היגבת למקום הנכון ולא פתחת הודעה חדשה אז אתה בדרך הנכונה

גילוח סוסים...../images/Emo124.gif

מי שמעוניין לגלח את הסוס שלו או מכיר מישהו שמחפש שיגלחו לו את הסוס בקיץ/חורף או בכל עונה אחרת... לגלח את הסוס זה עושה חיים הרבה יותר קלים לבעלים ולסוס עצמו.. מזיעים פחות, וגם אם מזיעים הזיעה מתייבשת ישר ואין צורך להבריש שעות אחרי הרכיבה, רגליים מתייבשות מהר ולא צריך לנגב רגליים, סיכוי לפטריות ברגליים קטן, זה הרבה יותר יפה ועוד הרבה יתרונות אחרים.. אני מגלחת סוסים יש לי מכונה מעולה במחיר שהוא באמת פחות ממה שאחרים לוקחים בארץ..והנה תמונה של הסוס שלי שגילחתי אומנם זה בקפיצה אבל אפשר לראות את הגילוח עצמו.. ואת זה שעשיתי לו את האות R על התחת.. אם מישהו מעוניין שיפנה אליי במסרים ואני אתן פרטים..

דרורצ'וק, אם הייתי יודעת מוקדם יותר

הייתי מזמינה אותך לסתיו בשמחה, אבל הוא כבר גולח

למעלה