להתעורר (2)

Guy K

New member
../images/Emo124.gif להתעורר (2)

לפני הראשון בחודש אנחנו חייבים לעשות סיכום נבחרת הזהב. לא? אז מה היה לנו, קצת היסטוריה די חדישה, קאמבקים של טיילור, קצת סטפני נגד ברוק, קצת רידג'ט... שכחתי משהו? אז אני לא ראיתי את הנבחרת: עכשיו זה הזמן לסיכום המלא שלכם!

ani88

New member
נבחרת הזהב קצת מוזרה

כל הפרקים היו מהעבר הלא רחוק של הסדרה. אפילו אני שהתחלתי לצפות בסדרה יחסית לא מזמן ראיתי כמעט את כולם (פרט לפספוסים באמצע מסיבות שונות). לכן כמעט ולא ראיתי את הנבחרת, רק פרקים נבחרים שמאוד אהבתי (למשל: כששילה הרגה את טיילור ופצעה את פרוק- פרק ספציפי זה). אני מעדיפה שאם כבר משדרים נבחרת הזהב אז שיראו פרקים ממש ישנים כדי שנוכל להשלים הסטוריה- בכל זאת אני מבוגרת מהסדרה רק בכמה חודשים
העיתוי של הנבחרת היה ממש גרוע, הפסיקו את העלילה בקטע הכי מתוח. בגלל זה השלמתי את ההמשך מתקצירי פרקים בארה"ב וזה טיפה הרס לי את החשק לראות את ההמשך אבל אני אראה בכל זאת

S c a r l e t t

New member
א ראיתי בכלל

אבל נשמע שבאמת לא הפסדתי כלום, איזה עבר ואיזה רחוק כל הפרקים מהשנה שנתים האחרונות, זה הרעיון שלהם לנבחרת זהב??

ani88

New member
בנבחרת זהב קודמת

היו פרקים די מעממים אבל בעזרתם די שחזרתי את מהלך ההתרחשות ב17 שנים של הסדרה- השנה זה באמת היה מיותר

rachelMcfadden

New member
היו פרקים לא שווים

חוץ מהשבועיים שהראו את שילה ומה שהיא עשתה לאמבר ושהיא הרגה את טיילור, ואח"כ את השבוע שטיילור נפרדת, חוץ מהפרקים האלה שאר הפרקים לא היו משו בכלל... מקווה ששנה הבאה אם הם יעשו נבחרת הזהב, הם ישימו פרקים קצת יותר מעניינים, אבל בעצם זה לא ישנה לי כי אני לא אוכל לראות הצבא לוקח אותיי

SupeRonit

New member
../images/Emo124.gif הסיכום שלי ../images/Emo8.gif

במילה אחת:אכזבה בשתי מילים:היה פיכסה בשלוש מילים:לא ראיתי בכלל בארבע מילים:לא הייתה הנוסטלגיה שרציתי בחמש מילים:הם בחרו פרקים לא ישנים באייקון:
בשני אייקונים:
וזה הסיכום המ-ל-א שלי

למעלה