להעלות רמה

inbal287

New member
../images/Emo124.gifלהעלות רמה

תראו, הפורום ממש השתפר בשבועיים האחרונים, בזכותכם ובזכות ההשקעה שלכם והנכונות לעזור. ועל זה אני יכולה להגיד לכם ח"ח ענק. אבל עכשיו צריך להעלות הילוך ולהגיע לשלב הבא. ומהו השלב הבא? חדשות. כן, זהו פורום של בון ג'ובי, להקה מאוד פעילה שתמיד יש דברים חדשים לדווח עליה. לצערנו בפורום הזה יש חסך בחדשות ואך אחד לא טורח לעדכן מה חדש. הייתי רוצה שאתם תעזרו לי בזה, שנפתח כל יום שרשור חדשות יומי [דוגמה] ולשם נשרשר דברים על הלהקה שהתפרסמו בתקשורות באותו יום [אם זה בעיתונים בחו"ל או בארץ, באתר הרשמי, בTV, אולי תמונות חדשות - הכל!]. כך הפורום יהיה מעודכן יותר וימשוך אליו יותר אנשים [כמובן, לא תמיד יהיו חדשות, אז זה לא משהו שחייב להיות, אבל מתי שיש אז לפתוח שרשור חדשות, להוסיף את התאריך של היום ולהתחיל לשרשר דברים]. דברי שאני שאני צריכה זה קישור לאתרים על בונג' שבאמת מתעדכנים ובאמת מביאים חדשות. לי אין אתרים טובים ברשימה שלי, לכן אני קצת תקועה ולא יכולה לעשות את עניין החדשות בעצמי. אז מה דעתכם? תעזרו לי? תשתפו פעולה? שרשרו לכאן כל מה שאתם רוצים להגיד בעניין הזה.

msh196

New member
אני בעד

ומוכנה לעזור אני חושבת שצריך לפתוח שרשור כל 3 ימים כל עוד ניתן להקפיץ ולכלול שזה יהיה שרשור שאלות בקשות ועדכונים כך שלמי שיש שאלה על הלהקה יוכל לשאול בשרשור הזה

inbal287

New member
סבבה, אני בעד

כל שלושה ימים יהיה אחלה. עכשיו, מאיפה אפשר למצוא את החדשות? יש לך אתרים טובים של בונג'? כאילו, אתרי מעריצים שבאמת מתעדכנים ומביאים תמונות עדכניות וכאלה?

msh196

New member
אני אחפש

לא חושבת שזה בעיה למצוא אפשר גם להוסיף ראינות ישנים שיש לי מלא כאלה עם הלקה אני יכולה לתרגם

archer girl

New member
אממ../images/Emo79.gif

חיפשתי בכמה אתרים, האמת שרובם מעדכנים אולי פעם בחודש, והרבה בכלל מיולי >< כעיקרון, חדשות טריות אפשר למצוא באתר הרשמי, אבל אני אחפש עוד אתרים ^^ [אממ. אני כל היום בהרגשה שיש לי בעיה עם תפוז ואף אחד לא רואה את ההודעות שלי
]

crzy4u

New member
אני בעד ../images/Emo13.gif

אבל תהיה לי בעיה באופן כללי להשתתף בפורום יותר מדי (לא שהשתתפתי יותר מדי - אבל בזמן האחרון ובזמן הקרוב זה אפילו פחות). עוד שבוע ו-12 שעות אני מתגייסת, אז אני מנצלת כל זמן פנוי שיש לי כדי לראות אנשים... בכל מקרה, אם אני אראה חדשה מרעשה - אני אוסיף

archer girl

New member
אממ. ../images/Emo79.gif

כמו ששרי כבר אמרה, יש מ-ל-א ראיונות באינטרנט
הבעיה היא שרובם ישנים, אבל לדעתי אפשר לעשות פינת רעיונות גם, לא?

inbal287

New member
אפשר ו

פינת ראיונות שבועית, או משהו, כל פעם ראיון אחר וכאלה. את רוצה להיות אחראית על זה?

archer girl

New member
אוקיי, אני אהיה אחראית על זה ^^../images/Emo79.gif

אבל שוב, רובם ממש ישנים ^^ רק באיזה יום?

inbal287

New member
אה אמ, לא משנה באיזה יום

תבחרי מתי שנוח לך ותודיעי לי.

למעלה