להיות עצמי

moriboy666

New member
נשברו לך הכנפיים..יותר את תעופי לנו ככה

ככה לשמים היי יעל:) מה שלומך בערב זה? אתחיל בשאלות כלליות צבע מועדף עליך? מספר מועדף? הכינוי שהכי שמיש על שמך? מאיפה את בארץ? יש לך אחים-חיות? חשבת פעם על איך היה והיית בת יחידה? שיר שאת הכי מתחברת אליו ברגעים אלו? סרט מועדף עליך? ספר מועדף? סרט אחרון שראית? ספר אחרון שקראת? שיר אחרון ששמעת? דבר אחרון שעשית לפני שענית על השאלות שלי? "גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים" 6ה שירים של כפיר שאת לא היית מוצייאה מהאלבום בשום פנים ואופן? 5ה דברים שתקחי לאי בודד? 4ה חפצים שאת נושאת איתך תמיד? 3ה חפצים או דברים שהיית מסתדרת בלעדייהם? 2י דברים שאת הכי אוהבת לעשות? אחד אלוהינו? (מאמינה) הדבר שאת הכי אוהבת בחדר שלך? הדבר שאת הכי לא אוהב חדרך? יש לך יכולת לחוקק חוק עם שיניים ופאקינג אכיפה. מה היה אותו החוק? המשך ערב טוב

חיכיתי לך../images/Emo9.gif

מה שלומך בערב זה? שלומי טוב, אני קצת לחוצה כמו תמיד למחר, אבל יהיה טוב
צבע מועדף עליך? ירוק או כחול מספר מועדף? 36 הכינוי שהכי שמיש על שמך? האמת ש... אני חושבת שיולי. אבל לרוב קוראים לי פשוט "טאובר"
מאיפה את בארץ? אני מהקריות :( יש לך אחים-חיות? יש לי אח ואחות אבל אין לי חיות בבית
חשבת פעם על איך היה והיית בת יחידה? אני חושבת שעכשיו אני קצת בת יחידה כי האחים עזבו את הבית, וזה די מעצבן. שיר שאת הכי מתחברת אליו ברגעים אלו? איכה - שולי רנד סרט מועדף עליך? שרק 2 D: ספר מועדף? "מר אל, כאן אנה" סרט אחרון שראית? סטפ אפ 2 ספר אחרון שקראת? נראה לי שהארי פוטר 7 שיר אחרון ששמעת? משהו של רג'ינה
דבר אחרון שעשית לפני שענית על השאלות שלי? ארזתי עוד כמה דברים למחר
"גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים" 6ה שירים של כפיר שאת לא היית מוצייאה מהאלבום בשום פנים ואופן? אושר ועצב, מנגינה קטנה, מה נשאר ממני, הפחד נעלם, בובה על חוט, ליפול. 5ה דברים שתקחי לאי בודד? נעם טור!
לא סתם, אני בטח אקח דיסקמן, איזה ספר טוב, ספר מתמטיקה, ספר בדיחות וספינה עם מלא דלק, שאוכל לחזור מתי שארצה. 4ה חפצים שאת נושאת איתך תמיד? טישו!
בעיקר טישו, נו. 3ה חפצים או דברים שהיית מסתדרת בלעדייהם? הפלטה שלי :|, שיעורים במתמטיקה, נעלי עקב. 2י דברים שאת הכי אוהבת לעשות? לרקוד ולכתוב משהו ממש טוב. אחד אלוהינו? (מאמינה) כן, מאמינה, מאמינה וכיוצ"ב, צמה ביום כיפור ושומרת בשר וחלב, אבל חילונית לגמרי. הדבר שאת הכי אוהבת בחדר שלך? המיטה
הדבר שאת הכי לא אוהב חדרך? השקע חשמל שתקוע במקום הכי מטומטם. יש לך יכולת לחוקק חוק עם שיניים ופאקינג אכיפה. מה היה אותו החוק? איסור מכירה\שימוש\ייבוא\ייצוא של סמים. זה מיותר.

moriboy666

New member
חיכית לי?:-O

מה יש "מחר" (היום) שאת..לאן את אורזת?:p רג'ינה טובה. אגב חוק כזה קיים. כל סצנת הסמים בארץ לא חוקית בהליל.

או, או, או.

תסלחי לי שהפעם מדובר בשאלה קצרה וצנועה, נכון? אם היית כדור פלאפל- מה לא היית רוצה שיטפטף עלייך וייבלס יחד איתך ע"י הישראלי הממוצע?

../images/Emo126.gifיעלל!!!11

מקווה שלא שאלו- הופעה אחת שהייתה ממש משמעותית בשבילך, ומדוע?

הופעה משמעותית../images/Emo9.gif

אני חושבת שההופעה של עברי בזאפה ששם באת התאהבתי בו ואורעד הכירה לי את מהות הפורום ובאמת הרגשתי שייכת, הופעת פסנתר זה מה זה שולט!

למעלה