להיות עצמי

../images/Emo124.gif להיות עצמי

להזכירכם, בפינה זו יבחר גולש שבועי שיענה על השאלות שלכם, כל מרואיין בוחר את המרואיין שבא אחריו [במסר לכינוי שלי – להיות עצמי ] . נא לא לבחור אנשים שרואיינו כבר. מי שרואיין עד כה: דניאלוש16 היחידה אשה שמחלקת ממתקים MORIYAE Matanky inbarIL Refreshing Menta R a i n B o w 1 8 הילי ילדת ירח1 שפתיים סדוקות moriboy666 אחרי שאני מכריז מי המרואיין, הוא צריך לענות על מס' שאלות כלליות: שם: אזור מגורים: גיל: אמן/שיר אהוב כרגע: תמונה: משהו לאומה: אחרי זה אפשר לשאול אותו כל מה שבא לכם... המרואיינת שלנו להיום היא: יעל [ העונה לשם: נשברו לך הכנפיים ] . תהנו!!!
[סליחה על האיחור, מבחנים וכאלה..
מקווה שתבינו. ד.א אני מזכיר- אם לא שולחים לי מסר אני בוחר את המרואיין הבא כמו שעשיתי היום
אז אל תשכחו לשלוח מסר
] שלכם
מתנקי

inbarIL

New member
הכוסיייייית המדהימה שלי../images/Emo99.gif

יעלי
כמה אני חייבת לך..בתור זו ש, את כבר יודעת למה גרמת
אז
קודם כל, מתי אני רואה אותך? מהי מוזיקה בשבילך? שלוש תכונות בך שלא היית מוותרת עליהן בחיים? שלוש שהיית מוכנה לוותר? התמכרויות כלשהן?
איך הולך עם הפוינט? :) אוהבת כלכך. כוסית עולם עלק! מי שמדברת

ענבריל כוסיתעולם!../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

קודם כל, מתי אני רואה אותך? אמ, אין לי מושג! אבל יש פסח עכשיו
מהי מוזיקה בשבילך? מוזיקה בשבילי... דרך התבטאות, מציאת מכנה משותף, שחרור, חיוכים בלתי מוסברים... שלוש תכונות בך שלא היית מוותרת עליהן בחיים? חוש הומור, יכולת מנהיגות ויכולת התבטאות. שלוש שהיית מוכנה לוותר? חוסר טאקט
, רגשנות ופולניות
התמכרויות כלשהן? אמ, לא חושבת. אני קצת מכורה לחיבוקים
איך הולך עם הפוינט? :) האמת שהולך ממש ממש טוב! המורה אומרת שאני טובה ויש לי היום פוינט
חולה עלייך כוסית עולמי

היי יעל../images/Emo9.gif

אני לא ממש מכירה אותך אז- איך התחלת לשמוע כפיר אפשטיין? מה השיר שאת הכי מתחברת אליו?. מה דעתך על הפורום? ועוד סתם שאלה שבא לי לשאול אותך, מה החלום הכי גדול שלך? יום טוב

יאו תמיד רציתי להכיר את הילי!../images/Emo6.gif

איך התחלת לשמוע כפיר אפשטיין? אמ, השם הזה כל הזמן הסתובב אצלנו בפורום וכאלה, אז איזו שבת אחת חיפשתי אותו בספייס ושמעתי את השירים שלו והתאהבתי ב"מנגינה קטנה", ואז שמעתי באתר עוד כמה ומאז הכל היסטוריה
מה השיר שאת הכי מתחברת אליו? אצל כפיר? אני חושבת שמנגינה קטנה, כי זה עושה קוועטצ' בלב. מה דעתך על הפורום? אני מאוד אוהבת את הפורום הזה כי הוא קטן ולא ענקי כמו עברי ובאמת אפשר להקשר פה לאנשים
ועוד סתם שאלה שבא לי לשאול אותך, מה החלום הכי גדול שלך? "בסך הכל רוצה להיות אחת שיזכרו"
תודה!

../images/Emo214.gifיעלי../images/Emo99.gif

איך שמעת על כפיר לראשונה? את זוכרת איזה שיר ראשון שלו שמעת? ומאיזה שיר התאהבת? ומאיזה התאכזבת? לאיזה שיר את הכי מתחברת? כבר היית בהופעה של כפיר?
כיף שאת בפורום

הדרי../images/Emo214.gif../images/Emo99.gif

איך שמעת על כפיר לראשונה? עניתי על זה
את זוכרת איזה שיר ראשון שלו שמעת? אמף, שמעתי את יש לך כוח ולא כל כך התלהבתי, אז שמעתי את מנגינה קטנה
ומאיזה שיר התאהבת? מנגינה קטנה ואושר ועצב. ומאיזה התאכזבת? יש לך כוח... הוא הפחות טוב מבין האלבום לדעתי. לאיזה שיר את הכי מתחברת? בכללי המון זמן אני מאוד מתחברת לShe will be loved של Jet. כבר היית בהופעה של כפיר? לא ;[ וזה ממש חבל. שיבוא לחיפה! אני שמחה להיות בפורום :>

../images/Emo214.gifהתכוונתי שיר של כפיר שאת מתחברת

אליו !
ואת בהחלט חייבת לבוא להופעה של כפיר... ממליצה לך לעשות מאמצים ולהגיע להופעה של ה2.5, יש לי תחושה שזאת תהיה חתיכת הופעה תקשורתית שידברו עליה...

היי אנשים!../images/Emo6.gif

שם: יעלט. אזור מגורים: הקריות
גיל: 14 [עוד מעט כבר 15, אבאלה.] אמן/שיר אהוב כרגע: כל האלבום החדש של עמית ארז, וסנואו פטרול
תמונה: התמונה המפורסמת! משהו לאומה: עוד יומיים אני באילת אז מהרו לשאול שאלות!

יעל ../images/Emo11.gif

פינת השאלה הקבועה : נותנים לך יום אח לבלות עם מישהו חי או מת זה לא רלוונטי . התקציב בלתי מוגבל , מי זה ומה תעשו ?

שאלה טובה../images/Emo6.gif

אני חושבת שאני אנצל את ההזדמנות להעלות את סבא שלי מהמתים ופשוט לבלות איתו, להריחאת הריח שלו שוב, לשמוע אותו צוחק, נדבר על גן עדן, אני אספר לו עליי, והוא יגיד שהוא יודע, ושהוא תמיד איתי, ושהוא גאה בי. לא צריך תקציב עצום

היי:)

טוב אני נותנת לך 20,000 שקל ויש לך 6 שעות לבזבז הכול אחרת כל מה שקנית לא תקבלי מה תעשי עם הכסף?

איזה 6 שעות, תני חצי שעה../images/Emo6.gif

בערך 11000 שקל על איזו לס פול ומגבר ריברה
איזה ג'ינס אחד שיהיה שווה את המחיר ויהיה מושלם, הייתי קונה מקרופון נורמלי להקלטות :) וקונה כרטיסי טיסה לאנשהו, הייתי מתה ללונדון

למעלה