לא מתאפקת...

ריקי בש

New member
זריקות

לא הבנתי- "זריקה השוואתית"??? מה זה? לבדוק איפה יותר כואב או מה? תודה על האיחולים וגם לך- בעזרת השם, שכולנו נתראה בפורום השכן מאושרות ורגועות לחלוטין. אמן !!! אגב, 36 זריקות זה לא יפה אלא המון....!! אוף, מסכנה. אני הייתי אתמול בקופ"ח לקבל הדרכה "על יבש" כיצד להזריק לעצמי (אני אמורה להתחיל בעוד יומיים בערך) והבן שלי צחק עליי ואמר לי "ויי, אמא, את עושה לבד זריקה??" עניתי לו שאני אנסה (תוך כדי נסיון להרגיע את הדופק שלי בזמן התרגול- רק להחזיק את המזרק והמחט וכל זה עשה לי רע..). אז אני מקווה מאוד שבקרוב אוכל לצחוק על הלחץ הזה ולראות את הכל מאחורי אחרי שאשיג את המטרה הנשגבת- אולי תאומים- בן ובת או שתי בנות או- לא משנה! העיקר תינוק/ת/ות בריא/ה/ים ושלם/ה/ים... אמן!! בהצלחה ובשורות טובות- שאל תשכחי לבשר לנו כאן בפורום. ריקי

סביון1

New member
מזל טוב

מאחלת מכל הלב שהכל ילך כמו שצריך - שק הריון, דופק ועוד שמונה חודשים שלוים ותפוחים.

sab sab

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב על הבטא היפה!../images/Emo57.gif

ומאחלת לך המשך הריון כייפי ותקין

גוליגל

New member
תודה סאב סאב

וזה גם המקום לברך על ההישגים של "הזכות להורות". כל הכבוד! ותודה...

איזה יופי!! ../images/Emo49.gif

גוליגל, איזו הודעה מקסימה, באמת פתאום בא לי לקרוא הודעות שמחות כאלה.. שיהיה לך הריון קל, נעים וכמובן תקין!!!!

סנונית 1

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הריון קל בריא מהנה וארוךךךךךךךךךךךךךךך.

גוליגל

New member
תודה סנוניתי

ותרגישי טוב אחרי ההזרעה! הלוואי שזו ההזרעה שתביא את ההריון המיוחל...

bapi

New member
אולי אני צריכה להציץ קצת יותר ../images/Emo8.gif

בין ערמות העבודה
אם בסופו של דבר אני אגלה כאלה בשורות משמחות
שיהיה במזל
והריון קל תקין ומקסים

יעל301

New member
מזללללללללללללל טווובבבבבבבבבבבב

תשמרי על עצמך... ןעדכני אותנו ושוב מזלללל טוווווובבבבבבבבבב

חגיתלה

New member
../images/Emo124.gif מזל טוב!!!

בשעה טובה ומוצלחת. תתגאי ותצעקי מותר לך. אבל לא חזק מדי כדי לא להבהיל אותו/ה. שיעבור בקלות והעיגולוליות

chompi1

New member
גוליגל, המון מזל טוב ../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון מזל טוב שתראו ביום שישי שק ואח"כ דופק ושיהיה לך הריון קל ועגול ולידה קלה שבסופם תאחזי את הילדון (או הילדונת) שלך בזרועותייך
. למרות הטיפול הקשה, עשית את זה. שוב, מזל טוב!

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולו

מזלטוב גוליגל, מסתבר שהזקיקים והרירית שלך לקחו את הדד ליין ברצינות. כבר עלה והכפיל ושילש ועוד מעט יפעם. מאחלת לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה, שהילד הבא יבוא רק מאהבה
. אז עשינו
על 36 ימי הזרקה (לקחת את האליפות) ו
על דד ליין, וכמו שהבטחתי
על טיפול מוזר
. נועם

למעלה