לא מתאפקת...

גוליגל

New member
../images/Emo124.gif לא מתאפקת...

לא יכולה להתאפק יותר. למרות שעוד לא ראינו דופק
, ואפילו לא שק הריון, הריני להודיע: אני ב-ה-ר-י-ו-ן!
היתה בטא 269, שהפכה ל-869, שהפכה ל-2548... וביום שישי נלך לחפש שק. כל זה אחרי שכבר הספדתי את הטיפול הזה: 36 (שלושים ושישה, כן כן) ימים של הזרקות פיורגון
, בהם הזקיקים לא גדלו, ואז גדלו כמה והרופא הזהיר מהריון מרובה עוברים. הזקיקים המצפוניים שמעו, נבהלו, וקטנו בחזרה, ושוב נרדמו, וגדלו, וקטנו, וגדלו שוב עד שבייץ אחד... (אני מקווה שרק אחד) ורמות ה-E2 תעתעו גם הן, גדלו וקטנו בלי קשר (חוץ מאשר בסוף) תוסיפו לזה דדליין של נסיעה לחו"ל בלי הבעל - דדליין שבהתחלה נראה רחוק (חשבתי שכשאסע כבר אדע אם הטיפול הצליח; אחר כך חשבתי שאקח מקלון לחו"ל; ואחר כך כבר לא היה ברור אם נספיק משהו) - שלושה ימים לפני הנסיעה קיבלתי הוראה להזריק כוריגון, ולעשות סוף שבוע סוער (בין האריזות והסידורים) לפני הטיסה
ועכשיו אני מחכה לראות שק ושאר דברים מרגיעים. עדיין לא נותנת לעצמי לחשוב שאני בהריון
(לאור הסיום העגום של הקודם) אבל כבר לא יכולה להתאפק... תודה לכל המקסימות שעודדו אותי בשלבי הזקיקים המשוגעים, ובכלל. מתה עליכן! גוליגל.

גוליגל

New member
תודה נתנאלה

אני לא אשכח את הסיפורים שהיו לך על העבודה... נתראה אצל השכנים!

צוקה1

New member
wwwwwwwooooooooowwwwwwww

יייייייייישששששששששששששש!! איזה כיף לשמוע בשורות כאלה מזל טוב ענקי ואחזיק אצבעות חזק לדופק ולהריון תקין וקל. שימרי על עצמך ועדכני אותנו כמובן.בהצלחה חמודה ותודה על הודעה נהדרת שכזאת-את יודעת אנחנו זקוקים להודעות כאלה!! צוקה

petit choux

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif ובהצלחה

מחכה איתך לראות
הריון קל ותקין

גוליגל

New member
תודה כרובון חמוד

ואני מחכה לראות את התגשמות האגדה של צילום רחם אצלך!

פּוֹנְג

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מבינה אותך עם האי יכולת להתאפק. מגיע לך לצעוק את זה שכל העולם ידע את בהריון ושתמשיכי להיות כך כל זמן שצריך.

גוליגל

New member
תודה שמיים מתוקה

אני מצטרפת אלייך... אני עוד בהתאוששות מההתקף לב שעשית לי עם ההודעה שלך בהמשכים

גוליגל

New member
תודה חמודה

זה הזמן לכתוב שאני מאוד אוהבת את ההודעות שלך. בהצלחה גם לך - שיהיה בקרוב!

../images/Emo124.gifישששששששששששששששששששששששששש

מדהים,המון מזל טוב מתוקה,מחזיקה אצבעות,לשק,דופק,וכל מה שצריך!!!! לפני עוזבך - אל נא תשכחי לפזר עלינו אבקת הריון.... כול טוב,תתפנני!!

גוליגל

New member
תודה מתוקה

ובהצלחה לך עם הסיבוב ה-5 ועם הגיסה המזריקה. (זה נראה לי שיא חדש במעורבות של מחותנים באקט ההתרבות
)

רועיבת

New member
מזל טוב!!!!

נשמע שאת בהריון לגמרי!!!!
לעוד (פחות) מתשעה חודשים קלים ומשעממים!

reg18

New member
wow! איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo49.gif

גוליגל

New member
תודה זוהרה

וכל הכבוד על ההישגים תחת הזכות להורות. עבודה יפה בשביל כולנו!

ריקי בש

New member
אל תתאפקי!

מזל טוב ענק !!!!! בהצלחה ואיחולים להמשך התפתחות תקין ועגול של ההריון ורק בשורות טובות. 36 זריקות???? אני קיבלתי פעם כ- 20 זריקות וזה נחשב להרבה יחסית... לא משנה שום דבר עכשיו- העיקר שתהיי מאושרת ותצליחי! ריקי

גוליגל

New member
תודה ריקי

בהצלחה גם לך בסיבוב הנוכחי. אני מקווה שהוא יהיה זה שיעיף אותך לפורום השכן! נכון ש-36 הזרקות זה יפה? הירך שלי לא מאמינה שגמרנו. הספקתי אפילו לעשות הזרקה השוואתית, בבטן ובירך! מה שעושים כשמשעמם ומייאש...

למעלה