כנראה ההצטרפות שלי לפורום עשתה טיפה מזל... סתם לא. אני מקווה שהוא לא מחרטט בשכל כי זה יהיה ממש מאכזב, תבינו שהבן אדם הביא וואחד הצהרה פה, ואני מקווה מאוד שיש לה כיסוי.
לאופרה כרגע, ולכן אך טבעי שהוא מתראיין לכל מיקרופון (ואפילו יוזם ראיונות). ניק התראיין הרבה במהלך השנה שעברה, כאשר עשה קידום מכירות לספרו, ודייב יתראיין מן הסתם כאשר יעשה קידום מכירות לאלבום שלו, לקראת השנה הבאה. ריק לא ממש מתראיין, בכלל. יש מעט מאוד ראיונות אתו, מחוץ למסגרת של פעילות הפלויד.
רוג'ר משתמש בשם ובהיסטוריית פינק פלויד(המממ) כדי ליצור התעניינות מאסיבית בסימפוניית התחת שלו.שעור שני במגמת תקשורת בבית ספר "מורדוך" לטכנאי מזגן. לולא כל הראיונות המפתיעים-ומרגשים-וסוחטי דמעות האלו,היצירה שלו הייתה נדחקת למדור "קלאסי" בארץ,ולאיזורים העבשים ביותר של החשדות. מה את חושבת? הוא כבר הוכיח בעבר שהוא זדוני,ויעידו על כך אלפי שועלים שהוא עשה להם "בו!".
שמעתי את הפתיחה של האופרה מי שאוהב מוסיקה קלאסית יאהב בטוח את האופרה (אם אוהבים אופרות) אין לכם סיבה לגנות את האופרה שלו, כי הלחן והתזמור שלה ממש מדהים אז נכון שהוא מנצל את הראיונות בשביל לקדם אותה, אחרת מי היה שומע עליה אבל בתור אוהד מוסיקה קלאסית האופרה היא ממש לא "אופרת תחת"...
התכוונתי למשהו יותר נוסטלגי סטייל בוטלג מהופעות שהם יעשו או גרסאות קאבר לשירים שלהם....למרות שאם הם יוציאו אלבום שיהיו בו שירים יפים שלא יביישו את העבר אז למה לא חומר חדש?על תמהר להרוג להקה בתרם עת....