כנסו לכאן...

jessy19

New member
../images/Emo124.gif כנסו לכאן...

תמיד אני חוזרת ממש הרוגה מהצבא ואני מניחה שאתן בלילה כבר חצי מתות אז מה דעתכן שנעשה שרשור הצעות לאיך להתעורר ולהרגיש רעננים יותר? אני בד"כ מתרחצת אחרי שאני מגיעה מהצבא וזה מעיר אותי אבל לא ליותר מדי זמן ואז אני פשוט אוכלת יוגורט קר. וכדי להירגע אני בד"כ מדליקה נרות בחדר שלי ושומעת מוזיקה או סתם מלטפת את החתול וככה הורגת 2 ציפורים במכה אחת כי שנינו נרגעים
אז יאלא: עצות להתרעננות ורוגע...

גלית35

New member
לא נעים לי לכתוב אני חדשה כאן../images/Emo20.gif

וליאת אמרה לי להרגע
אבל יש לי כל מיני דרכים

מירבלי

New member
ליאתוש צוחקת אל תפחדי היא ../images/Emo99.gif

נשמה טהורה ומקסימה
יאלה תתחילי לשפוך

r66

New member
מי רוצה להתעורר בלילה, תגידי, אה?!

כשאני מגיעה הרוגה, אני הרוגה! אין לי חשק ולא רצון להתעורר. אבל, את! פיציקטית שכמותך - תראי מה הכי טוב - עיסוי לכפות הרגליים ואת כמו חדשה. קני לך מכשיר כזה שלוחץ ומסתובב ולוחץ מסביב מסביב לכל כף הרגל...אח איזה שחרור. יש את המכשיר של ד"ר גב. אם תרצי, אצלם אותו. חבל"Z - חבר לכל עת ולכל דבר
תנומה של 10 דקות, לא יותר, ואת כמו חדשה. משקפי ג'ל על העיניים ומנוחה קלה...משו-משו.... והכל - מנסיון !!!!

נגעתם כרגע ביבלת של הלילה../images/Emo53.gif

החוקי חוזררררררררררררררררררררר! ואני אני אני לא יודעת לקום באמצע הלילה ... כשאני מריחה את הכרית שלי ~זהו~ אני עוברת לעולם שכולו טוב.(חה) מי יעיר אותי בארבע לפנות בוקר....? כל השעונים בבית כבר מוכנים על ON 175 כבר עשיתי ....בבזק שבעצומים... אמא שלי אמרה שתתקשר.... כל זה כל זה כי החוקי שלי אוהב אותי מקבלת את פניו בנשיקוק לוהט... חוצ מזה הוא נסע עם מזודות ריקות....ושמעתי שקנה עוד אחת שם... מי יעזור לו?(חתולת <------נשמה טובה את)

ת'מזוודות?

אויי אוייי אוייייי זה יכאב לכן מאוד מחר .... חחחחחח המיזרח מלא הפתעות.... אספר לכן אחת אחת ... כל קופסית תדבר פה בעד עצמה. ניראה אותך באה (יודעת שקנה כמה קופסאות תכשיטים ) (מפתה אותה בחן...להגיע) חחחחחחחח

גברברוש .... זה ב'מת מסוכן?../images/Emo4.gif

רנושייייייייייייייייית))) לא הייתי מוותרת לו ככה... (מציעה יאללה מכות יאללה )(בחן) חחחחחחחח חחחחחחחחח
חחחחחחחחחחח

r66

New member
אל תידוגי - המחברת פתוחה

והיד רושמת... על דף חשבון!!!!! ארוך!!!!!

r66

New member
אם אני לא זזה מפה....

הילדים לא יתרחצו היום! חוזרת עוד מעט

אפשר לחשוב מה כבר אמרתי

כולה ניסיתי לעזור לך לקום מה רע בהצעה שלי להשפריץ עלייך מים קרים תוך כדי פתיחת החלונות והורדת הפוך נשמע יותר טוב ? חחחחחח

בטח אתה חושב שאני אקום מזה ...

חחחחחחחחחח ת'פוצצתי מצחוקים עכשיו.... גברברוש תמשיך להציע רעיונות.... אני בודקת בקפידה (ובחן) ו ת י ז ה ר !

כאילו שאני יבין

מה שאני מציע את תשתמשי להעיר אותי ? גררר אם ככה אני מפחד להציע רעיונות חדשים ואני מבקש להסתפק בהצעה הראשונה שתתיישבי עלי חחחחחחחחח

למעלה