המפ. אני בספק אם מישהו פה
ה הניק הזה שוב תפוס New member 16/7/09 #21 בלי שרשורי תמונות בבקשה אני לא רוצה להעלות תמונות שלי לפורום אם מישהו ירצה דרך לזהות אותי, אפשר פייסבוק דרך המסרים... יש גבול לאאוטינג שאני מרשה לעצמי פה ולפי מה שאמרתם בשישיסטים (לפחות חלקכם שהיה שם), אנחנו אמורים לעבור ב1.8, לא? תפוזבל הרי צריכים גם לשנות את ההנהלה והכל...
בלי שרשורי תמונות בבקשה אני לא רוצה להעלות תמונות שלי לפורום אם מישהו ירצה דרך לזהות אותי, אפשר פייסבוק דרך המסרים... יש גבול לאאוטינג שאני מרשה לעצמי פה ולפי מה שאמרתם בשישיסטים (לפחות חלקכם שהיה שם), אנחנו אמורים לעבור ב1.8, לא? תפוזבל הרי צריכים גם לשנות את ההנהלה והכל...
D Drenthe New member 16/7/09 #22 ../images/Emo45.gif גם אני לא רוצה להעלות תמונות. אין לי מושג למה אני ער עד עכשיו |עייף רצח|.
ה הניק הזה שוב תפוס New member 16/7/09 #23 היי, גם אני ערה! D: (אני לא יודעת למה אני לא הולכת לישון. אני סחוטה לגמרי אבל אני עדיין פה... לא ברור )
היי, גם אני ערה! D: (אני לא יודעת למה אני לא הולכת לישון. אני סחוטה לגמרי אבל אני עדיין פה... לא ברור )
T tamaguchi girl New member 16/7/09 #24 ../images/Emo45.gif../images/Emo67.gif ואני עובדת מחר בבוקר וצריכה לקום מוקדם. בלע
R rl1992 New member 16/7/09 #25 ../images/Emo45.gif גם אני צריכה לישון, מחר אריזות וזה.. אבל חזרתי עכשיו הביתה ואני לא כל כך רוצה לישון
../images/Emo45.gif גם אני צריכה לישון, מחר אריזות וזה.. אבל חזרתי עכשיו הביתה ואני לא כל כך רוצה לישון
א אחת שתדבר הרבה New member 16/7/09 #29 ../images/Emo45.gif חע רק ההבדל, שאני התעוררתי ב וחצי, בזמן שרובכם הלכתם לישון.
צ צב יבשה מצוי New member 17/7/09 #33 אני ממש לא יודע אם אבוא... ../images/Emo4.gif אין לי טיפת כסף! וחוץ מזה זה ממש מבאס לנסוע לבד ברכבת כמעט שעתיים (ולשלם על זה 70 שקל ) למה אני גר בחור?
אני ממש לא יודע אם אבוא... ../images/Emo4.gif אין לי טיפת כסף! וחוץ מזה זה ממש מבאס לנסוע לבד ברכבת כמעט שעתיים (ולשלם על זה 70 שקל ) למה אני גר בחור?