כמה התגעגעתם?

../images/Emo124.gifכמה התגעגעתם?../images/Emo187.gif

אוקי לפני שתרביצו לי זה לא אשמתי ואני לא אשמה !!! אבל יש לי שאלה - רוצים להפגשן בפסח? אתם יכולים להגיד גם לא !!! זה בסדר אני לא נעלבת !!

mesh33

New member
כן כן כן!!!!

כן!!!!!! מפגש פורום בפסח!!!! (טובה קטנה לאנשים שההורים שלהם מעצבנים ואסרו עליהם ללכת שניה לפני שיצאו מהבית!!!) ואגב, קשה לי להאמין, אבל באמת יש לי זמן לנשום!!! אחרי השבוע הכי מטורף בעולם שנגמר אתמול ביום המטורף בעולם שאני לא ארחיב עליו מטעמי כאב ראש (שלי ושלכם), סוף סוף יש לי יום ריק וכיפי!!! סיימתי שעתיים קודם ואין לי מה לעשות היום!!! כלום!!!! טוב, האמת יש, פשוט החלטתי שאני דוחה הכל למחר. די!!!!! צריכה חופש!!!!!!! |חולמת על הטיולים בפסח: אילת, סיני, וצימר בצפון.......|

יש יותר מידי בגרויות ותיגבורים

ככה שזה לא ניראה לי חופש אז לא ניראה לי שיש זמן אלא אם כן עושים מפגש במבשרת אז בכיף

../images/Emo31.gif

פסח מעבר למפגש פורום עתודה שאני הולך אליו בפסח (כי זה כבר השלישי ועוד לא נחכתי אפילו באחד ואני מת לפגוש המון אנשים) יש לי לקרוא 8 מיליון מאמרים להכין הרצאה לסמינר כמה עשרות פרוייקטים ושאר ירקות לעשות בפסח ואל תשכחו אני מקבל שבועיים בפסח לא 3 שבועות כמו רובכם

למה לי יש חופש????../images/Emo187.gif

טוב לדעת ? למה אין מפגשי פורום? טוב לדעת ? בקיצור תומר תירוץ קלוש אבל מתקבל

lollapalooza

New member
אדון תומר יקירי,

קודם כל- מה חדש
כל פעם שיש שרשור על מפגש אתה טוען שאתה לא יכול. חוצמזה, אם זכרוני אינו מטעני, כשדיברנו על מפגש בסוכות, ואח"כ שוב בחנוכה, מישהו הצהיר ש"הכי קרוב שאני יכול זה פסח".

morrrrrrrrrr

New member
GO LOLLAPALOOZA

אממממ אתם בטח לא מבינים מי אני ... לא נורא הייתי פה פעם הניק שלי היה אוקנה מטטה נווווווווווו אני מור (הכפילה של מורי
)

אוי אני זוכרת אותך!

הצטרפת כמה ימים לפניי, אם אני זוכרת.. טוב בכל מקרה, ברוכה השבה!

אמרתי הכי קרוב פסח

אבל באתי בחנוכה ובפורים עוד דרישות? חוץ מזה ככל שתדירות המפגשים תעלה כך העניין ירד תנו זמן להרגע אי אפשר להמציא אטרקציות בכזו תדירות

lollapalooza

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אתה לא מתגעגע אלינו
חצוף. חוצמזה אחרי פסח מי יודע מתי יהיה לנו זמן להיפגש (לכל הפורום, ז"א)

A N I g M A

New member
המפ....

מורי אלייך בכלל לא התגעגעתי . סתם איך אני לא אתגעגע. יש השלמות שבוע ראשון, ימים שני שלישי רביעי 7 שעות מתמטיקה=התחרפנות. אממ... יש לי הקלטות בפסח וישיבות מערכת אבל אני אוכל להגיע.

הממפ

באוגוסט בחגיגות השנתיים של הפורום נוכחות חובה של כולם?! יהיה מפגש באוגוסט חגיגות השנתיים של הפורום תפנו לעצמכם את כל אוגוסט כי הנוחכות חובה וזה יהיה מפגש שאני מארגן הממממ מספיק אמרתי :X

lollapalooza

New member
../images/Emo46.gif

אוגוסט זה עוד המוני זמנים. אני לא אחזיק מעמד עד אוגוסט, הגעגועים
(לא אליך אדון תומר, כי אתה חצוף וגם כי מן הסתם נתראה בחודש הבא, אם אין לך תכנית להבריז גם אז) אני דורשת מפגש
משעמם לי ואני זקוקה לו נפשית

A N I g M A

New member
הדסי את תמיד מוזמנת להגיע לירושלים

(מומלץ שלא עכשיו...) ולפגוש אותנו. אבל אם את לא מתגעגעת... אה וגם תחכי שאני אחזור למצב נפשי נורמלי.

סיווני!

אל תשכחי שקבענו ביום ראשון :) אלא אם כן יש לי איזה תגבור או פיגוע או בלאכס אבל קבענו :)

A N I g M A

New member
חיחי קבענו?

יאו אני כנראה נהיית ממש סנילית. תודה שהזכרת לי. אמ... זה גם יהיה לי נורא קל לבוא אני בצילומים בבצפר. פאן פאן פאן.

iLoveIvri

New member
אני רוצהההההההה

דורשת מפגש פורום בפסח..
למרות שלכל החברים\ות שלי יש יומולדת בערך בכל יום מהחופשה (וזה גם כולל אותי, כמה ימים אחרי- 19.4 אהם אהם..
)... אני אמצא זמן פנוי.. במפגשים הקודמים לא הייתי ואני רוצה להכיר אותכם

oooooOFIR

New member
מיפגש פורום בפסח...

אם אני אחיה עד אז... אני בספק אם ישחררו אותי תהנו בלעדי

למעלה