כולם להיכנס....

שייקה 16

New member
../images/Emo124.gifכולם להיכנס....

כנסו ללינק שיש למטה, תקראו טוב טוב ותחתמו בלניק שיש לכם מתחת לעצומה... תודה רבה!

משה XMan

New member
למה החזרת את האתר הרגיל?..

מה קרה לאתר?...בוא לאיסי שתראה את ההודעה הזאת!

k a b o o k

New member
איזה פאדיחות../images/Emo2.gif

המצב נוראי.. לפני כמה דקות ראיתי את ההקלטה של השיר מהקדם.. וגאדדד, אני משתגע מחדש איך לעזאזל הן לא עלו..

MC MoRaNa

New member
איזה עלוב=|

הבנות היו יכולות בקלות לשחזר את ההצלחה של שירי מימון, זה פשוט עצוב.

k a b o o k

New member
במיוחד שהרוב מעידים שהשירים השנה..

די חלשים, ככה שהסיכוי לשחזר את ההצלחה של שירי מימון גדול עוד יותר. לפחות בעוד כמה מקומות מהמקום ה-4..

ac19

New member
עשו בפורום אירוויזיון סיכום הקדמים

מה כל אחד חושב על כל הקדמים וכשרושמים על הקדם של ישראל הרוב המוחץ רושם שזה פספוס אדיר שהדיימונד'ז לא לקחו ושערוץ 1 עשה הכל כדי שאדי יקח!

inbal321

New member
ראיתי את העצומה הזאת../images/Emo185.gif

והייתי חייבת להיכנס לפה להגיד לכם שהעצומה הזאת ממש מגעילה. אז הדיימונדז הגיעו "רק" מקום שני, אז השיר שלהן היה יותר מצליח, אז אפחד לא אוהב ת'שיר של אדי באירופה, אז נגיע מקום אחרון, רבאקקקק אנשים זה כ-ו-ל-ה אירוויזיון!!!!! אדי נבחר ע"י הקהל ויש כאלה שהתווכחו עם זה ויגידו שהיו רמאויות, שהוועדה של ערוץ 1 עזרה לו שלא הגיע לו שזה לא הגיוני וכו'.... אבל הוא כבר זכה. הוא כבר נבחר לייצג אותנו... הוא כבר מתכונן לתחרות, הוא כבר מפתח ציפיות, הוא כבר מתכונן להיות שם. אז נגיד שהעצומה הזאת תעזור וברגע האחרון יחליטו שהן ייצגו אותנו. ונגיד שהם יצליחו, אפילו יזכו, והכל יהיה טוב ויפה... אבל חשבתם על אדי??! על איך הוא ירגיש עם זה??! יותר חשוב לכם ההצלחה של ישראל באיזו תחרות שירים מחורבנת מאשר ההרגשה של הבן אדם הזה??! תחשבו על עצמכםן במקומו.. קודם כל, תהיו קצת בני אדם.

משה XMan

New member
את מוכנה להרגע?! כנסי...

שמעי אם זה נראה לך לא הגיוני שהוא נבחר מתאם רשות השידור..כנראה שלא קראת את העצומה טוב!!! דרך אגב ברור שחשבנו על אדי!,את לא ראית מה שכתוב שם?! אנחנו לא באים לפגוע בו חשבנו על הכל! דרך אגב כמו שהיה בסרביה מונטנגרו יהיה גם פה! עניתי לך על השאלות?...

inbal321

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo185.gif

שמעי אם זה נראה לך לא הגיוני שהוא נבחר מתאם רשות השידור..כנראה שלא קראת את העצומה טוב!!! הא? מה הקשר למה שאמרתי?? דרך אגב ברור שחשבנו על אדי!,את לא ראית מה שכתוב שם?! העצומה המגעילה הזאת נקרא לחשוב עליו??! אנחנו לא באים לפגוע בו חשבנו על הכל! ^^ דרך אגב כמו שהיה בסרביה מונטנגרו יהיה גם פה! גם שם היה ספור מגעיל... אבל מה הקשר? זה שהיה ספור דומה שם לא אומר שגם פה צריך להיות.

גם אני עם כל האהבה שלי לדיימנד'ז...

אבל היא צודקת... עד שיוחיכו לי שרשות השידור עשתה זאת בכוונה ..הדעה שלי לא תשתנה זה פשוט לא צודק ..אתם אומרים כמובן שהוא לא ייפגע על מה אתם מדברים ביכלל ?..מה אתם הרגשות שלו אתם מרגיעים פה ת'רוחות כאילו אתם יודעים מה הוא ירגיש...זה בנאדם חברה הוא כבר זכה ..

טוב,הבנו. אתם לא רוצים?אל תעזרו!

די כבר! זה באמת מעצבן! עם כל האהבה וכל האהבה.. למה נראה לכם שדווקא ל2 הלהקות הרסו את הסאונד? בטעות?! לא נראה לי
ועם כל הכבוד לאדי ויש הרבה כבוד! הוא כבר ייצג את המדינה שלנו,מה שהדיימנדז עוד לא זכו אליו.. וכל אלה,אל תתנפלו,אתם יודעים שזה נכון. אבל יודעים מה? סבבה, אני רוצה לראות שאדי לא יעפיל לגמר ואז תראו את הפיספוס האדיר הזה של "למה לעזאזל הדיימנדז לא זכו". וגם, שלא תבינו לא נכון,יש לי המון כבוד והערכה אליו,הוא בנאדם מדהים לדעתי. אבל מה לעשות שיש לו חרא שיר?

למעלה