כולם להיכנס

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
../images/Emo124.gif כולם להיכנס

מה קורה לכם
למה כל הודעה פה נגררת למריבה
אז מה אם מה אם אחד אוהבת את בריטני והשני את כריסטינה
לכל אחד יש טעם שונה מהאחר וזה לא אומר שהוא יותר טוב או פחות טוב מהשני
אני לא מאמינה שבשבוע האחרון מחקנו חצי שרשור כל פעם מחדש. אני לא מאמינה שהפורום התדרדר לכזאת רמה. אתם צוחקים על אנשים חופשי, מזלזלים בבחירות והאהבות שלהם ופוגעים מבלי להבחין! די אנחנו לא מוכנים לזה יותר
מהרגע - מי שיקלל, יעליב, ירד, יזלזל באחר יחסם לשלושה ימים מהפורום.

ערן1987

New member
יש אנשים בפורום הזה

שלא מבינים את זה.. הם תמיד חושבים שאם צוחקים/יורדים על האמן שהם אוהבים זה כאילו אנחנו עושים את זה עליהם

m L m

New member
זה לא משנה.

נמאס מהמריבות האלו. לכל אחד יש טעם שונה והגיע הזמן להתחיל לכבד את זה.

אז מתעלמים מהם...

או פונים אלינו כדי שנסדר את העניין (במידה וזה עד כדי כך מציק), לא חייב לרדת לרמה שלהם ולקלל בחזרה.

DAN1EL

New member
צודק, לא התעלמנו,

אבל גם לא ירדנו לרמה שלהם וקללות ממש ובטח שלא היו מצידי וגם לא מצד ערן, נעמה או אביעד.

ערן1987

New member
צודק

שמתי לב ש(זה אולי לא יהיה נעים להם לקרוא,אבל מישהו צריך להגיד את זה)מעריצי בריטני הפאנטים תמיד מקללים.. לפעמים גם מעריצי כריסטינה השונים,אבל המעריצים של בריטני מקללים תמיד ברגע שצוחקים/יורדים עליה

itay is back

New member
../images/Emo45.gifבדיוק...

שגולש קורא לזמרת אחת "שטות אחת גדולה" ולזמרת שנייה הוא אומר שמי שקונה את הדיסקים שלה חירש זאת באמת ירידה ברמה...

dor307

New member
../images/Emo31.gif

זה לא פורום הערצה שכולם צריכים להסכים וזה טוב הקונפליקטים שיש זה רק עוזר לפורום להיות יותר מענין,אם כולנו הינו מסכימים על הכל היה משעמם וה"ריבים" שיש רק גורמים ליותר ענין,גם שימי לב שה"ריבים" מתפתכים לכיוונים שונים ומענינים. לא צריך לקחת שום דבר אישי ומי שלוקח בעיה שלו. אם היתי רוצה לא להגיב אז היתי קורא מכל אתר מוסיקה שונה מה שמענין בפורום זה מפגש הדעות שמניב גם ריבים. וכן,שאני קורא שירושים אם זילזול זה מצחיק ואפילו אם זה על אומן שאני אוהב,זה מצחיק וזה חלק מפורום לא בית אבות.

Smelly

New member
א. ../images/Emo45.gif...

ב. אמרתי את זה כבר יותר מפעם אחת.... ו-ג. (לפני שתגידו לי ללמוד לשרשר הנה ההודעה הקשורה להודעה הקודמת...) הפורום הוא באמת לא פורום הערצה, ואף אחד לא מצפה שכל אחד יאהב את כל הזמרים... גם אני התבאטתי נגד אמנים שאני לא אוהב וגם אני הגנתי על אלה שאני כן... אבל בהחלט אפשר למנוע וויכוחים לא נחוצים אם רק נשים לעצמנו גבולות וכאשר רואים שהכל נע לפסים קיצוניים אפשר וצריך ללמוד להפסיק... זה שתתווכחו לא ישנה פה דעה של האנשים שאתם רבים איתם (- אם תגידו לי שבריטני יותר טובה מכריסטינה זה לא ישנה את דעתי)....

DAN1EL

New member
ואם זה לא היה ברור,

גם אני כמובן מסכים עם דור וערן ואיתך. נ.ב. אני שונא את השיר שבחתימה שלך...
חחח אחד הגרועים באירוויזיון השנה. הכי אהבתי את טורקיה...

ReD AnGeL 89

New member
אני מסכימה..

פשוט אנשים צריכים ללמוד לא לקחת הכל ברצינות.. וזה אכן מצחיק
, אפילו מאוד..

ערן1987

New member
נכון,אתה די צודק

ריבים כאן זה באמת טוב,אבל לא כשזה יורדים לפסים אישיים עם קללות וכו'

למעלה