כולם ביחד.....

M o n a L i s a

New member
../images/Emo124.gif כולם ביחד.....

מונהליזה, תלמדי למבחן בחדו"א!!!!! את לא רוצה עוד מועד ב'! תפסיקי לבזבז את הזמן.....
(כבר במשך יומיים
) אולי אני אבקש שיחסמו אותי מתפוז?

dudmel

New member
אפשר להצטרף? גם חדו"א... בעעעע

אפשר ללמוד יחד דרך הפורום

dudmel

New member
ביישנית???

התחלתי עם הכלבה הזאת כבר שלוש פעמים, וכל פעם היא זורקת אותי... היא אומרת שזה לא אני, זאת היא... אבל נראה לי שזה בכל זאת אני

unholy

New member
איזה אוהבת בחורות

גם הבחורתו שלומדות איתי...לא הולך להן איתה=\ עושה להן "כשתפתרו את האינטגרל המשולש הזה...אז אני אחשוב עליכן!" כלבה אליטיסטית:(

M o n a L i s a

New member
אינטגרלים משולשים...../images/Emo7.gif

אבל זה עוד כלום...יש גם משוואות חום וגלים...ויש....ויש......פיתוח טורי חזקות ופורייה ובסל....ועוד כל מיני זוועות!...איך ללמוד את כל זה?

unholy

New member
אההP:

לא בחומר:D אני חושב שאני לומד את הדברים האלה באנליזה הרמונית...מה את לומדת? ומשוואות גלים זה כזה נו! בפיסיקה לא? ואיך ללמוד את כל זה? אני טוען שהצורה הכי טובה היא לצפות בהאוס...יש הטוענים (אני למשל) שהוא משדר לכם את זה בצורה בלתי מודעת... כמובן שבמבחן התוצאה זה לא תמיד עובד (לדוגמא...אני שנכשל) אבל אני מאמין אדוק! ואת יודעת שעם אמונה בעצמך אפשר להגיע רחוק מתי המבחן?

M o n a L i s a

New member
כימיה, שנה ב' ../images/Emo5.gif

האמת שזה חדו"א ג' אצלינו...אני ממש אוהבת האוס, אבל אני גם ככה לא לומדת אז אני מפחדת להתקרב לטלויזיה
. המבחן בעוד שבוע...אבל כשלא לומדים כל הסמסטר זה קצת זמן
.

unholy

New member
אינ צריך ללמוד

את כל פיסיקה 2 ב-4 ימים=\ אני אפילו לא בחציP:

unholy

New member
בעעע

כששאלות פיסיקליות מתחילות להשמע כמו סרט פורנו של עצמים גאומטריים אתה יודע שאתה צריך הפסקה=\ (גליל מוכנס לגליל בעל רדיוס B בעלי מרכזים שווים...נמנמנמ מה יש לו לעשות שם? מה גם ששמעתי שגלילים לא נותנים!מממ כן זהו...)

mesoo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ליר תחסמי אותה מהפורום

אחרת היא תהיה סטודנטית מחוץ לקמפוס

Lir האחת

New member
חחח

אפשר לארגן חסימה של איזה שבוע שבועיים ככה
אבל רק אם היא ממש תבקש ממני, אחרת יהיה לי מ-אוד קשה לחסום אותה

Lir האחת

New member
../images/Emo27.gif

מונהליזה, תלמדי למבחן בחדו"א!!!!! את לא רוצה עוד מועד ב'! תפסיקי לבזבז את הזמן!

למעלה