כוכבת הולכת,כוכבת באה...

S u n n y 1

New member
היי מיקמיק ../images/Emo13.gif

בקשר לאתר - אז הוא לא פעיל יותר, הורדתי אותו כי היו שם תמונות שלא אני צילמתי, וזה יצר בעיה מבחינת זכויות יוצרים. ובקשר לבישולים - אז אני מבשלת איך אומרים "בקטנה"
פסטות, אורז, ושאר ירקות, לא ארוחות גורמה. אני עדיין גרה בבית אבי, והוא זה שמבשל בבית (אחלה אוכל) ואני שמרתי כל השנים, ועדיין שומרת בתוקף על העניין שאני לא הולכת להיות המבשלת בבית, שלרגע אני לא ארגיש שאני ממלאת את תפקיד האמא בבית, עייפתי מזה כבר כל השנים. בגלל שלא זכיתי להכיר את אימי ממש, ואין לי הרבה זכרונות גם מוחשיים ממנה, אז אין לי מתכונים שלה....אבל.... לפני כחודשיים בערך אבא שלי הביא לי את המחברות שהיו לה שהיא הייתה תלמידה בבית ספר לאחיות מיילדות. הוא מצא את זה פתאום. זה היה מדהים. ובאחת המחברות, בסוף המחברת, הופיע מתכון של עוגת פרג שהיא כתבה. יום אחד כשיהיה לי אומץ אני אכין אותה. ובכלל עניין המחברות האלה מדהים. אני כל הזמן פוחדת ותוהה ושואלת מי ילווה אותי לאורך ההריון והלידה, ולפתע "צצו" 7 מחברות מלאות בפירוט רב על כל תהליך ההריון ואחריו, מה שאימי למדה להיות כמיילדת.

מיקימק

New member
וואו איזה יופי

שמצאת את המחברות האלו. אני מבינה מה שאת אומרת לגבי לא להחליף את מקומה של אמא. זה כל כך חשוב לא ליפול לזה. לי לקח קצת זמן להבין את זה... אז באמת כיף להכיר אותך !!

S u n n y 1

New member
היי מיקימק

גם לי לקח המון המון זמן עד שהבנתי את מקומי האמיתי בתוך המשפחה. מעצם העניין שגדלתי עם אבי ושלושת אחיי, כלומר ארבעה גברים, הוכתרי מבלי לדעת כאישה של המשפחה על כל המשתמע. ושתביני שאני הבת הקטנה במשפחה, ואני זו שלקחה על כתפיה מעמסה כה גדולה. אין פה עניין של אשמים, זה המצב שנוצר, חלקות התפקידים הזו, וככל שיכלתי להתסכל עליו מבחוץ יכלותי למקם את עצמי בתוך המשפחה בצורה הבריאה ביותר עבור כולנו. המצב הזה שנוצר הבהיר לי כמה אישה היא חזקה לעומת הגבר, חבל לי שנוצרו לי מחשבות של חזק חלש, אבל זה מה שהפנמתי בתוכי במידה מסויימת. בכל אופן, לפני כחצי שנה בערך אמרתי לאבי שאני מפסיקה להיות ראש הממשלה, שרת החוץ והפנים של משפחתי, ו"התפטרתי" מהתפקיד בצורה גורפת. כל התקשורת אצלנו בבית נסובה דרכי, בדברים קטנים אפילו ששמורים בדר"כ לאמהות, כמו לזכור ימי הולדת של כולם, להתקשר לברר ולהעביר מסרים בין כולם. אז עשיתי לזה סוף, האדמה עדיין קצת רועדת אבל אני מצאתי לי אי בטוח בין הים הסוער הזה. אני בטוחה שזה יעשה טוב לכולם במשפחה בסופו של דבר. תודה לך, ושבת שלום

Storm131

New member
וואו!איזה יופי!

ממש משמיים.כאילו שאימך שמעה וקלטה את פחדייך ושלחה לך סימן שהיא איתך.ועוד היא למדה להיות מיילדת. כבר שלחתי לך ברכות בפורום אבל שוב מתוקה:מזל טוב ויום הולדת שמח!

S u n n y 1

New member
תודה סטורמי ../images/Emo140.gif

עוד חתיכה לפאל של מליון החלקים הושלמה.... עוד פיסת מידע, עוד סיפור קטן, אני מקווה שבקרוב השמיים יתבהרו לנו ונוכל לראות בבירור את השמש זורחת עלינו בשמחה
.

S u n n y 1

New member
דרך הסימנים האלה

אני מצליחה ל"הרגיש" את אימי קצת יותר. גם מבחינת המסרים, וגם מבחינה מוחשית. לגעת במחברת, לראות את כתב ידה, את השירבוטים בשולי הדף, את הניואנסים הקטנים-גדולים האלה, להרגיש אותה בדרך מסויימת.

SunShine28

New member
היי SUNNI!

קפצתי לבקר, וראיתי מישהי עם ניק קצת דומה לשלי ... אז - מה גרם לך לבחור בניק הזה?
סאנשיין [סיגל]

S u n n y 1

New member
היי סאנשיין ../images/Emo42.gif

כנראה כי בחרתי את הניק בימי החורף הקשים של דצמבר, כשכולי געגועים, ממש כיסופים לימי הקיץ החמימים, ולשמש שמאירה את ליבי. איך שמגיע החורף, "הווליום" שלי יורד. אני מהבנות שתמיד קר להן, ושחושך מעיק על ליבן. יש לי חימומית, צעיפים, כרית של כוסמת לחימום ומה לא. רק על השמש אין לי שליטה אז אני סובלת בשקט, עד יעבור זעם. (היום למשל הייתה שמש משגעת אני הייתי בעננים
) למה את בחרת בניק שלך? שיהיה לך יום חמים נעים ומלא אור

SunShine28

New member
הסיבות שלי ...

כי אני אהובת שמש, וכי הוא חמוד כזה ואופטימי. וה-28 - בגלל הגיל ... סאני, קראתי את כל השרשור הזה, ושמחתי להכיר מותק של בן אדם. סיגלית

למעלה