S u n n y 1
New member
היי מיקמיק ../images/Emo13.gif
בקשר לאתר - אז הוא לא פעיל יותר, הורדתי אותו כי היו שם תמונות שלא אני צילמתי, וזה יצר בעיה מבחינת זכויות יוצרים. ובקשר לבישולים - אז אני מבשלת איך אומרים "בקטנה"
פסטות, אורז, ושאר ירקות, לא ארוחות גורמה. אני עדיין גרה בבית אבי, והוא זה שמבשל בבית (אחלה אוכל) ואני שמרתי כל השנים, ועדיין שומרת בתוקף על העניין שאני לא הולכת להיות המבשלת בבית, שלרגע אני לא ארגיש שאני ממלאת את תפקיד האמא בבית, עייפתי מזה כבר כל השנים. בגלל שלא זכיתי להכיר את אימי ממש, ואין לי הרבה זכרונות גם מוחשיים ממנה, אז אין לי מתכונים שלה....אבל.... לפני כחודשיים בערך אבא שלי הביא לי את המחברות שהיו לה שהיא הייתה תלמידה בבית ספר לאחיות מיילדות. הוא מצא את זה פתאום. זה היה מדהים. ובאחת המחברות, בסוף המחברת, הופיע מתכון של עוגת פרג שהיא כתבה. יום אחד כשיהיה לי אומץ אני אכין אותה. ובכלל עניין המחברות האלה מדהים. אני כל הזמן פוחדת ותוהה ושואלת מי ילווה אותי לאורך ההריון והלידה, ולפתע "צצו" 7 מחברות מלאות בפירוט רב על כל תהליך ההריון ואחריו, מה שאימי למדה להיות כמיילדת.
בקשר לאתר - אז הוא לא פעיל יותר, הורדתי אותו כי היו שם תמונות שלא אני צילמתי, וזה יצר בעיה מבחינת זכויות יוצרים. ובקשר לבישולים - אז אני מבשלת איך אומרים "בקטנה"