../images/Emo124.gif כוחו של היחיד!!!!
אני יושבת לכתוב את האי מייל הזה כשהלב שלי עדיין דופק מרוב התרגשות
לפני כמה דקות נכנסתי לתפוז וראיתי שמחכה לי מסר חדש בתיבת מסרים. נכנסתי לקרוא, מצפה למצוא איזו שאלה סתמית או משהו בסגנון. במקום זה חיכה לי מסר מ"אמא של הבנים" שמשתתפת פה בפורום בזו הלשון: "היום הועבר אלי מייל בעבודה שנשלח ע"י ירמיה שהעביר מייל מהאחיינית שלו, ענת, שמתגוררת בחו"ל. האם זו את?? אני קיבלתי את המייל מהמנהלת האדמניסטרטיבית של המכון. היא מגלה עניין רב בנושא הצליאק מאז שסיפרתי לה אודות האבחנה של הבן שלי. שאלתי אותה אם זה מתאים שאעביר מייל כזה בתוך הארגון (יש הנחיות לגבי העברת מכתבי שרשרת ועוד) והיא הציעה שאכתוב משהו קצר והיא תעביר. כך אעשה מחר. אם זו אכן את, איזה עולם צליאקי קטן!! " (צנזרתי מנוסח ההודעה רק את מקצועה ומקום עבודה של אמא של הבנים מטעמי פרטיות) עניתי לאמא של הבנים את אותו דבר שאני אגיד לכם עכשיו: ישנה תיאוריה שגורסת שניתן להגיע לכל אדם בעולם דרך שרשרת של 6 אנשים. אם כל אחד מאיתנו ישלח כזה מייל למכריו לא רחוק היום שבו תשב לה הגב' שטאוס מול המחשב בביתה עם כוס קפה נמס ותכנס לבדוק את המיילים שלה מתוך שעמום - והמייל הזה יקדם את פניה
אני מזמינה את כולכם להשקיע 5 דקות מתי שנוח לכם ולכתוב אי מייל לכל החברים,קולגות ומשפחה שלכם,שמסביר את כל הבעיה שלנו עם שטראוס ושמבקש שתי בקשות קטנות: להפסיק לקנות את מוצרי שטראוס עלית ולהעביר את המייל הלאה לכמה שיותר אנשים. את ערוץ 2 או 10 הם אולי יכלו לשחד כדי לא לתת במה להפגנה שלנו - אבל האינטרנט עדיין שייך לכולנו
אני יושבת לכתוב את האי מייל הזה כשהלב שלי עדיין דופק מרוב התרגשות