כבר בוקר???

../images/Emo124.gifכבר בוקר???

שיואווווו איזו מסיבה, איזה ריקודים. אין אין כמו תל אביב ואין כמו אחת שגילתה ת'מקום המדהים הזה...........
איקאה1 קבלי
ולכל ה
כאן שיהיה בוקר טובבבבבבבבבבבב!

menny1970

New member
טוב, לא כל כך הבנתי את ההקשר של השיר אבל

אם אחרי כל כך הרבה זמן יצאת לבלות ואכן נהנית אז שפו. אל תשכחי שכולנו כאן מלווים אותך לא מעט זמן ובאמת שמנסים לפרגן. אז תמשיכי להנות ותמשיכי לבלות ואל תתני לאף אחד ולכלום לעצור בעדך. תמיד תזכרי שהבחירה להנות ולבלות היא שלנו ולא של הזמן או הדברים בהם אנו מעסיקים את עצמינו שיהיה לך לילה טוב

זה יותר ברור?

זו הייתה המוזיקה אתמול...אחחחחחחח אלכוהול משובח,בחורים המון ובחורות- נו שויין כונפות רציניות.(חוץ מאיתנו כמובן
) מה שהופך את המקום הזה ללוהטטטטט. יאללה נעיתה/יוני יולי בואו איתנו יום ג' הבא....ממה שקראתי גם אתן נותנות בריקודים באופן קבוע.

איזה פרגון לבחורות...

מה שגורם לי לחשוב שיש שם ים כוסיות
כשאמרתי 'רק אצל נשים' בפרק הראשון של 'חטופים', קיבלתי מבט זועם

menny1970

New member
אבל שמת לב שהיא לא אומרת איפה זה?

חברים, יש מצב שמי שמכיר את תלתלים יות מקרוב שואל? מוודא? מה עם ערב גברים שם? רגע אולי אפשר לעשות אפילו מפגש במקום? מי מרים את הכפפה? אבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חכו לי חוזר רק ב- 18 לחודש לארץ

רגע רגע

לא כ"כ מהר...קודם אתם כולכם צריכים להתחנף ולהתנהג ממש יפה.... (הגברים כמובן) כדי שנקח אתכם גם לשם. בכ"ז אתם עלולים לחרב לנו את הסיכויים לאיזו מציאה גברית ראויה לשמה.
והבנות? תמיד מוזמנות.....

נעיתה

New member
דיבור צפוף אחד עם המנהלת של יולה ואנחנו שם

בואי בואי לבובה מרה ביום שישי מוזיקה סבבה

זה ביום שישי

או חמישי???? הלכתי כבר לאיבוד. אם בשישי- באה ....היום- לא בא בחשבון ....בדרך ליום מתיש של בחינות בגרות
ולגבי שלישי הבא...יאללה בלי תירוצים, גם איקאה ואני קמנו למחרת ב-6 בבוקר ....בכ"ז "שרדנו" כל הדרך לכיתה- וכולם היו מבסוטים (מנהלים, תלמידים ומורים כאחד)
וואי וואי איך עוד לא קיבלתי
בראש עד עכשיו אני לא יודעת חחחחחחחחחחח.

יאללה נוסעים?

ספרו איך הבובה מארה...שמעתי שמוזיקה מעולה אבל בחורים צעירים מידי- דיווח חובה כי חוגגת מחר עם חברה יומולדת שם! תהנו היום- ו...לא מוותרת לך ולנעיתה ביום ג' הבא....גם אם ישלכן שעת 0....

מספר רשמים מהערב..

בימי חמישי-המוזיקה טובה יותר, הבאסים גבוהים יותר, והאוכלוסיה בוגרת יותר... נקודה! (כשהיינו שם בשישי היה פחות מוצלח , אבל עדיין בטוחה שתהנו!).

הו לא!

זה אומר שהיום יהיו כאלה שנצטרך לנגב להם חלב מהשפתיים????
או שלבטל......אהממממ אני בהתלבטות. קוגרית? מי אני? לאאאאאאאאאאאאא. יאללה שיהיה בוקר טוב מותק וגם לכולם.

טוב אז

היו שם כאלה שהיה צריך לנגב להם....אבל היה כיףףףףףףףףףףףףףףףףף
אפילו רקדנו על שולחנות (שתי פולניות אסלי). אבל המקום של יום שלישי יותר שווה.
תודות לאיקאה1 .

קרן ט

New member
פסח....

יום עבודה אחרון ב-19 לחודש יום שישי :) סופרת ימים.....

בוקר טוב אנשושים../images/Emo66.gif

אחרי יום של ריצות, ואחד אוטו באשפוז נשפכתי מה זה מוקדם-עד הבוקר! יום חמים לכולם!ה
זורחת בחוץ

למעלה