טוב. צפיתי. הנה הסיכום
הערב מתחיל רע עם הוודע הנושא. אין דבר יותר שנוא על עבדכם הנאמן מאשר בלדות. זה ארוך, זה משעמם, זה מייגע, זה מעיק כמו אירלנד באירוויזיונים בשנות ה-90. מתמודדת מספר 1 - קימברלי לוק. זהו, התחרות גמורה. קימברלי חייבת לזכות בתחרות. היא לקחה שיר משעמם וסתמי והראתה לו מאיפה משתין הדג. ביום שבו היא מודחת מהתחרות - אני מפסיק לצפות בסדרה. מתמודד מספר 2 - קליי. עשיתי את מה שסיימון אמר בשבוע שעבר ועצמתי את עיני. העברתי שוב אחורה וצפיתי בו בעיניים פקוחות. יקירי, סיימון צודק. כשרק שומעים אותו - הוא הרבה יותר מהנה. מתמודד מספר 3 - ג'וש. לא ברור לי איך פולה ודיאן אמרו שהוא נשמע טוב, הוא גרם אפילו לכרמן להשמע טוב ממנו. הוא לא היה בטון אפילו לאורך הברה אחת, הוא היה משעמם, והסיבה היחידה שלא נרדמתי היא ה-13 שעות שישנתי בלילה. ועוד דבר - לפני כמה שבועות סיימון הציע לו להשיל כמה פאונדים מגופו. אם תצפו באודישן של ג'וש ומייד אחר כך בפרק של אתמול - תגלו שהבן אדם הולך ותופח מדי שבוע לנגד עיננו ואם הוא לא יסתום את הפה הוא עוד יהייה רובן. בישיבה, בצילום מהצד לא יכולתם לפספס את הכרס שתפחה לו שם. מתמודדת מספר 4 - טרניס, או לאשנדרה. לא יודע, אהבתי אותה, לא אהבתי אותה, אהבתי שוב, עכשיו אני סתם אפאטי. מין פרווה כזאת. תמיד over singing, איבדה את חינה בעיני. מתמודדת מספר 5 - כרמן. אכן שיפור נפלא מהשבוע שעבר עד כמה שזה לא מאתגר, אבל ראיתם איך פתחה את העיניים כשסיימון אמר שהיא לא יכולה לזכות בתחרות? ממש כאילו היא מעולם לא שקלה את האופציה. וגם.. הבחורה המסכנה סובלת קשות מהמייק אפ בעובי של פנקייק ששמים להם על הפרצוף. לא משנה כמה מעצבי השיער מכסים לה את הפנים, לא משנה שאת רוב הצילום עושים מהצד, חצ'קוני הענק שצמחו לה שם צועקים "שמישהו יפוצץ אותי". וכאילו בכוונה, הוסיפה "פוקס" חטא על פשע כשבמקבץ הפרסומות אחרי השיר של כרמן הופיעה הפרסומת לניקוי פנים של Biore. מתמודד מספר 6 - רובן. את דעתי עליו אתם יודעים, ולכן בואו נדבר על פולה. מתוכנית לתוכנית הבחורה מתגלה כפוסטמה לא קטנה, אחת טיפשה כזו שחוץ מלעשות כל מיני דברים מזעזעים בשפתיים היא לא מסוגלת להרבה. בשבוע שעבר רובן שר את I love you just the way you are. פולה אמרה שהאירוניה היא שאמריקה באמת אוהבת אותו כמו שהוא. למרבה הבנתי את המילה "אירוניה" - אין כאן ממש אירוניה ופולה צריכה להעיף מבט במילון. המילה "צירוף מקרים" תתאים יותר. השבוע פולה היממה אותי עם המשפט הבא: "שרת משהו אחר, היית מצויין, והראית לסיימון שהוא טעה בשבוע שעבר". סיימון מצידו הגיב (ובצדק) - "אכן שינית את הסגנון, היית טוב, וזה לדעתי אומר שצדקתי". היה משעשע לראות את הפרצוף של "אני לא מבינה" של פולה. סיכום הסיכום: למרות סלידתי מרובן, אין ספק שאמריקה חושבת אחרת והוא יהייה בטופ 3. אליו יצטרפו קליי וקימברלי, ששמים בכיס הקטן את כרמן, ג'וש וטרניס. בשלושת ימי רביעי הקרובים (הראשון שבהם הוא הלילה כמובן) תראו את כרמן, טרניס וג'וש מודחים מהתוכנית בזה אחר זה, אך לאו דווקא בסדר הזה. הרי לכרמן יש כוחות השרדות מעל לבינתינו, ובעקבות מופע האימים של ג'וש אמש ראוי שהוא יבעט לו החוצה, ויפה שעה אחת קודם. אגב, אלבומה של קלי קלרקסון ששוחרר השבוע לשוק נמצא במקום הראשון במצעד מכירות האלבומים השבועי. שווה לנצח בתוכנית. העיקר שעוד חודש ויום בדיוק קורה הדבר האמיתי - תחרות שירי הזמר של האירוויזיון ה-48, והשנה יש בערך 17 שירים טובים (ישראל כמובן אינה כלולה ביניהם). בברכת מימונה מאושרת לכל, יניב.