י-נ-י-ב

ליילה

New member
ברוך השם ... היא בחוץ...

והפעם לא מדובר בתינוק, אלא בכרמן... היא לא הייתה אמורה להיות שם מלכתחילה, היא הייתה צריכה לעוף מזמן, ולפי מספר הפעמים שהיא הייתה בשלושת האחרונים, אני לא מבינה איך רק על סמך זה לא העיפו אותה כבר. הבחורה נראית כמו פריחה אמריקאית ממוצעת, ושרה קטסטרופה, אין לה קול, היא מזייפת וההופעה שלה על הבמה איומה. אז זהו, כרמן בחוץ... ונראה לי שגם ג'וש בדרכו אל מחוץ למרוץ, אז יניב , אתה יכול להיות רגוע. מה שהכי נחמד, זה שאפילו לא נתנו לכרמן לסיים את שיר הסיום שלה בתוכנית, והעלו עליה את הפרומואים...

i u

New member
גם בי יש תחושת הקלה

מההתחלה לא הבנתי מה היא עושה שם...

Yaniv-DC

New member
מישהו קרא לי?

מכיוון שאתמול היה יום קשה עם נזילה באמבטיה, בשבע וחצי החלטתי שפאק יו ראיין, אני הולך לשחרר קיטור במכון כושר. וכך, מצוייד בדיסק עם שירי אירוויזיון 2003 הקרב ובא פקדתי את המכון ורצתי 45 דקות אל עבר הלא נודע (4.5 מייל, 800 קלוריות, 158 קצב לב ממוצע) וכך יצא שפיספסתי אמריקן איידול. אבל - לא נורא, הקלטתי. עוד מעט נצפה ואז נוכל לסכם. ובעניין אחר - WOO HOO! מצאנו איך לראות את האירוויזיון בארה"ב

DJNYC

New member
כן.. אפשר לכבות אחרי השיר הראשון

של קימברלי לוק

Yaniv-DC

New member
טוב. צפיתי. הנה הסיכום

הערב מתחיל רע עם הוודע הנושא. אין דבר יותר שנוא על עבדכם הנאמן מאשר בלדות. זה ארוך, זה משעמם, זה מייגע, זה מעיק כמו אירלנד באירוויזיונים בשנות ה-90. מתמודדת מספר 1 - קימברלי לוק. זהו, התחרות גמורה. קימברלי חייבת לזכות בתחרות. היא לקחה שיר משעמם וסתמי והראתה לו מאיפה משתין הדג. ביום שבו היא מודחת מהתחרות - אני מפסיק לצפות בסדרה. מתמודד מספר 2 - קליי. עשיתי את מה שסיימון אמר בשבוע שעבר ועצמתי את עיני. העברתי שוב אחורה וצפיתי בו בעיניים פקוחות. יקירי, סיימון צודק. כשרק שומעים אותו - הוא הרבה יותר מהנה. מתמודד מספר 3 - ג'וש. לא ברור לי איך פולה ודיאן אמרו שהוא נשמע טוב, הוא גרם אפילו לכרמן להשמע טוב ממנו. הוא לא היה בטון אפילו לאורך הברה אחת, הוא היה משעמם, והסיבה היחידה שלא נרדמתי היא ה-13 שעות שישנתי בלילה. ועוד דבר - לפני כמה שבועות סיימון הציע לו להשיל כמה פאונדים מגופו. אם תצפו באודישן של ג'וש ומייד אחר כך בפרק של אתמול - תגלו שהבן אדם הולך ותופח מדי שבוע לנגד עיננו ואם הוא לא יסתום את הפה הוא עוד יהייה רובן. בישיבה, בצילום מהצד לא יכולתם לפספס את הכרס שתפחה לו שם. מתמודדת מספר 4 - טרניס, או לאשנדרה. לא יודע, אהבתי אותה, לא אהבתי אותה, אהבתי שוב, עכשיו אני סתם אפאטי. מין פרווה כזאת. תמיד over singing, איבדה את חינה בעיני. מתמודדת מספר 5 - כרמן. אכן שיפור נפלא מהשבוע שעבר עד כמה שזה לא מאתגר, אבל ראיתם איך פתחה את העיניים כשסיימון אמר שהיא לא יכולה לזכות בתחרות? ממש כאילו היא מעולם לא שקלה את האופציה. וגם.. הבחורה המסכנה סובלת קשות מהמייק אפ בעובי של פנקייק ששמים להם על הפרצוף. לא משנה כמה מעצבי השיער מכסים לה את הפנים, לא משנה שאת רוב הצילום עושים מהצד, חצ'קוני הענק שצמחו לה שם צועקים "שמישהו יפוצץ אותי". וכאילו בכוונה, הוסיפה "פוקס" חטא על פשע כשבמקבץ הפרסומות אחרי השיר של כרמן הופיעה הפרסומת לניקוי פנים של Biore. מתמודד מספר 6 - רובן. את דעתי עליו אתם יודעים, ולכן בואו נדבר על פולה. מתוכנית לתוכנית הבחורה מתגלה כפוסטמה לא קטנה, אחת טיפשה כזו שחוץ מלעשות כל מיני דברים מזעזעים בשפתיים היא לא מסוגלת להרבה. בשבוע שעבר רובן שר את I love you just the way you are. פולה אמרה שהאירוניה היא שאמריקה באמת אוהבת אותו כמו שהוא. למרבה הבנתי את המילה "אירוניה" - אין כאן ממש אירוניה ופולה צריכה להעיף מבט במילון. המילה "צירוף מקרים" תתאים יותר. השבוע פולה היממה אותי עם המשפט הבא: "שרת משהו אחר, היית מצויין, והראית לסיימון שהוא טעה בשבוע שעבר". סיימון מצידו הגיב (ובצדק) - "אכן שינית את הסגנון, היית טוב, וזה לדעתי אומר שצדקתי". היה משעשע לראות את הפרצוף של "אני לא מבינה" של פולה. סיכום הסיכום: למרות סלידתי מרובן, אין ספק שאמריקה חושבת אחרת והוא יהייה בטופ 3. אליו יצטרפו קליי וקימברלי, ששמים בכיס הקטן את כרמן, ג'וש וטרניס. בשלושת ימי רביעי הקרובים (הראשון שבהם הוא הלילה כמובן) תראו את כרמן, טרניס וג'וש מודחים מהתוכנית בזה אחר זה, אך לאו דווקא בסדר הזה. הרי לכרמן יש כוחות השרדות מעל לבינתינו, ובעקבות מופע האימים של ג'וש אמש ראוי שהוא יבעט לו החוצה, ויפה שעה אחת קודם. אגב, אלבומה של קלי קלרקסון ששוחרר השבוע לשוק נמצא במקום הראשון במצעד מכירות האלבומים השבועי. שווה לנצח בתוכנית. העיקר שעוד חודש ויום בדיוק קורה הדבר האמיתי - תחרות שירי הזמר של האירוויזיון ה-48, והשנה יש בערך 17 שירים טובים (ישראל כמובן אינה כלולה ביניהם). בברכת מימונה מאושרת לכל, יניב.

יניב התעלת על עצמך!!!

הקלדת כל מחשבה שעברה לי בראש!!! אפילו הדפסתי להראות לשותפה שלי... (לא היה (C) לכן הרשתי לעצמי...)

סיכום מרשים.

אינני מחסידות התוכנית ולא מחסידות לובביץ. ואף איני צופה בה-אך מאוד נהניתי לקרא על מעללי הגיבורים. אני מבטיחה להמשיך לא לצפות ואתה המשך לעדכן אותנו.!!

i u

New member
בוא'נה יניב

אני חדשה בפורום הזה, ואחרי שקראתי את ההודעה שלך, בהחלט החלטתי ששווה היה להצטרף
מישהו מוכן להביר לי מה כרמן עושה שם? עם מי היא שוכבת? מה מה מה היא עושה בתוכנית? מימונה שמחה לכולם!

יניב בשבילך!

אפשר לנשום לרווחה: ישראל תשתתף באירוויזיון 2004 בעקבות החלטת איגוד השידור האירופי לשנות כמה מכללי התחרות עכשיו אתה יכול לנשום לרווחה ולהתחיל להתכונן לדיווחי אירוביזיון 2004

Yaniv-DC

New member
אויש, נו...

בעקבות החוקים החדשים כל מדינה שתרצה תוכל להשתתף. בינתיים כבר 37 מדינות אמרו שישתתפו. ואיך זה יקרה? האירוויזיון יפוצל לחצי גמר וגמר. 14 הראשונות (בתנאי שגרמניה, צרפת, אנגליה וספרד יכללו בהן. אם לא, אחת יורדת על כל אחת מהן שלא בתוך 14 הראשונות שכן הן משוריינות) מעפילות אוטומטית לגמר שיערך כרגיל ביום שבת. יום קודם לכן, ביום שישי, יערך "חצי הגמר" בהשתתפות כל המדינות שירצו להשתתף, כרגע מדובר ב-23. עשרת הראשונות יעפילו לגמר. כלומר, בהנחה שישראל מחוץ לטופ 14 השנה, מקומינו מובטח רק בחצי הגמר, וכדי להשתתף בגמר נצטרך לסיים בעשרת הגדולים.

לא נורא יניב..../images/Emo12.gif

תסתכל על הצד החיובי של הנושא. קודם כל זה יהיה ארוך יותר יהיה לך מותח יותר ולנו יהיו הרבה יותר דיווחים.

Yaniv-DC

New member
חדשות 5 של פוקס

בחדשות 5 בפוקס המקומית (וושינגטון, מרילנד, וירג'יניה) פורסמו תוצאות סקר של תושבי האיזור שנערך אתמול בשעות ההצבעה. התוצאות: קליי במקום הראשון, 35%. רובן שני עם 32% כרמן שלישית עם 15%. הוא סיכם ואמר - "תוכלו לראות הערב את ג'וש גרייסין מסיים את דרכו, אופס, סליחה, את התוצאות בשמונה וחצי".

iditbs

New member
אל תשכח לעדכן מי צדק,

לטובת אלה שהשכן חתך להם בטעות את החוט של הכבלים (באמת!) ואלה שעסוקים באכילת מופלטה בחגיגת המימונה. (אני מימונה על המופלטה)

iditbs

New member
אתה יכול גם את זה ובתנאי שזה יהיה

בנוסף לעדכון (פליזזז,
)

Yaniv-DC

New member
אין בעייה

אני אפילו עף למכון כושר עכשיו כדי להספיק לחזור בזמן

Yaniv-DC

New member
אמריקה שולחת הביתה את ...

כרמן. דווקא חבל, אחרי אתמול ג'וש היה מן הראוי שילך, But we always have next week.

למעלה