יש מישהו בבית???????

../images/Emo124.gifיש מישהו בבית???????

יו מה זה השיעמום איפה כולם? מוקדם כבר הלכתם לישון יאללה עורו התעוררו שבת שלום

מיקו 42

New member
שב"ש...../images/Emo67.gif

תשלחי להם ותראי איך הם יוצאים מהההההההההההררררררררררר מכלוף לא אוכל לוף

חחחחחחחחחחחחח מיקוקו../images/Emo24.gif

אם אני אשלח אליהם
מי יודע איך זה יגמר בסוף תגיד יש לי שאלה עליך
עובד?...... כי אם כן אז קח
תגיד מה ניראה לך שאני מרוקאית אלימה?...... לא ראית איך אני ממש שיא העדינות?......... <חחחחח תשתוק אני מכירה אותך בטח עכשיו אתה צוחק ואומר עלאאאק עדינה> חחחחחחחחחחחחחחחחח שבת שלום ומסור ד"ש חם חם לוהט ישר מהתנור לבני המשפחה ומחכה כבר לראותכם

מיקו 42

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ------עם "ן " בסוף-------

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח <עם סוף בסוף> לך תבין ראש של מרוקאית

הנה את חברתי../images/Emo24.gif

שלחתי לך שרשור ומקווה שזה יעזור וכולם יתעוררו אחרת עצביי יבערו

קרן אור לי.............../images/Emo24.gif

געגעתי מתוקה והגעתי לפה זאת הסיבה יאללה שיתעוררו כבר כולם לפני שקולי נדם ונאלם לא להתעצבן אחותי עצבים מתאימים רק למרוקאית שכמותי

קרן אור לי מתוקה../images/Emo24.gif

יאללה תתחילי במסיבה לכתוב ראיתי שאת יודעת נפלא אבל מה עם השירה?..

חייבת לספר לכם סיפור......

רוצים תקראו לא רוצים אז תקשיבו וגם אם את זה לא תרצו טוב אז פשוט תשקו ותפנימו
אז ככה נמאס כבר מהשביתות וזה לא חדש בגן של בני עובדים כרגיל רק אם יש אמא שמתנדבת להיות העוזרת וכרגיל בני הקטן שאני גנובה עליו ישר נידב אותי ..... אז יום חמישי לבשתי את הסינר והגעתי אל הגן רבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק אלוהיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםם אתם יודעים מה זה להיות עם 30 ילדיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וואללה שיגעו אותיייייייייייייייייייייייייייי לא ידעתי איך לברוח מהרגע שחזרתי כבר אין לי כח נפלתי למיטה ליומיים שינה אבל איך שהיתעוררתי וואי וואי וואי וואי וה וה וי וה לקחתי את הבן שלי דחוף לשיחה אמרתי לו בעדינות ת´שמע אמא כבר זקנה <32> בפעם הבאה תנדב רק את אבא שלך כי לי אין כבר כח ושלא נזכיר גם את המוח אני מקווה שהוא קלט כי היום שהוא הגיע הוא לי הודיע שהוא פשוט ממש מצטער ומרוב שהוא מצטער הוא נידב אותי לעוד יום אחר יש מישהי שאני יכולה לבוא להתחבא קצת אצלה לפני שאני מתחילה לעשות פה מתקפה
סתם כותבת ברגע של טירוף חחחחחחחחחחחחחחחח

מתוקה40

New member
../images/Emo6.gif חחחח, הזכרת לי......

את הבן שלי.....עד היום הוא מנדב אותי לטיולים, וכל מה שקשור בהורה מלווה.....לפעמים זה כיף, ברוב הפעמים זה ג´ננההההה...... אני לא רחוקה ממך, את מוזמנת....הדלת פתוחה....

קליאו - לשיר לך שיר../images/Emo168.gif

כי בנוסף לזה שאני יודעת לכתוב גם לשיר יודעת וזה טוב אזזזזזזזזזזזז אל תשני קליאולה רוצים אותך כאן בשורה לללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

יווווווו אני לא מאמינה מתוקה../images/Emo24.gif

נשמה שבת שלום לך מזמן לא ראיתי אותך מה המצפ?..... נו איך יצאו הקציצות של שבת?..

למעלה