יש לי שאלה...

lost in dreams

New member
../images/Emo124.gif יש לי שאלה...

שלום, קוראים לי עדי ואני בת 18. אני וחברה שלי רוצות ללכת למישהי/מישהו שקוראים את העתיד או עוסקים במאגיה וכישוף... לשתינו יש בעיות בחיים והיינו רוצות ללכת למישהו שקורא את העתיד... סתם כדי לנסות... יש למישהו פה המלצות???

DaniZisserman

New member
המלצה שלי: להמנע מכך...

את מניחה שהעתיד הוא קבוע וניתן לידיעה מראש. זה נכון רק באופן מוגבל ביותר, שכן אם היינו יודעים את כל ההשפעות המכאניות על פני תקופת זמן מסויימת - ניתן היה אמנם לחזות את העתיד בצורה מוגבלת. לכן, אגב, קל יותר לחזות עתיד של קבוצות גדולות של אוכלוסיה מאשר את עתידו של אדם בודד - מכיוון שהכוחות הפועלים לרוב ברורים יותר. בכל מקרה, רוב מי שעוסקים באופן מקצועי בתחום של "גילוי עתידות", ויהיה זה ע"י קריאה בקפה, קריאה בכף היד, אסטרולוגיה, נומרולוגיה, "כישוף", או כל דבר אחר, הם לרוב שרלטנים, חסרי אחריות, או במקרה הטוב אנשים אינטואיטיביים שנתונים באשליה עצמית. בעיות אישיות ניתן לפתור רק ע"י עבודה קשה, מאמץ מתמשך, ונכונות להקרבת קורבנות אישיים. רק מישהו שמכיר אותך היטב לאורך תקופת זמן סבירה יכול לתת לך עיצות מועילות כלשהן. דני

lost in dreams

New member
תודה על התגובה המופרטת...

אני די מסכימה איתך באופן כללי... גם אני לא כל כך מאמינה בדברים האלה... אבל אני יודעת שלפעמים יש אנשים שבאמת ניחנו בכישרון מדהים לחזות עתידות... ובגלל זה באתי לשאול אם מישהו פה מכיר אנשים כאלה...

Unblessed

New member
...

ואם לא היית נמנעת הייתי ממליצה על ארדן (אחד מחברי הפורום), אבל כרגע הוא בשרות צבאי (מסכן).

RainBird

New member
לא כלכך מסכן ../images/Emo6.gif כ-ל מה שעשיתי עד עכשיו היה לגלות את העתיד לאנשים בצבא. כי אני עובד רק 4 שעות ביום. פרחים בקנה ומכשפים בצריח

למעלה