יש!!! יש!!! יש!!!

• פותח הנושא kalm
  • פורסם בתאריך

רומי 007

New member
בשורות טובות באמת

כל הכבוד קרן. לא יודעת מה גרם לך בסוף לכיסה להריון - אולי הכל יחד? העיקר שהצלחת! שמרי על עצמך ובהצלחה

hagk

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שיהיה הריון קל ונעים מחגית וחגי

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מוקדם בבוקר קפצתי לפורום בציפיה להודעה החיובית שלך, ואכן התגשמו החלומות והציפיות. עברת דרך ארוכה ועכשיו יהיו לך 9 חודשים כיפיים ומלאי חוויות נעימות.

limordc

New member
הי קרן

והמון מזל טוב והצלחה בהמשך!! אני גם ירושלמית אז הסתקרנתי..- אצל איזה רופא טופלתם? פרטי? מיזו ברכה מזור, האם היא מטפלת רק בהידבקויות או סתם בחיזוק הרחם? איך מגיעים אליה וכמובן.. כמה משלמים? וסתם לחיזוק- כמה זמן אתם בטיפולים? ושוב- שיהיה הרבה אושר ומזל!! תודה מראש לימור

kalm

New member
יותר פרטים

היי לימור, אנסה להשלים את הסיפור שלנו. יש לנו תאומות מ-IVF לפני 6 שנים (שהיה ברמב"ם בחיפה). שה היה ה-IVF הראשון והיו תוצאות מדהימות - 39 ביציות, 28 הפריות עם ICSI. ד"א, הבנות הן תאומות זהות. הבנות נולדו עם תסמונת נדירה ועוד כמה פשלות קרו בדרך. בקיצור עברנו כמה שנים קשות ביותר, אז בכלל לא חשרנו לטיפולים. היום, מירי מתפקדת בתחום ממוצע-נמוך וללאה יש פיגור קשה והיא נכה 100%. לפני שעברנו לירושלים באמצע 2000, עשינו החזרה אחת באלישע שלא הצליחה. בחצי שנה האחרונה. עשינו 3 החזרות בהר הצופים - חודש כן, חודש לא. לא עשינו את זה עם רופא פרטי אבל היינו צריכים לשלם כמעט 3000 ש"ח כל פעם כי כבר יש לנו שני ילדים ומכבי זהב לא מכסים עם הבעיה היתי ידועה בזמן ההצטרפות. לגבי ברכה מזור, תראי את התגובה שלי ל-kasa. אז הצלחנו של ההחזרה הרביעית. בהצלחה לך, קרן

saga

New member
איזה יופי../images/Emo6.gif

שיהיה לך הריון קל, תקין ומושלם והרבה הרבה מזל טוב

נוג

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif|ח

מצטרפת ליש!!!!!!!!!!

איזה יופי (אפילו שידעתי
אני מה זה מתרגשת , ובכלל איזה שבוע מקסים של הריונות כל הפורום מלא
ו
, ממש תענוג . בטא מצוינת , מענין מה זה מעיד ? את התשובה נדע בעוד שבועיים בערך, ב"ה. תהני מכל רגע , אני מה זה שמחה בשבילך .

venus13

New member
לחיי המוקפאים המשתרשים ../images/Emo48.gif../images/Emo140.gif

בזמן האחרון השתרשות מוקפאים הוא האופנה האחרונה כאן הבטא הגבוהה לא בהכרח מצביעה על ריבוי עוברים חכי ל US - שבוע 5 6 - שם יראו כמה שקי הריון יש שיהיה לך הריון קל ותקין ונוס

למעלה