יש!!! יש!!! יש!!!

• פותח הנושא kalm
  • פורסם בתאריך

kalm

New member
../images/Emo124.gif יש!!! יש!!! יש!!!

לא עדכנתי אתכם אתמול כי היינו בטיול וחתונה בצפון. אז, לפי הכותרת, אני בהריון!!! ביום ראשון, לא יכולתי להתאפק אז קניתי ערכה ביתית ואחרי חמש דקות שישבתי מול השעון, נכנסתי לראות את התוצאה והיו שני קווים ברורים. בכיתי כאילו שהיה שלילי. כל כך התרגשתי. אתמול בבדיקת דם לבטא, יצא, חכו..., 314. הבדיקה היתה 14 יום אחרי החזרה של מוקפאים (3) שהיו בני יומיים - זאת אומרת 16 יום אחרי הפריה. מישהו יודע מה זה אומר לגבי תאומים? אני מאד רוצה אחד/אחת, אבל מישבא, ברוך הבא! למרות שזה עדיין ראשוני, אנו מאד מתרגשים. כמעט לא אמרנו לאף אחד. אז, מה היה שונה החודש, אחרי 3 כשלונות? 1) הייתי בחודש טיפול אצל ברכה מזור להוריד הידבקויות ברחם. 2) התפללתי בכותל אחרי שנתיים שלא הייתי שם - אני ירושלמית. 3) ידענו שהטיפול הזה הוא האחרון. נגמרו המוקפאים ואין לנו כסף או כוחות לעשות הכל החדש. הייתי במצב רוח מאד פטליסטית. אז, נועם, את יכולה לשים
על מוקפאים רדומים (6 שנים), ברכה מזור, ומה שאת רוצה. אני מאחלת לכ-ו-ל-ם שיכנסו להריון מהר מהר. מאד חיזקתם אותי בחצי שנה האחרונה. אני מתנצלת שלא כל כך נתתי תמיכה כמו שקיבלתי. תדעו שחשבתי על כולכם הרבה ואמשיך לעשות את זה. אז תודה רבה רבה, קרן

פפושקי

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif יששששששששששש!

יו, איזה כיף לראות הודעה אחרי הודעה! אדיר אדיר אדיר. לא יאומן. כנראה שפשוט הזמנתם את ההריון הזה באופטימיות ובנחישות שלכם. איזה מעודד לשמוע שאחרי כ"כ הרבה זמן וטיפולים יש סוף סוף תוצאות. אני מאחלת לכם הריון קל נעים ומשעמם. נשיקות פפושקי

orp

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifאיזה יופי איזה כיף|בלון

neta2

New member
ווואו, עוד אחד הבוקר איזה כיף|חיבוק

מזל-טוב קרן, נשמע אחלה בטא!! שיהיה לכם הריון מקסים, ומשעמם... שמחים להפטר מעוד אחת
מזל-טוב נטע

ronylew

New member
איזה יופי מזל טוב../images/Emo65.gif

מזל טוב המון המון הצלחה איזה יופי של חדשות שיהיו 9 חודשים כייפים רוני

kasa

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif

זו כבר פעם שניה השבוע שאני שומעת על הריון שהצליח כי היתה החלטה ש"הפעם זה יצליח. נקודה
" - אבל - ממש החלטה כזאת. אולי בכל-זאת יש משהו בפסיכולוגיה הזאת... בכל אופן, שיהיה לך קל וכייפי, ומהנה.

עמית@

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif

מזל טוב.. אי אפשר לדעת לפי הבטא, הבטא שלי היתה זהה בדיוק ביום ה13 והתחיל בתור שניים ונשאר אחד. כל הכבוד למוקפאים הרדומים

kasa

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif

זו כבר פעם שניה השבוע שאני שומעת על הריון שהצליח כי היתה החלטה ש"הפעם זה יצליח. נקודה
" - אבל - ממש החלטה כזאת, לאחר כמה כשלונות. אולי בכל-זאת יש משהו בפסיכולוגיה הזאת... בכל אופן, שיהיה לך קל וכייפי, ומהנה.
מי זו ברכה מזור ???

kalm

New member
ברכב מזור

קודם כל ממש תודה לכל האיחולים. שנינו עדיין בעננים. כמה אנשים ביקשו מידע על ברכה מזור. ברכה מטפלת ברפואה משלימה תימנית. היא עובדת מביתה בירושלים ומעוד מקום בתל אביב. היא מטפלת דרך מסג´ (שיכול לכאוב), תמציות, עדים, אמבטיות/מעיינות חמות, דיקור סיני, וויטמינים וכמה דברים אחרים. היא מטפלת בכל מיני בעיות פוריות אצל האישה וגם הגבר. הטיפולים וגם החומרים הדרושים לא זולים בכלל, אבל לפחות אצלי התוצאות היו שוות כל אגורה. שלחתי הודעה לפני חודש וחצי על קורס שהיא מדריכה בספטמבר. אחפס אותה ואצרף אותה פה. בינתיים, תוכלו להסתכל על הלינק למטה. אם מישהי רוצה יותר מידע, תשלחו לי מסר ואשלח את הטלפון שלי. הלאווי שלא היינו צריכים את כל הטיפולים האלו. קרן

קייצית

New member
קקקקקרררררןןןןןן !!! איזה יופי ../images/Emo6.gif|

מזל טוב, מזל טוב , מזל טוב איזה יופי, הרבה הצלחה קרן להריון קל ומשעמם !!!

Anu

New member
מזל טוב!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo42.gif

לילךפ

New member
ידעתי ידעתי../images/Emo49.gifובהצלחה בהריון

היתה לי הרגשה אתמול חשבתי עליך וחיכיתי שתבשרי כבר את התשובה המון המון מזל טוב שיהיה לך הריון קל ונעים שיגדל ויכפיל ויהיה לך תינוק מקסים או שניים מה שתרצו ותשגרי לי קצת אבקת הריון להצלחה ביום חמישי בשאיבה מזל טוב אוהבת לילך

kalm

New member
שולחת אבקת הריון לכולן

לילך, בהצלחה עם השאיבה, ההחזרה וכמובן 9 החודשים של ההריוןת בע"ה. קרן

למעלה