יש גלים אז יאאלה רוצו לים, אני היום אוותר על הים יש לי ללמוד. תהנו ,ואגב הים עולה.
B b m x New member 9/5/05 #1 ../images/Emo124.gifיש גלים../images/Emo70.gif אז יאאלה רוצו לים, אני היום אוותר על הים יש לי ללמוד. תהנו ,ואגב הים עולה.
../images/Emo124.gifיש גלים../images/Emo70.gif אז יאאלה רוצו לים, אני היום אוותר על הים יש לי ללמוד. תהנו ,ואגב הים עולה.
T TiPx1 New member 9/5/05 #2 אוףף אני חייב לסיים את כל השיעורים עכשיו כדי שמחר אני יצליח להגיע לים!! בא לי כבררר לגלושששששששש
B b m x New member 9/5/05 #3 יזה ים יש../images/Emo2.gif עכשיו חזרתי ,חזרתי מוקדם כי מחר יש לי בגרות וצריך להתחיל ללמוד מתישהו בכל אופן מחר אולי יהיה גלים .
יזה ים יש../images/Emo2.gif עכשיו חזרתי ,חזרתי מוקדם כי מחר יש לי בגרות וצריך להתחיל ללמוד מתישהו בכל אופן מחר אולי יהיה גלים .
ה הגולש מהקריות New member 10/5/05 #11 היום בבקדור מ-10 עד 12 היה חזק ואחרי זה בקריות היה יותר גבוה וניכנסה קצת רוח
1 177לירון New member 10/5/05 #12 אצלנו היה בסט רק ... הגל לא היה הכי מסודר אבל אחריי המיתון של הים השקט זה היה שווה מי שגלש אצלנו בדרופ נהנה
אצלנו היה בסט רק ... הגל לא היה הכי מסודר אבל אחריי המיתון של הים השקט זה היה שווה מי שגלש אצלנו בדרופ נהנה
ד דני ביהרי New member 10/5/05 #13 בריפים היה בן זונה חבל על הזמן מטר וחצי מסודר, חזק עם קירות בטון, אוי כמה מים שאני אכלתי. שעות אח''כ נזל לי מים מהאף. הקיצר נהניתי פחד, הלואי שיהיה קיץ עם גלים כאלה
בריפים היה בן זונה חבל על הזמן מטר וחצי מסודר, חזק עם קירות בטון, אוי כמה מים שאני אכלתי. שעות אח''כ נזל לי מים מהאף. הקיצר נהניתי פחד, הלואי שיהיה קיץ עם גלים כאלה
L longboard jo New member 10/5/05 #14 זה יוסי עם הלונג בורד הריף אתמול היה חלום אני לא יודע מי אתה אבל אני יודע שנהנתה
ד דני ביהרי New member 12/5/05 #15 רגע, לונג או פאן אם זה הפאן הצהוב שגלש לידי אז אהלן, ואם זה הלונג עם המראה הספרדי והשפם, אז לא ראיתי אותך.
רגע, לונג או פאן אם זה הפאן הצהוב שגלש לידי אז אהלן, ואם זה הלונג עם המראה הספרדי והשפם, אז לא ראיתי אותך.