יום שני

שני

היה מבחן בתנ"ך, אני אקבל פחות מ90, בטוח. אני מקווה שלא פחות מ80
מחר טיול שנתי, אמור להיות אחד הכיפיים!
ואנשים, למה לספור ימים לחנוכה? חנוכה זה חופש קצר, אסור לבנות עליו!!! אתם תחכו לחופש הזה כל כך, ובסוף הוא יעבור בשניה. חכו כל שבוע ליום שבת

How I Disappear

New member
אני מחכה ליום שישי כל שבוע כי אנלא לומד ביום

שישי וזה ממש יותר כיף זה נותן מנוחה כזאת של ממש

התחיל ממש טוב ונגמר גרוע =\

אין לי כוח לפרט... וממש קודר בחוץ וקררר ואני אוהבת שקר אבל זה ממש מדכא..

יום מעייף

שעתיים ביולוגיה- ישנתי והתעוררתי רק ל10 דקות אחרונות לבוחן שעתיים מת' היה מורה מחליפה אז הברזנו שעתיים אזרחות- ישנתי D: שעתיים אנגלית- ישנתי! אני חייבת להפסיק לישון בשיעורים!

גאולונת

New member
57 ימים זה...

כל כך הרבה!!!
יום שני:
היה היום מבחן בתולדות האומנות.
הלך סבבה.
חוץ משאלה אחת
קרה היום משהו ממש לא נעים.
השתחררנו שעה קודם בגלל ההתרמות של"הקש בדלת".
גשם... איזה?! מ-ב-ו-ל!
אני מטורפת על הריח הזה!

Ditz 93

New member
סבבה D:

הוא אמר לי משהו ממש חמוד
הייתי אמורה להתרים היום.
אבל ביטלו ת'התרמה לכיתה שלי, בגלל שיש לנו מבחן מחר.
ושיחררו אותנו שעתיים לפני הזמן.
מחר יש לי מבחן במת', 5 יח' X_X;
קיבלתי 100 בהגשה של בעיות מהבגרות בפיסיקה.
ו-85 במבחן בפיסיקה

DevilGirl92

New member
הממ.

12 וחצי כל יום שני זה כיף. הלוואי שזה היה ככה כל יום. היום גיליתי שאני יודעת אנגלית יותר טוב מהמורה (וזה לא כי אני עד כדי כך מבריקה, אלא משום שהיא גרועה) לכן צריך להתאמץ לבד בבית אם אני רוצה להתקדם ברמה. 5 יח' במת' יהיו כנראה עד סוף השנה כי זה במילא אותו חומר, ואח"כ כבר נלך ל4. הממ. חופש

hadarinke

New member
ייבוש ייבוש ייבוש

חוץ מזה שבאתי עם בגדים קצרים- מי יכול לסבול 4 שעות הסטוריה ו3 שעות ביולוגיה?! סיוט של החיים! עכשיו יש לי שעה לסיים עם העבודה בלשון, ולסכם אותה טוב טוב. אחר כך קפה ג'ו עם ניצניצ מתוקתי

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo3.gif

שעה ראשונה: ביולוגיה, הידד לדיפוזיה
שעה שנייה: מעבדת פיזיקה, הידד לאורות
ניסויים הזויים שעה שלישית: לשון שעה רביעית: ערבית בקרוב מתחילים תורנויות ניקיון
אז אני וחבר הלכנו לזאת שמארגנת כדי לבקש (המחנכת מינתה אותה
) להיות ביחד, אז היא אמרה בסדר, ויותר מאוחר כשבאנו שוב כדי להזכיר לה היא אמרה שהיא כבר מסרה את זה ושנלך לבקש מהמחנכת עמה
אלוהים יודע איפה נמצא את המחנכת עכשיו מחר מבחן במת'

How I Disappear

New member
ישששש אני עובר כיתה !!!!

בגלל כל השינויים שיש לכל השכבה אז אני ועוד כמה ילדים עוברים לי'3 ! שעה ראשונה לא למדנו, התחלנו שעה שניה שעה שניה אנגלית, בדקנו שיעורים . . . שעה שלישית מערכות ספרתיות, עשינו תרגילים מוזרים בשערים לוגים שעה רביעית פיזיקה, פתרנו תרגילים שעה חמישית פיזיקה, פתרנו תרגילים שעה שישית פיזיקה, פתרנו תרגילים שעה שביעית מתמטיקה סתם תרגול ..

פחח.../images/Emo203.gif

שעה ראשונהשנייה- יהדות כתרבות. חה, הוא חושב שהוא מצחיק. חה, הוא לא. חה, קיבלתי 100 בבוחן. שעה שלישיתרביעית- שעתיים חופשיות במקום אנגלית, הייתי עם חברות בקופי בין ושתיתי אייסבלנדד ווניל טהור, כי לא היה שוקולד, כי יש בעיות בנמל או משו :S אבל היה מצחיק! XD שעה חמישית- ספרות. לא היה משו מעניין. שעה שישית- ספורט. אז בעקרון בגלל שירד גשם והאולם היה תפוס ואסור לנו להיות בחדר כושר לפני שמביאים אישורים מהרופא, הלכנו הבייתה.
יום מבוזבז במיוחד אבל בחפיף. אחר כך גיליתי שהאמפי התקלקל (בגללי כנראה XD) אז לקחתי אותו לבאג עזריאלי לתיקון, ואז הלכתי לספרייה לקחת ספר שביקשתי שישמרו לי.. ועכשיו אני אורזת לטיול השנתי מחר! יהיה כיף, אני מקווה D:

ShirBesser

New member
לא ישנתי גם אתמול בלילה ../images/Emo7.gif

אעאעאעעא אני טסה ללונדון בחנוכה (כריסמס שלהם) אולי.. D:

למעלה