יום הולדת

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
../images/Emo124.gif יום הולדת ../images/Emo49.gif

רק רציתי לאחל מזל טוב לרן שחוגג היום יומולדת 16 עד 100 כמו 20, הרבה בריאות, אושר ואהבה

../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifמזל טוב!../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

שתזכה לחיים ארוכים ומאושרים! (אוף אני רציתי להיות הראשונה שכותבת מזל טוב!)

booly16

New member
מזל טוב אחי! :)

תעשה מה בראש שלך ואל תתן לאף אחד לקחת את החופש שלך ;) תהנה מהחיים והמון אהבה :) ממני והתאומים ;)

sHotZy M

New member
../images/Emo49.gifמזל טוב רנושקה!!!!!!!!!!!!

שתגשים את כל החלומות הכי כמוסים וגדולים שלך ותדע שהשמיים הם לא הגבול ושכל חייך יהיו עטופים בפאנן ואל תשכח לחייך כל הזמן!

תודה לכולכם!!! ../images/Emo9.gif

תהיו בריאים!!!! אני עושה חפלה בדואית בחצר חחח : ) הרמתי צליה, וזה הולך להיות כמו צ'אי שופ רק בלי נרגילות
, בכל זאת בבית... בכל אופן, אתם כבר יכולים לנחש איזה מוזיקה תככב במאהל שלי!!!
יי!! יום טוב לכולם!

nawa

New member
יש פיתה דרוזית/בדואית ??

ואללה בכיף הייתי בא, אבל אנחנו קצת רחוקים ככה ש...

nawa

New member
ואללה, אני מת על הפיתות האלה !

מתי עושים מפגש ואתה מביא כמה פיתות ???

תתתמר

New member
ררררררןןןןןןןןן המון המון מזל טובבב

::) יומולדת שמייח בייביי.....!!!

רנוששששששששששש

ראסטפרי מטורף וקטין שלי!!! הכי מזל טובבבבבבבב!!!!!!! עד 120000 ושיהיה לך רק כיף בחיים! תעשה שטויות, תבלה, תהנה. תצחק. תשתולל (בכפר?) , תאהב, תקפוץ, תרקוד ותהיה מטורף כמו שאתה!....ותזכור שתמיד אנחנו אוהבים אותך!!! כפרע עליך ...עיוני!!! =) הכי מזל טוב! וממני אליך...השיר מוקדש לך... זה היום לחלום נתגנב ביחד it's a celebration זה בא לי פעם בשנה. happy birthday to you חלומות יתגשמו אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר happy birthday to you שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר. =)))) ואפרופו אורווזיון- אנחנו השנה לא באורוויזיון!!!! דויד דאור לא עלה לשלב הגמר!!!!!!!!!!! =( כמה עצוב... =/

../images/Emo110.gifמזל טוווווווווווווווווווופ

והמוןןןןןןןן אושר
עושר
יושר
<---- עכשיו לי תשמח^_~ וכושר
תמשיך להיות בפורום ולתרום לו המונמון, מה היינו עושים בלעדיך? וזהו..יומולדת שמח^_^

למעלה