אתה יודע מה?
מה אתה כל כך מתפלא שמדברים אליך ככה, אה? "דן: ראש קטן, ילד מפונק, כמו שתמיד חשבתי שהוא יגיע רחוק גם כך תמיד ידעתי שלא בזכות עצמו כי ככה זה כשאתה נולד עם כפית זהב. שחצן בלתי נלעה, דוחה וטיפש, כמו ללונדון, גם במשחק הגיע רחוק בעזרתה של ההפקה, הכושי עשה את שלו, אפשר עכשיו להשפיל אותו ולזרוק אותו לכלבים, לתרנגולות או לויקה הפוסתמה. יש צורות להפסיד משחק, גמר או תחרות בכלל, דן הטיפש לא רק הפסיד, גם מושפל, אם יתנו לאנשים להכנס לנוקיה עם אבנים הקהל היה לא רק שורק לו בוז, גם היו זורקים עליו אבנים." "נעמה: היא תגיד שלא פייר, תתבכיין ויתנו לה את התואר סגנית, היא הושפלה ע"י נעם בפרק האחרון והיא כ"כ לא חכמה שלא שמה לב לתרגיל המבריק של נעם או של ההפקה, לא משנה במקרה הזה. אי אפשר לנצח במשחק עם תכונות אופי כמו שלה, כמה כבר אפשר לוותר למישהו? למה שיתנו לנצח למישהי שהיגיעה לגמר בזכות נעם שנתן לה את הכרטיס בחינם? איזו מצחיקה היא היתה כשאמרה " אני לא רוצה, אני רוצה להלחם" זה הזכיר לי את כל הפעמים שעשתה הצגות כ"כ פטתיות כמו "מה זה קפה לעומת הילד שלי?" חבל שהיא תתפוס מקום בגמר שהיתה יכולה לתפוס מישהי כמו ורה למשל שגם יותר יפה, יותר מייצגת, יותר חזקה, יותר ישרה וכמובן הרבה יותר ראויה. היא תשאר השמעון פרס של התחרות." אתה יודע שיש הרבה שאוהבים מאוד את נעמה ודן, ואתה מצפה שאחרי אמרות כאלה תקבל תגובה טובה??? לא!!!!!!!!