יאלה בלאגן

סיו והעדר?

אתה יכול להגיד על סיו מה שאתה רוצה, אבל להגיד עליה שהיא משנה את דעתה לפי הלכי הרוח בפורום זאת הגזמה פראית. את סיו את מעריך ומעריץ בגלל תכונה אחת טובה שלה: עמידה על שלה ואי התקפלות לכיוון העדר. אתה לא יודע כמה עלבונות היא ספגה בהתחלה על תמיכתה בדן, כמה קיתונות של בוז היא ספגה, כמה שרשורים נגדה, אבל היא לא נבהלה, ולא התקפלה ולא הלכה אחרי העדר ולא שינתה את דעתה. היא תשארה עקבית מאז ומתמיד בתמיכתה בדן. אז להגיד עליה שהיא הולכת לכיוון שהעדר הולך אליו זה הדבר הכי לא נכון לעשות. מת לגלוש2 (שלא יתן לאף אחד פה לפגוע בנסיכת הפורום).

switzland

New member
מי שנסחף נראה לי זאת את

חכם, חזק, הגיע בזכות עצמו להרבה דברים. להיות כן עם עצמך לא תמיד זה בסדר, אתה רוצח ואתה מאנין שמה שעשית עדיין זה בסדר, אז אתה כן עם עצמך אבל עדיין לא עושה את המעשה לבסדר. לא מפתיע אותי שבשבילך הוא המנצח, אני גם יודע שכשנעם יקבל את המיליון, נעמה את המקום השני ודן את שריקות הבוז מהקהל את תבואי ותגידי שמחאו לו כפיים ושהמיליון בעצם זה של דן שתרם לנעם. לפעמים הפנטיות מוריד מערך הדברים שאת כותבת, עושים אותם לא אמינים עד מצחיקים. זה משעמם לקרוא כבר את התגובות שלך כי אין שום חידוש, לא משנה מה, ואם קרא שבפרק אחד יצא לך חצי מילה לא טובה אז למחרת את מתנצלת ומוחקת את מה שאמרת ... לא יודע, אני די מאוכזב ממך אבל לא יותר מזה. אני מחבב אותך אבל אני לא נהנה ממה שאת כותבת.

l סיו l

New member
אם התגובות משעממות,פשוט אל תקרא אותן.

זוהי דעתי,אני כותבת את מה שאני חושבת ואם כל הכבוד,התגובות שלך לא יותר טובות. בכל מקרה,אני בעד דן,תומכת בדן,אוהבת את דן,תקרא לזה איך שבא לך,וזה לא ישתנה בכלל רגע קטן של אכזבה מימנו,הוא עשה שטויות בתוכנית אבל בשבילי הוא מקום ראשון,לא מעניין אותי מה אתה חושב עליי,זה הדבר האחרון שאני שמעניין אותי כרגע,עכשיו יש לי מתכונת בקרוב אז שלום להתראות,ואני זאת שמאוכזבת ממך רק שתדע לך!.

זיבי

אתה כל כך טיפש שבא לי למות. מה אתה תוקע פה את וורה? מה היא קשורה? כל מה שהיא עשתה בתוכנית זה רק לקשקש במוח עם הרואי האידוטי הזה שלה.. נעמה צריכה לזכות כי היא השורדת! לא מענין אותי מה תגיד. אתה אומר שבגלל שהיא רגישה יותר מהאחרים אז היא מתבכיינת. פאתט. נעמה היא השורדת של המשחק הזה. שלא כמו דן הטיפש, נעמה שרדה את המשחק בלי אף חסיונות (חוץ מבפרק האחרון) והגיעה עד לגמר. לא יודע מה איתם, אבל לדעתי זאת הישרדות. אגב, אם נועם יזכה, זה יספק אותי קצת
כפרעליו, נתן לנעמה חסינות!

JoNy Boi

New member
../images/Emo45.gif זה או נעמה או נועם

ואתם קולטים שאם נגיד מושיק מחליט להצביע לנעמה, מכיוון שיש לו מן כוח כפול (גיא עושה בדיוק מה שהוא אומר) אז נעמה לוקחת בענק! מקווה שמושיק יעשה את הצעד הנכון :)

NP16

New member
נראה לי שגם עידן ילך איתו..רק שיעשה את זה!%$*

switzland

New member
מקבל מה שאתה אומר חוץ

מהטענה שאני כל כך טיפש. את יכול לא לקבל מה שאני כותב אבל לא להעליב.

לא רק שאני לא מקבל

כל פעם שאני רואה תגובה כמו שלך זה מתריף אותי וסליחה אם נעלבת.

JoNy Boi

New member
אתה יודע מה?

מה אתה כל כך מתפלא שמדברים אליך ככה, אה? "דן: ראש קטן, ילד מפונק, כמו שתמיד חשבתי שהוא יגיע רחוק גם כך תמיד ידעתי שלא בזכות עצמו כי ככה זה כשאתה נולד עם כפית זהב. שחצן בלתי נלעה, דוחה וטיפש, כמו ללונדון, גם במשחק הגיע רחוק בעזרתה של ההפקה, הכושי עשה את שלו, אפשר עכשיו להשפיל אותו ולזרוק אותו לכלבים, לתרנגולות או לויקה הפוסתמה. יש צורות להפסיד משחק, גמר או תחרות בכלל, דן הטיפש לא רק הפסיד, גם מושפל, אם יתנו לאנשים להכנס לנוקיה עם אבנים הקהל היה לא רק שורק לו בוז, גם היו זורקים עליו אבנים." "נעמה: היא תגיד שלא פייר, תתבכיין ויתנו לה את התואר סגנית, היא הושפלה ע"י נעם בפרק האחרון והיא כ"כ לא חכמה שלא שמה לב לתרגיל המבריק של נעם או של ההפקה, לא משנה במקרה הזה. אי אפשר לנצח במשחק עם תכונות אופי כמו שלה, כמה כבר אפשר לוותר למישהו? למה שיתנו לנצח למישהי שהיגיעה לגמר בזכות נעם שנתן לה את הכרטיס בחינם? איזו מצחיקה היא היתה כשאמרה " אני לא רוצה, אני רוצה להלחם" זה הזכיר לי את כל הפעמים שעשתה הצגות כ"כ פטתיות כמו "מה זה קפה לעומת הילד שלי?" חבל שהיא תתפוס מקום בגמר שהיתה יכולה לתפוס מישהי כמו ורה למשל שגם יותר יפה, יותר מייצגת, יותר חזקה, יותר ישרה וכמובן הרבה יותר ראויה. היא תשאר השמעון פרס של התחרות." אתה יודע שיש הרבה שאוהבים מאוד את נעמה ודן, ואתה מצפה שאחרי אמרות כאלה תקבל תגובה טובה??? לא!!!!!!!!

Word Up

New member
למה שמרינה תצביע לנעמה?

זה ברור שנעמה הצביעה למרינה במועצת שבט האחרונה,אז למה שהיא תבחר בה לזכות?

NP16

New member
מה הקשר?

אם יש דבר אחד שהוא בטוח שיהיה בהצבעה של הגמר זה זה. אתה חושב שמרינה לא תבין אם נעמה תבחר לא להדיח את הבחור שהרגע נתן לה חסינות? הן עדיין חברות וזה רק משחק.

../images/Emo207.gif תראו איזה מלך ../images/Emo47.gif בחורה מכל צד ../images/Emo6.gif

כמט כל הפרקים במבצע בVOD של במקום 5 שח' -1 שח' אז ראיתי קצת תי'שנים
לפי ההדחה של סיון

למעלה