יאלה בלאגן

switzland

New member
../images/Emo124.gifיאלה בלאגן

מה זה השקט הזה בפורום? שכחנו שעוד כמה ימים הגמר? לא מקובל שיהיה כזה שקט בשבוע הכי קריטי מבחינת התכנית (אחרי הפרק של הריקודים כמובן). נעם הולך לזכות בפרס אחרי שיקבל את הקולות של מושיק, ורה, ליה, גיא, עידן, משה, שחר ויעל מרינה כנראה תצביע לנעמה אחרי שיש לנו זוכה בוא נגלה למה הוא בעצם זכה או למה בעצם דן ונעמה הפסידו. דן: ראש קטן, ילד מפונק, כמו שתמיד חשבתי שהוא יגיע רחוק גם כך תמיד ידעתי שלא בזכות עצמו כי ככה זה כשאתה נולד עם כפית זהב. שחצן בלתי נלעה, דוחה וטיפש, כמו ללונדון, גם במשחק הגיע רחוק בעזרתה של ההפקה, הכושי עשה את שלו, אפשר עכשיו להשפיל אותו ולזרוק אותו לכלבים, לתרנגולות או לויקה הפוסתמה. יש צורות להפסיד משחק, גמר או תחרות בכלל, דן הטיפש לא רק הפסיד, גם מושפל, אם יתנו לאנשים להכנס לנוקיה עם אבנים הקהל היה לא רק שורק לו בוז, גם היו זורקים עליו אבנים. נעמה: היא תגיד שלא פייר, תתבכיין ויתנו לה את התואר סגנית, היא הושפלה ע"י נעם בפרק האחרון והיא כ"כ לא חכמה שלא שמה לב לתרגיל המבריק של נעם או של ההפקה, לא משנה במקרה הזה. אי אפשר לנצח במשחק עם תכונות אופי כמו שלה, כמה כבר אפשר לוותר למישהו? למה שיתנו לנצח למישהי שהיגיעה לגמר בזכות נעם שנתן לה את הכרטיס בחינם? איזו מצחיקה היא היתה כשאמרה " אני לא רוצה, אני רוצה להלחם" זה הזכיר לי את כל הפעמים שעשתה הצגות כ"כ פטתיות כמו "מה זה קפה לעומת הילד שלי?" חבל שהיא תתפוס מקום בגמר שהיתה יכולה לתפוס מישהי כמו ורה למשל שגם יותר יפה, יותר מייצגת, יותר חזקה, יותר ישרה וכמובן הרבה יותר ראויה. היא תשאר השמעון פרס של התחרות. נעם: התחת של נעם שיחק הפעם ונתן לו מיליון שקל. לבן אדם היה מזל שהיה ברגע הנכון ובמקום הנכון אבל לא רק. להיות בתחרות מול טיפשים כמו נעמה או דן, לנצח אסטרטגים (עלק) ברמות שלהם שלא חושבים שני צעדים קדימה זאת לא חוכמה גדולה אבל הוא היה צריך לא רק להיות הוא עצמו, ביישן, חתיך, חמוד, מתוק ... הוא נזקק לטיפת שכל ולדעתי הוא השורד הטוב ביותר. נעם הוכיח לכווווווולם שאפשר גם להיות ראוי כשאתה נולדת בג'יברו, לא רק שאפשר, גם תיקח את המיליון בסוף. נעם הוכיח שלנצח צריך גם לדעת, להפסיד צריך לדעת והחשוב לפעמים לא התוצאה כי אן הדרך. וזה מה שעשה את ההבדל בינו לבין נעמה ודן הטיפשים.

ishba

New member
גם אני חושב שדן טיפש

כשאתה אומר שהוא לא ידע לנצח או לא ידע להסביר זה באמת קרה ככה. כשאנשים הפסידו לנעם באי המתים הם גם עפו הביתה סופית וגם איחלו לו בהצלחה, חיבוקים ונשיקות (ישנה אחת שאפילו ביקשה להשאר כל הלילה איתו), זה ברור שלא היה קורה עם דן היה מנצח או מפסיד שם על האי. נעם ידע לנצח וידע להפסיד. לדעת לנצח זה לבוא ליריב ולברך אותו, זה להוכיח שאתה ראוי לנצח (הוא הוכיח נגד נעמה שהוא הזוכה היחיד שנשאר על קרש אחד), זה לא לצחוק על המפסיד, לא בפנים ובמיוחד לא נול המצלמות בסתר. ולגבי הפסדים כנ"ל, לפרגן למנצח, להסביר למה אתה נכשלת ולא למה ההוא ניצח וכו' ... הדן הטיפש והלא חכם הזה יילך בלי כלום חומרי ובלי כלום רגשי (או קיי, יש כאן בפורום 2 נשים שיצעקו שהוא המלך), הוא יזכר כיותר מטומטם ממשה, כפחות יפה מעומר, כיותר לוזר מנעמה, כפחות אסטרטג מיואב, כיותר אבלה מסיוון וכפחות חכם מויקה, זו האמת.

NP16

New member
משה ויעל מצביעים לנעמה,רד מזה.

אני גם חושב שהיא הייתה צריכה ל'תת את השרשרת חזרה ,אבל בכל מקרה המושבעים מעדיפים אותה על מרינה אז מה זה חשוב? הדרך היחידה שמרינה הייתה עולה לגמר זה שדן יהיה מועמד להדחה. אבל בעקרון אתה צודק ונעם ינצח. (אבל הוא לא היה צריך שום שכל בשביל זה,גם לא טיפה, הוא היה מנצח גם בלי להעביר שרשרת לנעמה או בלי לקבל אותה מתחלתחילה)

l סיו l

New member
יעל תצביע לנעם,אין על זה וויכוח אפילו../images/Emo6.gif

הרי זה כ"כ ברור לעין...לא צריך להסביר אפילו גם למה יעל תצביע לו,היא פשוט תצביע לו, זה באמת נראה לך הגיוני שאחרי כל מה שקרה בינהם,ועם כל הערצה של יעל היא לא תצביע לנעם?,מגוחך לא?

JoNy Boi

New member
סיו,

למקרה שאת לא יודעת, נעמה ויעל חברות הכי טובות. נועם עבר לרונה לי. יעל is angry

יעל אמרה לנעמה..

שאם היא עפה(כשהם נשארו חמישה) היא לא תצביע לה, אבל מאז עבר מלא זמן.. אז הכל יכול להיות.

חכה תבוא סיו תקרע אותך

בטח היא עושה שיעורים עכשיו, אז יש לך מזל. חכה חכה מה יקרה לך כשהיא תקרא את ההודעה שלך. לא מקנא בך בכלל

JoNy Boi

New member
../images/Emo6.gif הוא סתם מחפש צומי

הוא עושה את זה בכוונה

זה נכון לגבי התשומי, אבל למען הפורום

הוא כותב בהתחלה שהכל שקט ומנסה בסגנון שלו לעורר טיפה את הגולשים. חוץ מזה הוא צודק בכל מה שקשור לנעמה, דן ונעם. וסיו לא תרד על השווצרי כי הם לא יורדים אחד על השני, רק עינייני.

l סיו l

New member
חח אני רק מביעה דעה,לא קורעת אף אחד../images/Emo6.gif

תקרא את התגובה שלי,תקראו כולכם

adicto

New member
דן אולי טיפש אבל תחמן, הוא הבטיח

לתרום חצי מהפרס (חצי מיליון שקל) לילדים בסיכון.

מסכנים הידלים ../images/Emo7.gif

הוא עובד גם עליהם בתרגילים שלו. קודם כל כי הוא יודע שאין לו סיכויים ודבר שני כי אני לא אתפלא אם הוא זוכה ומחליט לא לתת כלום. ודרך אגב, מחר יש כתבה ברייטינג ובה כל המושבעים יורדים על ההפקה, נקרה לי שמצטטים שם הרבה דברים שיהיה מעניין לשמוע.

l סיו l

New member
תגיד,אתה לא חושב שקצת נסחפת בקשר לדן?!

אוקי אני אשתף את כולכם ובמיוחד אותך בהרהורים שלי בזמן האחרון בקשר לדן. הפרק האחרון גרם לי לחשוב הרבה,אני חושבת שהתעצבנתי והתאכזבתי מימנו באותו רגע,אבל חשבתי אח"כ על כל מה שהיה במהלך התוכנית ואני חושבת שאני בעצמי קצת נסחפתי. דן הוא בחור חכם,חזק,והוא הגיע להרבה דברים בזכות עצמו וההפקה הייתה עוד כלי שעזר לו במטרה. כן אני יודעת שאתם תציפו אותי בתגובות נעצה אבל זאת דעתי, אחרי מה שראיתי בסרטון של Y עשר,הבנתי כמה הוא כנה עם עצמו ולא משחק אותה שומר הצדק בישראל. אני אוהבת אותו,את הכנות שלו,את העוצמה שלו,את כל הכריזמה שנשפכת מימנו,וגם אם הוא לא ינצח בשבילי הוא ה-שורד האחרון,ולא נעם ולא אף אחד אחר יכול להחליף את המקום שהוא תפס אצלי בלב!! יומטוב לכולכם

רוגרי

New member
ואת לא חושבת שאת נסחפת?

הבנו שאין לך עמוד שדרה ואת משנה את דעתך בהתאם לכיוון שהעדר בפורום הולך באותו הרגע... חאלס לחפור לנו. רוגרי (שלא מבין איך האדימו כאן בפורום את שני הגולשים הכי באנלים ומשעממים)

ומי אתה?

נראה לי שאתה היחד שהבנת את מה שאמרת. תמיר (שלא מבין איך אנשים שכותבים כאן בפעם הראשונה אומרים כאלה אמירות)

למעלה