טריוויה!!!

../images/Emo124.gifטריוויה!!!../images/Emo124.gif

יש לי חידת טריוויה מסובכת במיוחד בשבילכם!! מי שיצליח לפתור אותה יכול להכריז על עצמו כעל מלך המוכשרים
ולתת לעצמו פרס... (וכמובן יזכה בהערכה רבה... אחרי שתראו איזו חידה מתוסבכת) אז ככה: סרט שבו שיחקו שני שחקנים ששיחקו גם שתי דמויות משנה מוזרות כאלה בסטאר טרק. רמזים:
הסרט יצא ב 1994
ראשי התיבות של הבמאי הן F.D.
שחקן אחד שיחק דמות זעירה בפרק אחד בTNG, השני שיחק דמות די חשובה בDSN, בעיקר בעונות האחרונות. לשניהם יש תפקידים די חשובים בסרט שאליו אני מתכוונת. ב-ה-צ-ל-ח-ה-!

בצל אל

New member
ובכן...

לא הבנתי כל כך מה השאלה, אז אני אפרוש מה שאני יודע. נראה לי שהמדובר ב: וינסנט שיאבלי שיחק את סוכן המכירות של מערכת הנשק המשדרגת את עצמה בפרק The Arsenal of Freedom, בעונה הראשונה של TNG. ג'פרי קומבס שיחק את וואיון ב DS9 (וממשיך ומחשק בתפקידי אורח רבים בסדרות הבאות..) ושניהם שיחקו בסרט האימה Lurking Fear בשנת 1994... אבל זה לא מסתדר עם שם הבמאי. אז אני לא יודע..

itstzar

New member
גם אני הגעתי לאותה תוצאה

בחיפוש בIMDB עש שהתיאשתי
צריך לבנות איזה מחשב שיודע לעשות חיפוש רוחבי ולקשר בין רשומות, אולי משהו כמו במחשב של האנטרפרייז D למשל

TOMPARIS

New member
חידה נוספת

באיזה סרט הסוכן סלואן מארגן למיילס אובריין תאונה?

n i v1

New member
אוי

אני מת על קולם מיני אם יש שחקן שאני באמת אוהב וחושב שהוא שחקן גדול ועם אופי ועם עומק ועם כל כך הרבה יכולת נתינה זה הוא. אני חושב שהפרק הכי טוב שלו הוא זמנים קשים- אני חושב שזה מעונה 5. אה- ויש עוד פרק שאני ממש אוהב ושהוא משחק שם בצורה מעוררת יראה- בפרק שהבת שלו נכסת לפורטל זמן וחוזרת מבוגרת ואז חוזרת להיות ילדה. פשוט פרק נפלא. ומהדור הבא יש את דראם-הד- זה הפרק הראשון עם הקארדסים- פשוט נפלא נפלא נפלא

למעלה