טם טם טם

boazgilad

New member
../images/Emo124.gifטם טם טם

בקולות טרואה אלה(מצטער על שגיאות כתיב) בא לו שירשור התרבות השבועי עוד שבוע עבר! אלבום השבוע שלי הוא? שיר השבוע שלי הוא? תמונת השבוע שלי היא? ציטוט השבוע שלי הוא? אמן השבוע שלי(יכול להיות בכול תחום של אומנות) הוא? סגנון\זרם\ז'אנר השבוע שלי הוא? מסר השבוע שלי? ושיר הילדות שלי?

boazgilad

New member
אדוה את פעם כתבת רשימת שירים על

הקיבוצים או אם המילה קיבוץ בתוכן נכון? אפשר קישור לזה בבקשה? או דנה או מורן:S

MsUnderstood

New member
מישו צריך להקפיץ את זה

אלבום השבוע שלי הוא?sing when your winning שיר השבוע שלי הוא?singing for the lonly תמונת השבוע שלי היא? ציטוט השבוע שלי הוא? אמן השבוע שלי(יכול להיות בכול תחום של אומנות) הוא?כמו תמיד סגנון\זרם\ז'אנר השבוע שלי הוא?בלאדות מסר השבוע שלי?כאב ראש זה לא כיף! ושיר הילדות שלי?לודעת

שלי...../images/Emo13.gif

אלבום השבוע שלי הוא?קווין-להיטים שיר השבוע שלי הוא? יש כמה: Guns N Roses - Civil War Guns N Roses - November Rain Bob Marley - Redemption Song תמונת השבוע שלי היא?>> ציטוט השבוע שלי הוא? אמן השבוע שלי(יכול להיות בכול תחום של אומנות) הוא?תכלת,בוב מארלי סגנון\זרם\ז'אנר השבוע שלי הוא?רוק שקט מסר השבוע שלי?---ווילי!! ושיר הילדות שלי?Queen - We Are the Champians

=]../images/Emo163.gif

אלבום השבוע שלי הוא? Nevermind-Nirvana שיר השבוע שלי הוא? Wicked Game-H.I.M תמונת השבוע שלי היא?
ציטוט השבוע שלי הוא? "חשבתי שאתה צימחוני
" "אני אוכל רק חתולים שאוכלים צמחים. זה צמחוני!"
אמן השבוע שלי(יכול להיות בכול תחום של אומנות) הוא? אהמ.. אה. Ville Valo- הסולן של HIM סגנון\זרם\ז'אנר השבוע שלי הוא? גראנג'/רוק גותי מסר השבוע שלי?בלהבלהבלה |אני מסר| ושיר הילדות שלי?הו הו-שמעתי אותו בגיל 8 , ובעקבותו מצאתי 5 שנים אחרי זה את הדיסקים של ד"ר קספר.

boazgilad

New member
אני

אלבום השבוע שלי הוא?דיסק צרוב שידידה צרבה לי שיר השבוע שלי הוא? Air Supply - All Out Of Love תמונת השבוע שלי היא?>>> ציטוט השבוע שלי הוא? אליהו עופר מתוך "מעריב" "עשרת אלפים איש צועקים "אליהו עופר בן זונה". אני מסתובב אחורה ומה אני רואה? את הבן שלי תלוי על הגדר וצועק איתם" אמן השבוע שלי(יכול להיות בכול תחום של אומנות) הוא? Air Supply סגנון\זרם\ז'אנר השבוע שלי הוא?הארד רוק מסר השבוע שלי? בנות זה עם לא מובן(תסלחו לי) ושיר הילדות שלי? אדון שוקו הולך לחפש אדון שוקו אחר

moranka

New member
גם

אלבום השבוע שלי הוא? בית הבובות- מדפים שיר השבוע שלי הוא? offer nissim - alone תמונת השבוע שלי היא?
ציטוט השבוע שלי הוא? "i'm better off alone" אמן השבוע שלי(יכול להיות בכול תחום של אומנות) הוא? יהודה סעדו סגנון\זרם\ז'אנר השבוע שלי הוא? רוקוקו מסר השבוע שלי?אכול כפי יכולתך ושיר הילדות שלי? "שלושה דגים, הלכו לטייל בים, שלושה דגים הלכו לטייל בים, והם שחו והם שחו והם שחו.... אחד נפל לים (?? אף פעם לא הבנתי את השיר הזה)...."

roychu

New member
הממ

אלבום השבוע שלי הוא? Pantera - Cowboys From Hell שיר השבוע שלי הוא? דניאל סלומון - כוכב תמונת השבוע שלי היא? > ציטוט השבוע שלי הוא? "האפיפיור? כמה דיוויזיות יש לו?" (מי יודע מי אמר?) אמן השבוע שלי(יכול להיות בכול תחום של אומנות) הוא? מגריט, שוב. סגנון\זרם\ז'אנר השבוע שלי הוא? אהבה.
מסר השבוע שלי? / ושיר הילדות שלי? אה.. Deftones - Back To school / Rage Against The Machine - Killing In The Name Of (כן, שטויות של אבא)

roychu

New member
פחות או יותר

חירור למען החירור, הורדתי כמה דקות אחרי.. זה נהדר. הרגשה מטורפת.

למעלה