טיול הפורום

sela v

New member
../images/Emo124.gifטיול הפורום

הרשו לי להכריז על טיול הפורום. הטיול יהיה באזור צפון (דרומית לב"ש) הנגב ויתקיים ביום שישי ה-12 לנובמבר. מכיוון שהטיול יחל מוקדם בבוקר, נלון באזור הטיול, ולכן בעצם נתאסף כבר ביום חמישי בשעות הערב. ביום שישי הטיול יהיה עד השעה 5 בערב. למי שיש בעיות עם הסעה מוזמן לרשום את זה בשרשור, וננסה למצא איך להתארגן מבחינה תחבורתית. הטיול מתוכנן ככה, שגם לבעלי הכושר הלא קרבי יהיה כיף לטייל, ואני לא מתכנן שנגיע מותשים לנקודת הסיום. תמר (girafa24) עוזרת לי בהכנת המסלול. אם יש לכם בקשות, הערות, הארות או כל רעיון אחר אתם מוזמנים לשרשר פה.

sela v

New member
יש ויש

אני מבטיח שמי שירצה לבוא נוכל לארגן מישהו שיאסוף אותה/אותו.

meir e

New member
מקווה להגיע

אם כן אפשר לתכנן על רכב שטח לטובת לוגיסטיקה\הקפצה (5 מקומות בכביש - בשטח מן הסתם כולם - בירדן היו חמישה ברכב ושישה בארגז והיה עוד מקום), אבל צריך גם מקום בטוח להשארת הרכבים! אם זה בעיתי במסלול הנבחר, תפרסמו אותו כשתדעו וננסה למצוא פתרון.

sela v

New member
אני מקווה לפרסם בימים הקרובים את

המסלול המדויק.

yayou

New member
תהנו בטיול

"לצערי" אני אהיה בקנדה ... אבל תעדכנו אותנו איך היה!

יאאא איזה שווה -איפה?

אנילעומת זאת אהיה בשעורי מבוא לתכנות ויזואלי ביום ה בערב וביום ו בבוקר אלגוריתמיקה -איזה כיף

jeshu

New member
סלע אמור להגיע לטיול כך שתישארי לבד לגמרי...../images/Emo3.gif

sela v

New member
אם אני מגיע לטיול

לא הבנתי איך היא תשאר לבד? אני דני דין?

עוזיג

New member
אוף

ואני אהיה לצערי בתרגיל במבוא למחשבה פוליטית ביום ה' ובמכללת "כותרת" בשישי בבוקר

אז אני חושבת שאני אוכל להגיע

עם חברה שלי, ואולי עוד כמה יצטרפו. יש תיכנון למסלול מסוים? איזה סוג של ציוד צריך להביא? אני מניחה שבלילה בין חמישי לשישי ישנים בחניון וצריך להביא אוהל ושק"שים.

sela v

New member
עד סוף השבוע

אני אפרסם את הפרטים המלאים בנוגע לטיול.

למעלה