Northern Lights
New member
../images/Emo124.gifטופיק!../images/Emo41.gif../images/Emo136.gif
והפעם שניים במחיר אחד: הסצינה/ספר שהייתם מעיפים כי הם פשוט יותר מדי מטומטמים והסתירה שגרמה לכם לצרוח בתסכול - זה לא ככה! סופר מטומטם!!! אז יאללה! להגיב במרץ! אנחנו הרי רוצים פורום תוסס ומלא הודעות חדשות! הנה שלי:
הסצינה/ספר שהייתי מעיפה - בואו נתחיל מהכי גדול. הייתי מסלקת את כל הטרילוגיה של ג´ין רייב, כי זה פשוט יותר מדי מפגר. מה שהכי עצבן אותי זה שסהר-פז חוזרת לחיים. אם כבר להרוג, אז סופית! גם סופרת גרועה וגם לא החלטית. אחרי זה הייתי מסלקת את כל שישיית המפגשים. בעיקר את השבועה והמידה. הסיבה היחידה שהמשכתי לקרוא את הספר הזה עד הסוף המר היא סער. עד כמה שזה נשמע מוזר, זה הספר שגרם לי לאהוב אותו. חופשי אני סותרת את עצמי, הא?
הסתירה שהכי הרגיזה אותי - כידוע, רומח משופע בסתירות משובחות, אבל אני אתמקד באלה שמרגיזות אותי כל פעם מחדש:
בלב אפל רייסטלין התחיל ללמוד בגיל 4 אצל המורה מוראת מ"תחתית הבריכה". בכבשן הנשמה הוא בכלל למד מגיל 6, בביצפר של תיאובלד.
בשבועה והמידה ובTALES, לאימא של סער קוראים איליס. בכבשן הנשמה היא הופכת לאנה. אולי תחליטו?
בכבשן הנשמה, כשאנטימודס פוגש את סער יש לו עיניים כחולות. כשהוא מחזיר לתיאובלד את השקיק "עיניו כחולות כשמי סואלמניה". באותו ספר, בהמשך, העיניים של סער שוב נעשות חומות כהות! וברשומות מוזכר כל חמישה פרקים שהן חומות. אוקיי, אז אלה סתירות שוליות, אבל דווקא הדברים הקטנים הכי מעצבנים אותי. עכשיו תורכם. קדימה להגיב!
והפעם שניים במחיר אחד: הסצינה/ספר שהייתם מעיפים כי הם פשוט יותר מדי מטומטמים והסתירה שגרמה לכם לצרוח בתסכול - זה לא ככה! סופר מטומטם!!! אז יאללה! להגיב במרץ! אנחנו הרי רוצים פורום תוסס ומלא הודעות חדשות! הנה שלי: