טופיק חדש!

Moondust

New member
../images/Emo124.gifטופיק חדש!../images/Emo41.gif

והפעם: הגיבורים מבקרים אצל ריקי לייק.
~גו ריקי! גו ריקי!~
זהירות... יש כאן כמה ספוילרים לרשומות, אגדות ולהבת קיץ.
אולי אתה אחי, אבל אין לי בעיה להרוג אותך אם תעמוד בדרכי! רייסטלין מטיח בקרמון את מה שהוא שמר בבטן כל השנים. יש לי חדשות בשבילך, מותק, סתם ניצלתי אותך בשביל מטרותי המרושעות ואני בכלל בקטע של בנים! רייסטלין נותן לקריסניה את ההלם של החיים שלה, ומכריז ברבים על יחסיו עם דאלמאר. הצילו! אני מאוהב בשתי כוסיות ששונאות אחת את השנייה! תניס משתף אותנו בהתלבטות בין קיטיארה ללאורנה. יקירי, עלי להתוודות... אני בעצם דרקונית! סילברה מפתיעה את גילתנאס. עבדתי עליך! בכל זאת התחתנת ועשית את זה עם בת דודה שלך! רייסטלין הורס לפאלין ואושה את החיים. אבא, אתה לא תעצור אותי - אני אוהבת אותו ואנחנו נתחתן! מי-נהר, סהר-פז ואבא שלה מתעמתים, כשתניס, לאורנה וסולוסטרן בסיבוב השני.

Moondust

New member
*שיעול* טופיק חדש *שיעול*../images/Emo41.gif

מק
הקפצה חשאית וסמויה ביותר. קוואק קוואק.

Geladriel

New member
טוב... בואו נראה (LOL)...

תחרות הגבר המושך ביותר מעניין מי יזכה, תניס או אולי דאלאמר, או פורתיוס, או רייסטלין או גדילן או אולי גילתאנס. גם קרמון נמצא פה, יחד עם פיזבן, קטב מרירי, ברם וחלמיש. מה אתם אומרים? אני לא יכולה להפסיק להרביץ לאנשים עם מחבתות ובעלי שיכור שמן טיקה באה לספר את סיפור חייה ולבקש עצות. ו... אני חצי ישנה כרגע, אז לא עולים לי עוד רעיונות (חזרתי היום מהגדנ"ע. אתמול הלכתי לישון באחת וחצי והיום קמתי בשש וחצי)...

Moondust

New member
פיזבן וחלמיש!../images/Emo41.gif ../images/Emo6.gif

שניהם סקסיים בטירוף!

strahd

New member
אנסה בעצמי

מצטער שלא הייתי כאן המון זמן אבל הייתי עסוק באופן לא נורמלי. בכל מקרה: מכיל ספויילרים (גם למלחמת הנשמות): הפתעה, יש לך ילד!! קיטיארה מפתיעה את סער בשידור חי ומראה לו מה סטוץ ללילה אחד יכול לעשות. כבודי הוא חיי, אמונה או פסה? סער והומה נגד דרק ורנארד בויכוח אשר יכול להוביל לשליפת חרבות! שכול במשפחה סהר-פז וקאראמון חושפים את רגשותיהם הכנים על ההרגשה של לאבד את בניהם ובנותיהם. אני קלפטומן, עזרו לי! גדילן במונולוג מרגש מספר איך הכול התחיל מכפית ונגמר בממותה צמרית.

למעלה