ח-י-ד-ו-ן!!! אז ככה, מי הוא זה שסיפר לחבורה שבן חולה באיידס ואיך הוא ידע?
M maayan15 New member 26/11/02 #1 ../images/Emo124.gif ח-י-ד-ו-ן!!! אז ככה, מי הוא זה שסיפר לחבורה שבן חולה באיידס ואיך הוא ידע?
L lolly1 New member 26/11/02 #2 אממ.. נראה לי שזה היה טד....? ד"א.. התשובה לחידה שלי היא.. עקשן מרדן ושחצן
M maayan15 New member 26/11/02 #3 סורי שדילגנו שאלה.. פשוט ראיתי שאין חידון בדף הזה ולא ידעתי מה נסגר עם הקודם.... טד, כן...אבל איך הוא ידע??
סורי שדילגנו שאלה.. פשוט ראיתי שאין חידון בדף הזה ולא ידעתי מה נסגר עם הקודם.... טד, כן...אבל איך הוא ידע??
ר רינת4 New member 26/11/02 #6 הוא קרא את הספר של בן פעם,שמספר את הסיפור שלו, ואז כשהוא ראה אותו הוא נזכר בתמונה שהייתה על הספר, וככה הוא ידע.
הוא קרא את הספר של בן פעם,שמספר את הסיפור שלו, ואז כשהוא ראה אותו הוא נזכר בתמונה שהייתה על הספר, וככה הוא ידע.
L lolly1 New member 26/11/02 #8 טוב נו.. חיכיתי חיכיתי.. רינת לא שמה ..אז הנה.: כשבריאן דיבר עם הפסיכולוג בוודיז´ איך הוא אמר שהוא ישלם לו?
טוב נו.. חיכיתי חיכיתי.. רינת לא שמה ..אז הנה.: כשבריאן דיבר עם הפסיכולוג בוודיז´ איך הוא אמר שהוא ישלם לו?
ר רינת4 New member 26/11/02 #9 בפעם הבאה שהם יהיו במקום הזה,נו משהו שנשמע כמו אמבטיות, והוא ישלם לו בחלקים או משהו כזה..?
M maayan15 New member 26/11/02 #16 רינת...הכבוד כולו שלך.... אני פשוט עוד מעט הולכת ולא רוצה שתתקעו פה....
N netaK New member 26/11/02 #17 חח..התשובה המלאה זה שהוא ישלם לו בטובין פעם באה שהוא יראה אותו בסאונה =] חחח.. שמישהי תשים שאלה באמת!!
חח..התשובה המלאה זה שהוא ישלם לו בטובין פעם באה שהוא יראה אותו בסאונה =] חחח.. שמישהי תשים שאלה באמת!!