חפץ מיוחד של אמא שאני שומרת

../images/Emo124.gif חפץ מיוחד של אמא שאני שומרת

במפגש - למי שלא הייתה, הביאה כל אחת חפץ שהיה שייך לאימה ושאותו היא שומרת והוא מיוחד לה, וכל אחת הציגה אותו והסבירה למה היא כה קשורה אליו. חשבתי שלטובת הבנות שלא היו במפגש, נוכל לספר כאן על החפץ, וכך גם בנות שלא היו יוכלו לספר על חפץ שהן שומרות. אתן מוזמנות

הז'קט השחור של אמא ... ../images/Emo23.gif

אני הצגתי ז'קט שחור של אימי. מעט בגדים שלה אני יכולה ללבוש, היות שיש לי מבנה גוף שונה משלה. אימי הייתה נמוכה יותר ממני, ובעלת מבנה גוף של תפוח, בעוד אני גבוהה יותר ואגסית. אבל את הז'קט הזה אני יכולה ללבוש, ואני נורא אוהבת ללבוש אותו, כי הוא מזכיר לי את אמא. למרות שאני לא זוכרת אותה לובשת אותו. אבל עצם הידיעה .. והוא גם רך כזה, ונורא כייפי. ספרתי גם שלפני 5 שנים הייתה לי תאונת אופנוע בדיוק כשלבשתי אותו. תוך כדי ההשתפשפות המהירה שלי בכביש, המרפקים התחוררו להם. למרות שאינני תופרת מהוללת, ישבתי אח"כ בסבלנות אין קץ כדי להטליא את החורים בשתי וערב.

ועוד מגלגוליו של ז'קט

שמסביר מה פתאום נזכרתי בנושא הבוקר ... בשבוע שעבר, תוך כדי שאני מעבירה סדנא, אני שומעת קול של משהו קטן נופל על הרצפה ומתגלגל. חיפשתי מסביב ומצאתי שזה היה כפתור מהז'קט הזה. מיד אספתי אותו ושמרתי אותו טוב טוב, והבוקר חיברתו אותו חזק חזק למקומו. באותה הזדמנות חיזקתי גם את שני חבריו, שלא יאמצו להם רעיונות דומים... וחשבתי שאני ברת מזל שהוא לא החליט ליפול לו באמצע הרחוב או בלי שארגיש.

מזכרת מאמא

אני שומרת בביתי מאפרה קטנה מפורצלן. זוהי צלוחית ועליה דמות כלב קטן ומלונה. אמי קיבלה את המאפרה מתנה לנישואיה. נכדי גאים להשתמש בה כמוצג בנושא אילן המשפחה.

לונה..

New member
מה עם הבנות שכן היו אבל שכחו להביא?

בכל מקרה, יש לי המון חפצים שלה, אבל יש אחד שאני מאוד אוהבת והוא מאוד מיוחד בעיניי. זכוכית מגדלת מחוברת לנרתיק חום עשוי עור שהיתה שייכת לסבתא שלה והיא נתנה לי אותה כשהייתי מאוד צעירה, אני אפילו לא זוכרת באיזה גיל הייתי.

לולי80

New member
החפץ שלי

1. למען האמת אלו חפצים.... בגדים בעיקר, למרות שהייתי רק בת 15 כשהיא נפטרה, אספתי אלי כל מה שידעתי שביום מן הימים אני אלבש... ואכן אני לובשת אותם היום ונהנת מזה... זו הרגשה טובה לחשוב שפעם אמא שלי הייתה בתוך הבגד הזה... אומרים שכל אדם משאיר אחריו קצת מהנשמה שלו בכל מקום שהוא עובר... אני יודעת שאמא שלי נמצאת בפרטים הקטנים. 2. אימי בצעירותה עשתה עבודות אמייל משגעות!!!! מדהימות, כשעברנו דירה לפני כ4 שנים , לגמרי במקרה ישבתי מחוץ לדירה לא יודעת למה, ואז הגיע אחד מהאורזים, עם שקית ביד והחל לשפוך את תכולתה לפח... הרעש נשמע מוזר, זינקתי מהר וגיליתי עבודות אמייל שכלל לא ידעתי על קיומן . כמו בהילוך איטי אמרתי לאאאאאאאא.... אספתי אל ליבי את האוצר הזה ולא עזבתי .... א.ו.צ.ר.ו.ת!!!

החפץ שלי ושל אמא ביחד

בגיל 2 הורי קנו לי צמיד מזהב ועליו חרוט שמי,הצמיד היה גדול עליי אז אימי היתה עונדת אותו, לאחר כמה שנים התחלתי ללכת עם הצמיד, אני מרגישה שהוא שומר עליי, מביא לי מזל...כאילו הצמיד מחבר אותי אליה, מיכיון שאימי ענדה אותו

2hila2

New member
נשארו לי כל מיני דברים

שלא ממש יוצרים איזשהו חיבור כמו כלים, מעיל, שמלה אבל! היתה לי את טבעת הנישואים שלה ושל אבי ואת השעון שקיבלה לאירוסיה עם אבי, ממשפחתו ואלו היו חפצים מאוד יקרים לליבי ולצערי הרב פרצו לנו לדירה וגנבו לי אותם עם עוד הרבה תכשיטים שהיו שלה

אני משפשפת ת'עיניים....!

וואוו, אותך לא ראינו כאן כבר המון זמן! טוב לפגוש אותך שוב. ולגופו של עניין - המזכרת, נפלאה בפני עצמה, ממש מתאימה לשם שלך ...

למעלה