חליל קולרגול

../images/Emo124.gif חליל קולרגול

תקפיצו בבקשה את התשובה שלי על המרוץ בדף הקודם
תודה ושנה טובה הדס

הנה...

אנדורו הר חורשן אז ככה...... נקודות ההרשמה ת"א- אבנוע פ"ת השטח של רז חיפה- התותח אופנועים ב"ש - מלכי פרץ-פרג אופנועים רמת הקושי מחולקת לשנים(כמו תמיד). A מקצועיים שלהם לא יהיה קל!!!! B מתחילים ודו"ש להם יהיה קל משמעותי!!!! המסלול יהיה סלעי. בנוסף חשוב לא פחות יהיו בחורות חשופות חזה שידאגו למזון ושתיה (בסכומים סימליים כמובן) נו אז מה? הוספתי משהו על דעת עצמי...

GalSont

New member
שאלה להדס ,דוד וכל מי שידו במלאכה

אין אפשרות לבן אדם שרוצה לנסות להתחרות (במתחילים כמובן) לשלם מחיר נמוך חד פעמי ,ולראות אם זה בכלל בשבילו? אם אני לא טועה ביטוח עולה בערך 1200, ויש גם ביטוח חד פעמי שגם עולה איזה 500 ש"ח טבין ותקילין (ואני לא מדבר על כל מרוץ - 200 ש"ח). אם היה אפשר לתת מירוץ ראשון חינם או בתשלום סמלי, אני בטוח שיותר אנשים היו מנסים, ואני עוד יותר בטוח שהרבה אנשים (כמוני למשל) ,שינסו ואם זה יתאים להם ,ישלמו את הסכומים הנדרשים בכדי להתחרות כל השנה. מיותר להגיד שיותר מתחרים ,זה יותר צופים ,זה יותר כסף ,זה יותר.... אם אמינים (חברת הביטוח) היו מוכנים לקחת מרוץ ראשון עליהם, אני בטוח שהם היו מרוויחים לטווח הארוח. ותחשבו על זה...

ראשית שנה טובה , אשתדל לענות

למרות שכבר איני בעמותה ואיני פעיל כבר מספר חודשים אמינים הנה חברה פרטית שאינה שייכת לעמותה אמינים הנם מונופוליסטים בתחום על כל המשתמע מכך המושג " ביטוח מירוצים " הנו "כסטח " ותו לו של מי ? של כולם החל מהנהגת העמותה שבראשותה עמדתי עד לא מזמן וכלה עד אחרון הספונסרים למה הכרחנו בזמנו שלכולם יהיה בטיוח שכזה מסיבה אחת בלבד , הקהל , המרשלים וכל מי שאינו מתחרה ! הרעיון די פשוט אמנם רוב האופנועים שבעמותה מתחרים הנם " חוקיים " קרי אופנועים שבדר"כ יש להם טסט+ ביטוח חובה ( מקצתם לא כמובן ) , אך מה לעשות ביטוח חובה בזמן מירוץ לא תופס או בשפה מיקצועית " אין כיסוי ביטוחי " מה קורה לרוכב בזמן מירוץ ללא כיסוי ביטוחי על פי חוק הפלת"ד ( ביטוח חובה ) שפוצע מישהו בקהל ? התשובה פשוטה אותו פצוע יטופל \ יתוגמל עבור נזקיו ע"י " קרנית " שהנה חברה ממשלתית שמתעסקת רק עם כאלו שנפגעו ללא כיסוי ביטוחי שיב לב קרנית אינה פריירית!! קרנית אחרי ששילמה לנפגע תובעת את מלוא הסכום כולל ריבית והצמדה מהישויות המשפטיות הבאות 1.הרוכב שפצע 2.המארגן 3.העמותה 4. חברי העמותה 5.הספונסרים בקיצור יגישו הודעות שיבוב ( צד ג ) לכל מי שקשור אחרי שיגדירו שלדוגמא לרוכב תהיה אחריות ב40% ולשאר ב60% יחלקו את הנזק ( שיכול להיות מיליונים !! ) בין כולם , אין לך מיליונים ? תשלם כל חייך !! כאן נכנסים המבטחים של " ביטוח מירוצים " במקרה שלנו אלו אמינים הם מבטחים עד 50000 דולר או 100000 דולר את הרוכב ואת צד הג´ !!!! שנפגעו בתאונה בזמן מירוץ או אימון נכון שזה לא מגיע למליונים אבל בגלל זה המירוצים של העמותה איטיים טכניים במיוחד שלא יסעו מהר ויקרה נזק גדול \ יקר יותר יבואו המקטרגים ויגידו בצדק " אבל קיים סעיף שעל מנת שהפוליסה שמוכרת אמינים על המארגן צריך להיות בידו " את כל האישורים מהרשויות " באו כמה חברי עמותה וטענו בצדק , אין לנו כיסוי ביטוחי !! למה לנו לעשות ביטוח שכזה התשובה שלנו בזמנו הייתה 1. אין פתרון אחר ( למרות שבדקנו אצל מבטחים אחרים כולם ניסו למכור לנו פוליסת ביטוח חיים מורחבת אך ללא צד ג !! ) 2.עדיין אמינים מכרו לנו פוליסות וכחברת ביטוח הם מחוייבים לכסות את הנזק וניתן לתבוע לפחות מישהו 3. קיבלנו חוות דעת משפטית מהיועמ"ש של העמותה שאמרה חד משמעתית כי " האישורים " מדובר על אישורים של בעל הקרקע ! במידה וחלילה היה קורה משהו יש לנו כמארגנים \ רוכבים 1.פוליסות לכל רוכב !! 2.חוות דעת של עו"ד 3. אישורי מבעל הקרקע כך שמצבנו היה טוב יחסית במקרה של תביעה בנוגע למה ששאלת אמינים לא רוצים בכלל להתעסק עם הפוליסות הללו אמנם זה מכניס להם כ100000 ש"ח בשנה אבל זה סכום זניח לעומת תביעה אחת ולי נראה כי הגישו תביעות השנה ולפיכך הם עשו חשבון ואמרו " אין פוליסות " אין ספק שלועד הנוכחי דילמה די קשה השנה מקווה והלוואי שיצאו פתרון שלדעתי יגיע רק בצורה ממלכתית במשרד הספורט וכדו בזמנו השגנו התקדמות משמעותית וזה לאחר מאבק של כמעט שנתיים בשיתוף העמותות השונות כיום צר לי כי העניין דועך השקעתי המון זמן מזמני על מנת לקדם את העניין אני בעד ה"דם החדש " הדס דה יונג , רונן ברמן ואחרים שיכולים להגיע רחוק יותר ממה שאנו הגענו כרגע אין סיכוי שתקבל "הנחה " בביטוח אם בכלל אגב מירוץ ללא ביטוח הנו סכנה ממש ואני מקווה שהדס תתפקח מההחלטה " שלא לבדוק פוליסות " אוי ואבוי אם יקרה משהו העמותה תחדל להתקיים ואנו נושמץ בעיתונים והמשטרה תחל ל"חפש " אותנו אסור !!

DANNYKUGLOVICH

New member
הדס הדס הדס!

ראיתי כי שואלים רוכבים אשר רוצים להצטרף לעמותה לגבי ביטוח, משיחתי האחרונה עם צבייה מאמינים נאמר לי כי אין כרגע אפשרות ליקנות פוליסות חדשות ואו לחדש ישנות, כדאי לברר איתה רישמית ולפרסם החלטה. דני

../images/Emo124.gif הדס... ../images/Emo124.gif

תגידי... אנחנו שבוע לפני מרוץ. לא חושבת שכדאי, ראוי והגיוני לפרסם באתר העמותה קצת פרטים שוליים כאלו... מיקום מדוייק. לו"ז. מחירים. מתכונת מפורטת. צריך להתעורר. אני עדיין ממלא את התחייבויותי העונה בתחום הוירטואלי... כתבי לי במסר אישי את כל הפרטים ואפרסם...

כרגע אמינים לא מבטחים חדשים

יש סוכן ביטוח חדש שבנה פוליסת מרוצים.שמו עוזי בר. עדיין לא ישבנו איתו לפגישה. וזאת הסיבה שבמרוץ הקרוב לא נבדוק ביטוח. יש אפשרות לבטח אצלו כבר היום . טלפון אם יבקשו ...יש לי בחנות. הדס

הדס...

מציע לך להתייעץ עם גיא רדר. סוכן ביטוח לא בונה פוליסת ביטוח. סוכן ביטוח הוא מתווך. נקודה. פוליסת ביטוח היא מוצר של חברת ביטוח וגם חוקית ללא רשיון של חברת ביטוח אסור להוציא פוליסות ביטוח. סוכן מציע לך מוצר של חברת ביטוח, את מסכימה, הוא מחתים אותך על טפסים של חברת הביטוח, חברת הביטוח מקבלת ממנו את החומר, היא מוציאה לך פוליסה לאחר שהיא ביצעה את כל הבדיקות בהן היא מעוניינת, ודרכו הפוליסה מועברת אליך, הוא כמובן חותך קופון וזהו. מה שצריך לברר הוא מה מקור הפוליסה ואיזו חברת ביטוח עומדת מאחוריה. ואם מדובר במבטח משנה בחו"ל שנותן כיסוי משנה, העניין רק עוד יותר מורכב. לפני שבועיים נכנס לכלא סוכן מוכר וידוע "שהחליט להוציא פוליסות ביטוח לבד"... כמובן שכשהגיעו תביעות הוא לא יכל לעמוד בכך ולשלם... העיתונים היו מלאים ממנו בשבועיים האחרונים. שלא תעשי טעות.

יש פליירים מפוזרים בחנויות

אופנועים בת"א כבר כ 3 שבועות. שילוט יהיה מצומת פרדיס לבאים מהצפון, וממחלף קיסריה לבאים מהדרום, אולי...... אולי.... אולי..... יצלמו לטלויזיה..... אנחנו בדיונים... תחזיקו אצבעות חג שמח ושנה מתוקה לככככככככככככווווווווווווולללללללללללםםםםםםםםםם הדס

לוח זמנים... מתי מתחיל?...

מה מי שלא הגיע לשוקן בחודש האחרון אמור להשאר בבית? ומה עושה מי שהחנות שלו זה ג´ף? שלחת פליירים גם למיאמי?

הדס שימי לב !!!

ה"בחור" של הביטוח מנסה למכור לדעתי פוליסות חיים וללא כיסוי צד ג !! חבל שרוכבים ישלמו על פוליסות לא רלוונטיות לתחום הפעילות שלנו ו..חג שמח

למעלה