חילופי כוכבות!

לונה..

New member
יופי סאני, מאוד מקורי ../images/Emo3.gif

לגבי המוזיקה, יש כל כך הרבה סוגים. זו שאלה נורא כללית וקשה לי להצביע על משהו ספציפי. אבל אני יכולה להגיד לך מה אני לא אוהבת לשמוע
, זה הרבה יותר קל - ים תיכוני כבד <מעורר בי חלחלה>, אלקטרונים למיניהם ומטאל. איום ונורא. הייתי מקדישה לה את השיר "ציירי לך שפם" של נוער שוליים.
אני זוכרת שהיא אהבה את מיקיאגי
סרט שאהבתי... נתחיל ב"ג'יה", הסרט מספר את סיפור חייה של הדוגמנית ג'יה קרנג'י, סרט קצת כבד, אבל מצויין לדעתי. שני הסרטים של קיל ביל, גם אותם מאוד אהבתי ויש להם פסקול מעולה. זהו בינתיים, לא עולה לי שום דבר מיוחד בראש.

S u n n y 1

New member
מה, לא?? ../images/Emo6.gif

"אני לא נורמלי - להיות נורמלי!?" (מאיר אריאל) גמני אהבתי מאוד את קיל ביל
. אחלה סרטים.

עוד סט

מה עושה לך שמח?
מה את עושה כשאת עצובה?
אם היית צריכה לבחור חיה כדי לתאר את עצמך איזו חיה היית בוחרת? למה?
איך נראה החדר שלך?
איך יראה בית החלומות שלך?

לונה..

New member
../images/Emo20.gif

מוזיקה עושה לי מאוד מאוד שמח, גם ספר טוב. אנשים שאני אוהבת עושים לי שמח, דודה שלי עושה לי שמח (מגיעה לה קטגוריה נפרדת כי היא כזאת מדהימה), הכלבה שלי עושה לי שמח כי היא הדבר הכי נפלא שנולד אי פעם. כשמעריכים אותי זה מאוד משמח אותי. את יודעת מה עוד משמח אותי? מצעים חדשים. אני מתה על מצעים חדשים, יש להם ריח כל כך טוב. כשהם על המיטה וכל מה שרוצים זה פשוט להשתחל ביניהם ולישון טוב. מה שמביא אותי לחשוב על זה שיום חמישי הוא גם יום מאוד משמח, כי זה תחילת סופ"ש ואני מאוד אוהבת סופ"שים. טוב, נראה לי שמיציתי. הלאה
כשאני עצובה... אני שומעת מוזיקה (זה לא היה ברור עד עכשיו?) או כותבת משהו, או מתקשרת לכל העולם לבכות לו (אם אני במצב רוח לשיחות נפש) או לחילופין, מתקשרת לכל העולם ומנסה לצאת מזה בלי לבכות יותר מדי. אני כלבה, מה, לא רואים?
אני נאמנה בטירוף, כשמפגינים אליי חיבה אני מתעלפת מאושר (אוי, זה נשמע קצת פתטי לרגע
), אני אוהבת שמגרדים לי מאחורי האוזן, ובכללי אני מאוד אוהבת אנשים, טיולים, סביבה, ריחות, קולות. אה, ואוכל כמובן. גם לשחק ולישון הרבה אני מאוד אוהבת. יש קצת בעיה עם זה, כי כמו שכלב תמיד יאהב את הבעלים שלו אהבה ללא תנאי, גם אני לפעמים כזאת, זה לא תמיד טוב. החדר שלי מדהים. הקירות צבועים אדום ובצבע נוסף שהוא בין צהבהב לבז' כזה, יש מיטה, טלויזיה, מחשב, סטריאו, ספריה, שולחן נורא יפה שאני אוהבת מאוד וארון וכל מה שיש בדרך כלל בחדרים...? הוא בדרך כלל לא הכי מסודר, אבל אני משתדלת לשמור על הניקיון ועל הסדר (פעם הייתי נורא מבולגנת, לא הייתי מוצאת את המיטה בגלל הבגדים שהיו זרוקים עליה). יש שני חלונות גדולים ובעקרון אני מאוד אוהבת את החדר שלי
מה עוד.. יש לי מדפים כאלה עם נרות ופסלים שמונחים עליהם ועוד כל מיני שטויות. זה מדהים כמה מקום מתפנה אחרי שמסיימים ללמוד
ויש לי כסא סגול עם דגים עליו שחברות שלי קנו לי ליום הולדת
הוא חמוד ביותר ודי מוסיף ולכן מצאתי לנכון להוסיף אותו לתיאור. בית החלומות שלי יראה מאוד צנוע ופשוט. אני לא מבקשת הרבה, רק גינה קטנה ליד הבית (זה אפילו לא חייב להיות בית פרטי, אפילו דירה עם גינה מתחת לבניין), מרפסת מרווחת, מטבח מאובזר כמו שצריך, ומערכת קולנוע ביתית (זה צנוע!). גם מאוד חשוב שתהיה לי אמבטיה יפה ומושקעת. תהיה לי יום אחד ספריה ענקית (זה עדיין בגדר חלום) מלאה ספרים, דיסקים ותקליטים. וזהו בעקרון. אני צריכה אזור שקט, אבל לא יותר מדי וחובה שיהיה ים במרחק הליכה. לא מחפשת דברים בלתי ניתנים להשגה
את רוצה שאני אהיה יותר ספציפית ואתאר לך בדיוק באיזה צבע יהיו הספה והריהוט, איזה וילונות יהיו לי ומה אני אתלה על הקירות? כי באופן אישי כבר תכננתי את הכל, אבל אם אני אתחיל לספר אנחנו לא נסיים כאן... אז אני אשמור קצת להזדמנות אחרת. סקאלי, לא ענית לי על השאלה, למה הפתעתי אותך עם הכיוון של מנהל עסקים?

תגובה

כי ... חשבתי שאולי את לומדת ספרות או אמנות או משהו בכיוון ההומני, וזאת אחרי שהתרשמתי מהכתיבה שלך. אהבתי מאוד גם את התיאורים שלך פה, ואני כבר ממש יכולה לדמיין את החדר שלך, למשל.

למעלה