חילופי גברי

r66

New member
אוהב אוהב... את המצגת תשמור עם

סיומת PPT ןבתנאי שהיא לא יותר גדולה מ- 250 KB תוכל לצרף לפורום. בפורום אחר העליתי מליוני מצגות עם סיומת PPT

Riki10

New member
שיר בחרוזים לתולי../images/Emo54.gifחתלתולי../images/Emo140.gif

חתולי בחור כארז
כל הזמן אתה נותן לנו מחמאות בלי הפסקה,
במפגש לא מפסיק לאמר... אתם גננים ללא הפוגה...
בפורום הגינון אתה מופיע,
זה קשה להתרכז.... מול מסכינו אתה מפתיע,
אף שניה לא מבזבז....
אתה בחור נחמד,
אתה בחור מקסים.
אנחנו פוחדים
שאתה אולי מגזים.
אומר מילים יפות,
יודע לפרגן....
נשבענו שאיתך,
אנחנו לא נתחתן.....
מזמורים עלינו כתבת,
חרוזים כמו פנינים....
מרחפים לנו באושר,
מרגישים בעננים.....
כל המשפחה שואלת:
מי זה החתול הזה?
שמסובב לנו את הראש,
ונותן לנו "בום" כזה...
אתה בחור נחמד...
אתה בחור מקסים...
ולכן כולנו שולחים לך צרור פרחים

../images/Emo54.gif , תודה רבה על היצירתיות

האדירה שלך.. אתה מעביר את התפקיד לידיים טובות! בהצלחה רופן!

חתולון*

New member
../images/Emo51.gif רבה לכולם!!!!!

ריגשתם אותי מאד, אכן, ביקשתי רשות מRוני להיעדר לפרק זמן עקב לחץ רציני בעבודה, התרגשתי מאד ממה שכתבתם/ן בשרשור הזה, תודה רבה לRוני על ההזדמנות שניתנה לי לעשות לכם, יום בשנה, לכל אחד מכם, טוב על הלב והנשמה, אני מתנצל שלא יכולתי לסיים שנה תמימה, ויש כאלה שלא הספיקו לקבל ברכה ממני, נותרו רק חודשיים למעגל הראשון, אבל, יש לי מחוייבויות אדירות כלפי מקום העבודה שלא מאפשרות לי לבצע מעקב ולשבת, אפילו 5 דקות, לבצע "ניתוח מעמיק" לקראת ימי ההולדת ולהשקיע עוד כמה דקות לכתוב את הברכה... אני לא הולך לשום מקום, אציץ כאן בלילות, אגיע בשבתות, את הגינה אני משקה דרך 2 המחשבים, אני שמח שאהבתם/ן את מה שכתבתי, זה מאד מחמיא לי, אני בטוח ש'רופן' ימלא את מקומי נאמנה, כמובן שזה הזמן להודות לרופן שהזכיר לי מידי פעם על ימי ההולדת, 'שכמעט שכחתי' ומנע ממני אי נעימות, מקווה לחזור בסוף התהליך הארוך, (כשנה...!!!) תודה רבה לכולם/ן ברכות לבביות ונשיקות! יונה

סמדר ר

New member
תודה מקרב ../images/Emo23.gif לחתולון !! תודה על

הברכות מחממות הלב, על תשומת הלב לפרטים הכי קטנים, על החרוזים המיוחדים שהוכנו באהבה, בכישרון רב עטופים בהומור מקסים!!!! בהצלחה רבה לממשיך בתפקיד החשוב - רופן!!

למעלה