חיילים! הקשב!

rosamunde

New member
אני מודיעה כבר מראש../images/Emo12.gif..!

אני עריקה מושבעת של פורומים ,כל פורום שנכנסתי אליו לא הצליח להשתלט עליי לזמן רב... יש לכם הזדמנות אחת להשיב אותי "למוטב" ..
בתודה והערכה כנה,מראש הטירונית(לכאורה)רוזי

Ez sLeeP

New member
זה איום? ../images/Emo2.gif

כי צבא ההגנה לשמיניסטים לא מגיב היטב לאיומים. על כלא צבאי שמעת? אצלינו זה הרבה יותר גרוע.

painapple

New member
אני בקשרים טובים!! אחלה.

אם אני אצטרף משהו, אני מבקשת מראש פרוטקציות.. (ואתם, שתוהים מי אני לעזאזל.. אני.. לא באמת קיימת, אבל אני בסביבה.. כמעט תמיד)

Stillwater

New member
יופי...

אני רואה שאני מככבת פעמים! וגם יש לי תפקידים, מגניב! חחחח שחיטויות בצמרת זה כייף!!!

מיקה86

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי נדבי זה היה מעולה..... תודה:) דרך אגב,אם כבר המכון שלי גיליתי שלמדריך הכי סקסי קוראים חיים (?!)

Ez sLeeP

New member
../images/Emo26.gifהבהרה סופית../images/Emo36.gif

יקיריי, התפקידים הוענקו לכותבי ההודעות היחודיות שנרשמו והוספו לסיכום השבועי, ובהתאם להודעותיהם אלו - קיבלו תפקיד. כל המעוניין לקבל תפקיד, שיפנה אליי ב-3 עותקים רשמיים של בקשות.

לא משו

New member
אני רוצה להיות בתפקיד

נדב, הנה לך פקידה חמודה שתעשה הכל (טוב נו לא הכל...) בשבילך אני יודעת להכין קפה מצויין, הנה אני ירשום לך איך אני מכינה אותו ותראה איך שניה אחרי זה אני כבר בתפקיד המצרכים: קפה מים רותחים משהו שנראה כמו סוכר ורעל נו? התקבלתי?

Ez sLeeP

New member
רעל?!..

יש שיר כזה של עברי. מומלץ, קצת הזוי. מתקופות צעירות יותר. כועסות יותר. אגב תקופות כאלו - אלף בנות דתיות. שיר מומלץץץץ.. (לכל המעוניין, אני מוכן לשלוח באייסיקיו
)

למעלה