חיילים! הקשב!

Ez sLeeP

New member
../images/Emo124.gif חיילים! הקשב!

בסיס שמיניסטים פותח את מחזור ללל"ל (לימור לבנת לסיביר לאלתר) לשנת 2003! להלן התרחשויות הבסיס בשבוע האחרון:
31/10-6/11/2003
ירוקים בבסיס: cory183, חלום ורוד בת, ק ו ק ו פ ו פ, timeatime, chocolate addict, nנוש, the girl of the L, הלוחם המושלם, Dark86Angel, תמיד מישהי, שירנציקן, חתולה מושגעת, rosamunde.. ברוכים הבאים. מקווים שהתנאי המגורים נוכחים לכם. כל תלונה, מענה, או בקשה – יש להפנות לעדי (*superstar*), מעתה – קצינת רווחה.
קצינת תיאום ושליטה, וכן קצינת תקשורת – תהיה מעתה וונדי האחת, שדאגה לשמור על קשר בשרשור אייסיקיו מטורף. הוסיפו עצמכם, בקרוב תישלח לבתיכם רשימת מספרים מעודכנת.
פקידה ראשית לענייניי מחאות רשמיות – Stillwater, להלן חרם צרכנים בפיקודה.
יום השנה להירצחו של יצחק רבין ז"ל. זכרנו ונצרנו.
נפתח דיון סוער בכל הנוגע לסרבנות מצפונית, כזו או אחרת, על כל דגמיה, השירות הצבאי-קרבי, הצדק או חוסר הצדק בפעולות הצבא. הניהול התבטא בצורה תרבותית יחסית, אם כי יכולנו להימנע מכמה וכמה כינויים וגינויים. נסו לשמור על תקינות הלשון.
Stillwater מאיישת תפקיד נוסף כאחראית סקרים גסטרנומיים בקרב הפלוגה. היא ביצעה תפקידה כהלכה בסוגיית הקרמבו. (קישור #1)
o CrAzYnEsS o מזכיר לכולנו את האפשרויות המגוונות לניצול הולם של טיול שנתי. השתדלו לשמור על סטטוס קבוע של אחוז האלכוהול בדם. וזכרו, שתייה של אלכוהול מתחת לגיל 18 היא אסורה בהחלט.
(קישור #2) מיקה86, אחראית פעולות חברתיות של הבסיס, שופכת אור על עינינו באטראקציות המגוונות של מכון הכושר, מלבד פעילות גופנית תמימה גרידא. (קישור #3)
זה הכל חיילים. חופשיים. שיהיה סופשבוע מקסים לכולנו! נדבו'ש.

cory183

New member
מה איתי?

אני יעני אחראית על הכנת הקפה/תה/שוקו/קרמבו???

cory183

New member
כן:)

חח כל עוד זה לא מ"פ.....אם אתה יודע למה אני מתכוונת..חרשנו על הבדיחה!

*superstar*

New member
אני ראשונה!!../images/Emo9.gif

והנה נדבוש.. הפעם אני אגיב
קצינת רווחה הא..? תלונות ובקשות הא..? סבבה.. אל תסמכו על זה אבל אני אעשה את הכל בשביל שתהיה לכם הסתגלות נחמדה
*דיד*

Ez sLeeP

New member
*הערה מנהלתית*

התבלבלו לי קצת השמות של החדשים - אז:
cory183
חלום ורוד בת
ק ו ק ו פ ו פ
nנוש
chocolate addict
timeatime
the girl of thr L
הלוחם המושלם
Dark86Angel
תמיד מישהי
שירנציקן
rosamunde סליחה על הבלבול. *מתער מאחריות*

Ez sLeeP

New member
פוצי,

(איזה כינוי מדליק זה, נכון?! אבל שמור לי..) אתה הופעת כחדש בסיכום השבועי הקודם. לרענון זכרונך - הוא ממש פה. (זה שלא הגבת עליו *נדב ממורמר* זה לא אומר שהוא לא קיים..
)

Ed Hunter

New member
אתה רוצה להגיד לי שאני כבר שבוע פה?

וואי איך שזמן רץ! אבל אני עדיין בונה לאיז תפקיד:)

Ed Hunter

New member
היתי מעדיף קצין משמעת אבל אם אתה

חושב שיותר מתאים לי שיווק אין בעיה...

Ez sLeeP

New member
כמובן. אבל אין תשלום על זה. ../images/Emo3.gif

*הפורום דל תקציב*

למעלה